SRS-X99

Boxă wireless premium

Auziţi fiecare melodie cu sunet de înaltă rezoluţie de o calitate excepţională, inclusiv redarea wireless în timp real de calitate superioară. Aceasta este boxa wireless SRS-X99 cu un stil impecabil.

Aşa cum au intenţionat artiştii

Bucuraţi-vă de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate studio, mai bună decât pe CD, cu sunetul de înaltă rezoluţie. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, astfel încât să aveţi senzaţia că artistul cântă chiar în fața dvs.

O nouă eră a audiţiei wireless

Redare în timp real de calitate cu LDAC™ şi audiţie în mai multe camere

Schimbaţi radical experienţa de audiţie cu boxa wireless SRS-X99. Noul codec LDAC dezvoltat de noi permite redarea wireless în timp real de înaltă calitate prin Bluetooth®. În combinaţie cu funcţionalitatea de audiţie în mai multe camere veţi putea umple întreaga locuinţă cu un sunet bogat din orice sursă. 

Vizionaţi clipul video

Apropiaţi-vă cât mai mult de SRS-X99 şi descoperiţi cum vă aducem o experienţă audio wireless cu calitatea audio de înaltă rezoluţie.

Cum funcţionează tehnologia audio de înaltă rezoluţie

Sunetul de înaltă rezoluţie se referă la o colecţie de procese digitale care permit codificarea şi redarea muzicii folosind rate de eşantionare mai ridicate decât cele folosite pentru CD-uri.

44,1 KHZ / 16 BIŢI [CD]
96 KHZ / 24 BIŢI [ÎNALTĂ REZOLUŢIE]

Concepută pentru un sunet excepţional

Cele şapte boxe, fiecare dispunând de un amplificator dedicat, creează o gamă de frecvenţe de la 45 Hz la 40 kHz. Împreună, acestea redau un sunet precis, de la cele mai joase frecvenţe de bas până la cele mai înalte note armonice, cu un sunet pur, de înaltă rezoluţie. 

Claritate audio excepţională cu amplificatorul digital S-Master HX

Realism mai uimitor decât v-aţi închipuit vreodată

Tehnologia amplificatorului digital S-Master HX™, dezvoltată pentru sunetul de înaltă rezoluţie, reduce distorsiunile şi zgomotul pe o gamă largă de frecvenţe - pentru sunet bogat, plin.

Convertiţi muzica digitală comprimată cu tehnologia DSEE HX

Muzică îmbogăţită

DSEE HX™ îmbunătăţeşte muzica existentă la o calitate audio apropiată de înalta rezoluţie şi vă dă senzaţia că vă aflaţi în studioul de înregistrare sau la concert.

Optimizaţi setările audio cu ClearAudio+

Ascultaţi tare şi clar

ClearAudio+™ optimizează sunetul pentru a asculta toate melodiile din colecţia dvs. mai clar şi mai distinct.

Zonă largă de audiţie cu boxa wireless cu Bluetooth® pentru sunet care umple camera 

Umpleţi camera cu sunet, nu cu boxe.

Super-tweeterele frontale şi cele din partea superioară extind limitele intervalului de audiţie, pentru a obţine o experienţă captivantă, cât mai apropiată de un spectacol live.

Redare audio wireless în timp real de înaltă calitate

LDAC este o nouă tehnologie audio de la Sony care vă permite să vă bucuraţi de un sunet wireless de înaltă calitate prin Bluetooth®. Deoarece transmite de trei ori mai multe date, LDAC oferă o experienţă îmbunătăţită de audiţie wireless pentru toată muzica dvs.

Sunet AirPlay

Sunet AirPlay

Bucuraţi-vă de muzică de pe dispozitive compatibile AirPlay.

Conectare printr-o atingere cu NFC™ şi Bluetooth®

Conectare printr-o atingere cu NFC™ şi Bluetooth®

Este suficient să atingeţi pentru a asocia dispozitivul dvs. compatibil, prin NFC. Conectaţi-vă prin Bluetooth® pentru redare wireless în timp real.

Conexiune Wi-Fi

Conexiune DLNA

Redaţi muzică de pe PC-ul de acasă şi de pe server.

Ascultaţi muzică în altă cameră

Aceeași melodie plăcută vă poate urma prin casă folosind audiția în mai multe încăperi, controlată prin aplicația Sony | Music Center. Folosiți Sony | Music Center Link pentru a grupa anumite bare de sunet și boxe Sony, apoi redați în timp real muzica de la diverse servicii de muzică, de pe un smartphone, de pe un PC sau din rețeaua DLNA în mai multe încăperi din toată locuința.

Accesaţi cu uşurinţă muzica

Bucurați-vă de acces simplu la muzică și conținut media extrem de divers datorită tehnologiei Chromecast built-in (denumit anterior Google Cast™) și serviciului Spotify Connect.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, radio online și podcasturi de pe smartphone, tabletă sau laptop pe dispozitivul dvs. audio. Pur și simplu apăsați pe butonul Cast.

Spotify

Spotify Connect

Redați conținut de pe Spotify prin dispozitivul dvs. audio utilizând aplicația Spotify ca telecomandă.

Transmiteți în timp real cu Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, podcasturi și posturi de radio din peste 100 de aplicații audio, inclusiv din Google Play™ Music și altele.

Media Object


Vedeți-o în acţiune

 • Servicii de redare în timp real
 • Sunet de calitate
 • Baterie smartphone
 • Audiţie flexibilă

Uniţi-vă muzica

Control simplu la transmisie cu noua aplicație Sony | Music Center

Sony l Music Center vă permite să gestionați în mod simplu și intuitiv experiența audiției. Instalați Sony l Music Center pe anumite smartphone-uri pentru a controla redarea muzicii, setările dispozitivului și altele, totul dintr-o singură aplicație.

Controlați muzica și audiția în mai multe încăperi cu aplicația Sony | Music Center 3.0

Controlul elegant întâlneşte conexiunile excelente

Bucuraţi-vă de acces wireless pentru muzica dvs. sau conectaţi-vă cu un cablu şi gestionaţi în mod elegant experienţa dvs. de audiţie printr-o atingere.

 • Partea de sus a boxei
 • Partea din spate a boxei 

Muzica dvs., opţiunile dvs.

Opţiuni multiple de audiţie cu compatibilitatea cu o gamă largă de codecuri

Concepută pentru a îmbina audiţia pentru entuziaşti cu confortul digital, SRS-X99 este compatibilă cu o gamă largă de codecuri populare, comprimate sau necomprimate, pentru Mac sau PC. 

Redaţi toate fişierele comprimate de muzică datorită compatibilităţii cu o gamă largă de codecuri

Design ce vorbeşte de la sine

Design perfect compact

Proiectată pentru a impresiona, boxa SRS-X99 îmbină stilul cu substanţa. Perimetrul său accentuat este specific designului perfect compact, creând un sistem modern, care se îmbină armonios cu spaţiul dvs.

Stil elegant, sunet superior

Combinând eleganţa compactă şi designul minimalist, boxa SRS-X99 dovedeşte că sunetul extraordinar nu trebuie să însemne întotdeauna boxe mari. 

Boxă wireless cu Bluetooth® cu design minimalist

Se poate amplasa perfect oriunde

Designul elegant al boxei SRS-X99 aduce un plus de eleganţă în orice încăpere.

Comenzi iluminate pe boxa wireless cu Bluetooth®

Manevrare intuitivă

Intuitivă şi elegantă, atât la nivel formal cât şi la nivel funcţional. Pur şi simplu treceţi cu mâna peste panoul de sticlă pentru controlul volumului şi asociere prin Bluetooth® şi veţi vedea cum butoanele tactile discrete se aprind.

Specificaţii şi funcţii
Fiecare melodie la claritatea excepţională a sunetului de înaltă rezoluţie, plus redare wireless în timp real premium. Aceasta este boxa wireless SRS-X99 cu un stil impecabil. Combinând tehnologia de top cu un design superb, această boxă elegantă poate reda un sunet de calitate supremă, fiind accesoriul perfect pentru orice spaţiu de locuit. 
 • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie 

 • DSEE HX converteşte muzica la o calitate apropiată de cea a sunetului de înaltă rezoluţie

 • Amplificator digital S-Master HX pentru calitate pură a sunetului 

 • 7 boxe (2 cu fluid magnetic), 8 amplificatoare

 • Conectivitate simplă prin Bluetooth® cu NFC™, cu conectare printr-o atingere

Tip boxă
Super tweeter (sus): Diametru de aprox. 19 mm x 2/super tweeter (faţă): Diametru de aprox. 19 mm x 2/medii: Diametru de aprox. 50 mm x 2/subwoofer: Diametru de aprox. de 94 mm x 1
Putere de ieşire
154 W
Terminale de intrare şi ieşire
Intrare mini mufă stereo, USB
Wi-Fi®
Da
AirPlay
Da
Chromecast built-in
Da
Spotify Connect
Da

Ce este în cutie

Telecomandă, Baterii AAA (pentru telecomandă), Cablu de alimentare c.a., Lavetă de curăţare, Instrument de detaşare grilă pentru boxe

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor