SRS-NS7

Teatrul dvs. personal portabil

Adaptați experiența Dolby Atmos® cu SRS-NS7 și BRAVIA XR™ și bucurați-vă de sunet 360 Spatial Sound. Boxa wireless portabilă în jurul gâtului creează o atmosferă cinematografică personală care vă oferă o audiție complet nouă.

BOXE WIRELESS

Boxă wireless portabilă în jurul gâtului SRS-NS7

SRS-NS7
Imagine cu Boxă wireless portabilă în jurul gâtului SRS-NS7

Preț recomandat

1.499,00 LEI

Sunet spațial 360 Spatial Sound care se adaptează la urechile dvs. cu BRAVIA XR™

Prima boxă wireless în jurul gâtului compatibilă Dolby Atmos® din lume, cu modelele Sony BRAVIA XR. Aflați cât de captivant poate fi sunetul spațial 360 Spatial Sound când vizionați filme Dolby Atmos® pe cele mai noi televizoare BRAVIA XR cu o gamă de funcții de sunet de neegalat.

Lăsați-vă captivat de scenă

360 Spatial Sound Personalizer

Analizând forma urechilor dvs., SRS-NS7 funcționează împreună cu transmițătorul wireless WLA-NS7 furnizat pentru a crea aranjamentul ideal de difuzoare virtuale Dolby Atmos în jurul dvs. Cufundați-vă în scenă și simțiți-vă în centrul acțiunii. 

Experimentați sunetul spațial 360

Vreți să experimentați sunetul spațial 360 simulat cu 360 Spatial Sound Personalizer? Puneți-vă căștile și trăiți experiența pe propria piele.

O experiență cinematică personală, doar pentru dvs.

Cu aplicația Sony | 360 Spatial Sound Personalizer, vă veți bucura de o experiență a sunetului optimizată pentru dvs. Aplicația înregistrează și analizează forma urechii, apoi creează un câmp sonor spațial personalizat atunci când este asociată cu televizoare BRAVIA XR.

Transmițător wireless WLA-NS7 conectat la un televizor BRAVIA montat pe perete
Conectare

Conectați transmițătorul wireless WLA-NS7 furnizat la televizorul BRAVIA XR cu ajutorul unui cablu optic și al unui cablu USB.

Transmițător wireless WLA-NS7 alături de căști Sony
Asociere

Asociați boxa portabilă în jurul gâtului SRS-NS7 cu transmițătorul wireless WLA-NS7 furnizat folosind o conexiune Bluetooth®.

Două ecrane de smartphone arătând cum aplicația înregistrează forma urechii
Personalizați

Captați forma urechii dvs. cu ajutorul aplicației Sony | 360 Spatial Sound Personalizer și bucurați-vă de o experiență de sunet personalizată.

Simțiți atmosfera arenei

360 Reality Audio

Datorită tehnologiei 360 Reality Audio, muzica nu a părut niciodată atât de reală. Deschideți un serviciu muzical compatibil pe smartphone și fiți complet absorbit ca și cum ați fi chiar acolo, la concert.

Sunet palpitant, din toate părțile

Sunetul de o claritate deosebită și presiunea sonoră puternică se combină pentru a oferi o experiență de ascultare mai bogată, mai profundă și mai satisfăcătoare.

Imagine din față cu SRS-NS7 cu difuzorul X-Balanced evidențiat
Difuzor X-Balanced

Dimensiunea optimă a difuzorului într-o incintă compactă. Crește presiunea sunetului și reduce distorsiunea pentru muzică și voce clare.

Imagine cu un bărbat purtând SRS-NS7 cu unde sonore de la boxa cu difuzare pe verticală a sunetului
Boxă cu difuzoare orientate în sus

Oferă un sunet clar direct către dvs., fără a-i deranja pe ceilalți. Veți fi complet absorbit de filme și muzică, chiar și la miezul nopții.

Imagine din față cu SRS-NS7 cu radiatorul pasiv evidențiat
Radiator pasiv

Crește răspunsul în frecvențele joase pentru un sunet de bas clar. Ascultați efecte de sunet din filme și ritmuri adânci percutante.

Imagini și sunet, perfect sincronizate

Transmițător wireless furnizat

Transmițătorul wireless WLA-NS7 furnizat ajută la minimizarea întârzierilor audio, astfel încât să vă puteți cufunda complet în filmele Dolby Atmos cu sunet și imagini perfect sincronizate.

Boxa portabilă SRS-NS7 pe un dulap cu transmițătorul wireless WLA-NS7 conectat la un televizor BRAVIA montat pe perete
Creată pentru divertisment non-stop

Având o construcție flexibilă și ergonomică care se potrivește ferm în jurul gâtului, această boxă wireless portabilă oferă ore întregi de vizionare confortabilă a filmelor, emisiunilor TV și concertelor.

Potrivire perfectă

Stil flexibil

Banda flexibilă pe partea din spate a boxei vă ajută să găsiți o potrivire perfectă pentru un confort total în timp ce vă bucurați de divertisment. 

Grafic cu bateria încărcată complet care arată autonomia de 12 ore a bateriei
Cu tot ce trebuie pentru divertisment

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire autonomia bateriei atunci când vizionați mai multe filme. Cu o autonomie de până la 12 ore și până la 5 ore la volum maxim, cele mai lungi filme și emisiuni TV sunt redate fără probleme.

Grafic cu două cercuri, unul cu încărcare rapidă de 10 minute și celălalt cu autonomia de 60 de minute a bateriei
Amplificați-vă puterea

Dacă rămâneți fără baterie în mijlocul unei emisiuni, o încărcare rapidă în 10 minute prin USB Type-C vă oferă până la o oră de redare suplimentară.

Premium, dar practic
SRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de gradeSRS-NS7: vedere produs la 360 de grade
Imagine din față cu boxa portabilă SRS-NS7 arătând finisajul materialului
Față din material textil

Finisajul din material textil oferă o senzație confortabilă, fiind plăcut de purtat și de deținut.

Bandă de gât din silicon, cu strat posterior moale

Cu o bandă de gât cu finisaj din silicon și un strat posterior moale, aceasta este o boxă portabilă în jurului gâtului practică pentru utilizare zilnică și curățare ușoară a murdăriei.

Imagine din spate cu boxa portabilă SRS-NS7 arătând banda de purtare pe gât din silicon fină la atingere
Imagine cu trei boluri conținând materiale durabile
Sustenabilitatea este prioritară

Produsele noastre sunt concepute pentru a fi elegante și pentru a proteja mediul. Plasticul reprezintă mai puțin de cinci procente din materialul de ambalare al boxei SRS-NS7, reflectând angajamentul Sony de a reduce impactul produselor și practicilor noastre asupra mediului.

Specificaţii şi funcţii

O boxă wireless portabilă în jurul gâtului cu 360 Spatial Sound Personalizer și care stă confortabil pe umeri pentru o experiență cinematografică și muzicală cu adevărat captivantă.
  • 360 Spatial Sound Personalizer creează un sunet surround Dolby Atmos® de cinema

  • Difuzorul X-Balanced Speaker Unit orientat în sus oferă o experiență de ascultare captivantă fără a-i deranja pe ceilalți

  • Construcție flexibilă și ergonomică adaptabilă, pentru purtare toată ziua

  • Autonomie a bateriei de până la 12 de ore, încărcare rapidă în 10 minute pentru o oră de redare

  • Construcție rezistentă la stropire IPX4

Tip boxă
Full Range
Dimensiune boxă
32 Φ X 33 mm
Durata de utilizare a bateriei
Aprox. 12 ore
Terminale de intrare şi ieşire
USB Type-C®
Interval de transmisie frecvenţă
20 Hz-20.000 Hz (eșantionare 44,1 kHz)
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător