Imagini cu Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi
Imagini cu Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi
Imagini cu Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi
Imagini cu Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi

Caracteristici

Sunet de înaltă rezoluţie 

De la sursă la difuzor, Sony a reunit o serie de tehnologii pentru cea mai bună experienţă audio. Pentru fişierele audio de înaltă rezoluţie, amplificatorul digital şi tweeterele specializate reproduc fiecare detaliu subtil, pentru a auzi fiecare notă exact aşa cum a intenţionat artistul. În cazul fişierelor MP3, software-ul de procesare digitală converteşte muzica comprimată la calitate superioară, pentru a restabili detaliile pierdute. 

Sistem pe 2.1 canale pentru sunet puternic 

Obţineţi un sunet puternic de 154 W de la un sistem de boxe pe 2.1 canale. Cele două boxe cu fluid magnetic pentru sunete medii redau sunete vocale clare şi linii melodice complexe, susţinute de super-tweeterele cu dispersie mare a sunetului, care produc sunete înalte puternice şi un sunet de scenă amplu. Difuzorul woofer puternic lucrează împreună cu radiatoarele pasive pentru a reda un bas răsunător. Astfel, vă puteţi bucura de muzica dvs. cu un sunet clar şi puternic, indiferent de volum. 

Amplificaţi basul cu un difuzor woofer şi radiatoare pasive duble 

Obţineţi linii de bas puternice dintr-o boxă compactă. Radiatoarele pasive duble funcţionează cu un difuzor woofer şi reacţionează la mişcarea aerului prin boxă, creând în mod artificial un spaţiu în carcasa boxei. Acest spaţiu antrenează circulaţia unui volum mai mare de aer prin boxe, permiţând şi unităţilor mai mici să redea un sunet de calitate superioară, în special la frecvenţe joase. 

Boxe cu fluid magnetic: sunet mai clar, mai puternic 

Prin eliminarea amortizoarelor convenţionale ale boxelor şi înlocuindu-le cu tehnologia cu fluid magnetic, zgomotul şi distorsiunile sunt reduse semnificativ, iar sunetul este mai clar, mai puternic ca oricând. Dezvoltată iniţial pentru NASA, tehnologia cu fluid magnetic vă permite să integraţi boxe mai eficiente, de calitate excepţională, într-un spaţiu mai mic - boxe premium, ideal de compacte. 

Super-tweetere 

Montând super-tweetere în partea frontală şi cea superioară a fiecărei boxe, Sony a creat un câmp sonor amplu, care îşi menţine calitatea pe întreaga zonă. Completează perfect energia de bandă ridicată a sistemului dvs. audio de înaltă rezoluţie, indiferent de poziţia boxei. 

Amplificator digital S-Master HX 

Amplificatorul digital integrat S-Master HX vă ajută să profitaţi la maxim de sunetul de înaltă rezoluţie. Pentru aceasta, se reduc nivelurile de zgomot care apar de obicei în gamele de frecvenţe înalte, pentru a vă permite să vă bucuraţi de sunete clare şi precise. 

DSEE HX restaurează fişierele de muzică 

Depăşiţi calitatea de CD. DSEE HX încorporează tehnologia noastră patentată DSEE, realizând conversia fişierelor audio comprimate la un nivel mai apropiat de calitatea sunetului de înaltă rezoluţie. Restabilind subtilităţile înregistrării originale care se pierd în timpul procesului de compresie, DSEE HX oferă sunet bogat, la calitate de studio pentru toată colecţia dvs. de muzică. 

ClearAudio+™ vă îmbogăţeşte muzica 

Clear Audio+™ este o tehnologie unică ce valorifică expertiza Sony privind procesarea semnalului digital, perfecţionată de-a lungul generaţiilor, şi oferă o experienţă de audiţie bogată şi de înaltă calitate. 

Redare wireless în timp real de înaltă calitate 

LDAC este o nouă tehnologie audio de la Sony care vă permite să vă bucuraţi de un sunet wireless de înaltă calitate prin Bluetooth®. Deoarece transmite de 3 ori mai multe date, LDAC oferă o experienţă mai intensă de audiţie wireless pentru toată muzica dvs. 

Ascultare printr-o singură atingere pentru a reda muzică instantaneu

NFC (Tehnologia de comunicaţii în câmp apropiat) elimină necesitatea conexiunilor prin cablu şi a procedurilor complexe de configurare. Atingeţi doar smartphone-ul sau alt dispozitiv cu NFC activat* de marcajul N integrat şi începeţi să redaţi muzică. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Puteţi şi să asociaţi dispozitivele manual în setările Bluetooth®. *Vedeţi dispozitive compatibile

Găsiţi dispozitive compatibile

Muzica pluteşte în aer 

Capacitatea de redare audio în timp real prin Wi-Fi® vă permite să vă bucuraţi de conţinutul preferat de pe iTunes prin dispozitivele care acceptă Airplay, precum şi să accesaţi fişierele de muzică pe PC-ul compatibil cu DLNA sau Home Media Server. 

Eliberaţi-vă muzica prin audiţia în mai multe camere 

Umpleţi casa cu sunetul melodiilor preferate, datorită audiţiei în mai multe camere. Caracteristica de audiţie în mai multe camere include moduri precum Grup, care permite ascultarea simultană a aceluiaşi conţinut de muzică pe mai multe boxe, şi modul Unic, care permite ascultarea de muzică diferit pe mai multe boxe.

Unificaţi muzica cu Sony | Music Center

Descărcaţi Sony | Music Center pentru smartphone sau tabletă şi preluaţi controlul colecţiei de muzică. Conectaţi pur şi simplu prin Bluetooth® sau Wi-Fi® şi veţi avea acces nelimitat la toate melodiile preferate, indiferent dacă sunt stocate pe PC, server sau în serviciul de muzică online preferat. Aplicaţia poate fi utilizată şi pentru a personaliza setările de sunet în vederea asigurării unui sunet echilibrat şi de calitate, şi pentru controlul audiţiei în mai multe camere. 

Manevrare discretă cu comenzi intuitive 

Modelul SRS-X99 este sofisticat şi simplu atât ca formă, cât şi ca funcţii. Panoul de control din sticlă aflat în partea superioară dispune de butoane tactile discrete, care se luminează când treceţi cu mâna peste ele. De asemenea, vă puteţi bucura de un control uşor şi asociere prin Bluetooth® fără a compromite stilul minimalist. 

Formate compatibile 

Pe lângă formatele MP3 şi AAC, SRS-X99 acceptă şi o gamă de tipuri de fişiere audio de înaltă rezoluţie. Acestea includ: FLAC, WMA şi L.PCM (WAV, AIFF). 

Design perfect compact 

Suprafaţa netedă şi contururile bine definite vă asigură că acest dispozitiv aspectuos şi elegant se integrează în ambianţă, atrăgând totuşi atenţia prin rafinamentul minimalist. Perimetrul evidenţiat este o caracteristică a designului perfect compact. 

Modul simplu de a transmite muzică la boxele dumneavoastră

Datorită funcției Chromecast built-in, puteți să redați în timp real în boxe aplicațiile de muzică preferate de pe dispozitivul personal. Atingeți pur și simplu butonul Cast dintr-o aplicație muzicală de pe telefonul sau tableta Android, iPhone, iPad, Mac®, de pe laptopul Windows sau Chromebook și selectați o boxă sau un grup de boxe pentru a începe.

Obţineţi o conexiune bună cu USB-A şi USB-B 

Conectaţi-vă toate dispozitivele preferate la boxa wireless prin două tipuri de porturi USB. Un port de tip USB-A este ideal pentru conectarea şi încărcarea playerelor MP3, a dispozitivelor iPhone şi iPad, precum şi a unui stick USB, pentru redarea în timp real a fişierelor audio de înaltă rezoluţie şi MP3. Cel de-al doilea port este de tip USB-B pentru conectare la PC, permiţând redarea digitală direct din biblioteca dvs. muzicală, fără pierderi de semnal de la PC. 

Specificaţii

Fiecare melodie la claritatea excepţională a sunetului de înaltă rezoluţie, plus redare wireless în timp real premium. Aceasta este boxa wireless SRS-X99 cu un stil impecabil. Combinând tehnologia de top cu un design superb, această boxă elegantă poate reda un sunet de calitate supremă, fiind accesoriul perfect pentru orice spaţiu de locuit. 
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie 

  • DSEE HX converteşte muzica la o calitate apropiată de cea a sunetului de înaltă rezoluţie

  • Amplificator digital S-Master HX pentru calitate pură a sunetului 

  • 7 boxe (2 cu fluid magnetic), 8 amplificatoare

  • Conectivitate simplă prin Bluetooth® cu NFC™, cu conectare printr-o atingere

Tip boxă
Super tweeter (sus): Diametru de aprox. 19 mm x 2/super tweeter (faţă): Diametru de aprox. 19 mm x 2/medii: Diametru de aprox. 50 mm x 2/subwoofer: Diametru de aprox. de 94 mm x 1
Putere de ieşire
154 W
Terminale de intrare şi ieşire
Intrare mini mufă stereo, USB
Wi-Fi®
Da
AirPlay
Da
Chromecast built-in
Da
Spotify Connect
Da

Ce este în cutie

Telecomandă, Baterii AAA (pentru telecomandă), Cablu de alimentare c.a., Lavetă de curăţare, Instrument de detaşare grilă pentru boxe

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor