HT-X8500

Atmosferă de cinema, bas puternic

Bucurați-vă de un sunet tridimensional cu această bară de sunet cu 2.1 canale, Dolby Atmos® și DTS: X®, subwoofer încorporat pentru bas profund și design elegant, potrivit perfect în fața televizorului.

BARE DE SUNET

Bară de sunet dintr-o singură piesă Dolby Atmos®/DTS:X® cu 2.1 canale, cu subwoofer încorporat | HT-X8500

HT-X8500
Imagine cu Bară de sunet dintr-o singură piesă Dolby Atmos®/DTS:X® cu 2.1 canale, cu subwoofer încorporat | HT-X8500

Preț recomandat

1.844,50 LEI

Ascultați sunetul din toate direcțiile cu sunet surround simulat pe 7.1.2 canale 

Vertical Surround Engine, cea mai recentă tehnologie surround a noastră, vă permite să vă bucurați de senzațiile formatelor Dolby Atmos® și DTS:X® de pe o singură unitate subțire. Indiferent în ce tip de cameră vă aflați, tehnologia DSP avansată permite celor două boxe frontale să reproducă sunet complet de nivel cinematografic din toate direcțiile, inclusiv de sus.

Cu sunet pe verticală oprit
CU SUNET PE VERTICALĂ OPRIT
Cu sunet pe verticală pornit
CU SUNET PE VERTICALĂ PORNIT
Ilustrare sunet vertical
Încercați experiența de sunet redat de sus 

Grație tehnologiei Sony de sunet surround virtual, bara de sunet poate poziționa sunetul în plan vertical, pentru a vă bucura de sunet 3D fără a fi nevoie de boxe pe plafon sau cu direcționare a sunetului în sus. Precum Dolby Atmos și DTS:X, Vertical Surround Engine oferă sunet mai realist, multidimensional și în alte formate.

Ilustrare sunet surround
Sunet surround simplificat

Utilizând doar boxele față, tehnologia de câmp sonor digital, unică de la Sony reproduce virtual câmpul de sunet surround și redă sunet din ambele părți. Nu este necesar să adăugați boxe spate, ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de sunet bogat, de nivel cinematografic, fără a vă aglomera încăperea.

Alegeți configurația perfectă

Un buton pentru fiecare sunet – alegeți-l pe cel potrivit indiferent ce vizionați sau ascultați.

Beneficiaţi de un sunet de bas profund

Modelul HT-X8500 are un subwoofer dual puternic încorporat în centru, astfel încât să vă puteți bucura de sunet de bas profund redat de un echipament minimalist.

Subțire și elegant 

Cu dimensiuni de doar 890 x 64 x 96 mm, bara de sunet HT-X8500 este îngustă, compactă, are un profil subțire și se potrivește cu televizorul BRAVIA. Printre elementele distinctive ale designului se numără o grilă pentru boxe metalică perforată și conducte pe ambele părți ale subwooferului.

Pictogramă HDR 4K
Bucuraţi-vă de toate filmele preferate la calitate HDR 4K

Cu tranziția 4K HDR de 18 Gbps și HDCP 2.2/HDCP 2.3, HT-ZF9 este creat pentru cele mai noi formate Home Cinema.

Se adaugă ușor sistemului dvs. AV

Conectați o consolă de jocuri, playerul Blu-ray™ UHD sau dispozitivul set top box, precum și televizorul, cu ajutorul intrărilor digitale optice și HDMI.

Pictograma conexiune wireless
Conectivitate wireless la televizor

Cu un televizor Sony BRAVIA compatibil cu transmițătorul Bluetooth®, puteți trimite sunetul în sistem wireless la bara de sunet.

Sigla HDMI
Conexiune HDMI eARC cu un singur cablu

CU HDMI eARC, puteți să vă bucurați de cele mai recente formate de sunet surround cu rate înalte de biți, cum ar fi Dolby Atmos® și DTS:X®, de la televizorul dvs. compatibil.

Redați muzica în sistem wireless în timp real cu tehnologia Bluetooth®.
Redați în timp real muzica preferată

Asociați HT-X8500 cu smartphone-ul sau tableta prin Bluetooth® pentru a transmite în sistem wireless albumele și listele de redare preferate.

Specificaţii şi funcţii

Această bară de sunet Dolby Atmos®/DTS:X® cu 2.1 canale, cu subwoofer dual încorporat și procesor Vertical Sound Engine asigură o experiență de sunet surround tridimensional, de nivel cinematografic, iar designul său elegant se potrivește perfect în fața televizorului.
  • 2.1 canale, Dolby Atmos/DTS:X şi Vertical Sound Engine

  • Subwoofere încorporate pentru sunet de bas profund

  • Designul îngust, cu profil redus se potrivește cu televizorul dvs.

  • Butoane pentru moduri de sunet optimizate pentru filme, muzică, jocuri, știri și sport

  • Compatibilitate cu formatul HDR 4K

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor