HT-G700

Sunet surround și dialog extrem de clar

Această bară de sunet Dolby Atmos®/ DTS:X™ cu 3.1 canale îmbină sunet surround puternic și captivant cu dialoguri extrem de clare, astfel încât să vă lăsați captivat de filmele și emisiunile TV preferate.

BARE DE SUNET

Bară de sunet Dolby Atmos®/DTS:X™ cu 3.1 canale | HT-G700

HT-G700
Imagine din față cu bara de sunet HT-G700 și un subwoofer wireless

Preț recomandat

2.199,00 LEI

Auziți sunetul din toate direcțiile, grație sistemului de sunet surround cu până la 7.1.2 canale

Vertical Surround Engine, tehnologia noastră surround avansată, vă permite să vă bucurați de fiorul celor mai noi formate audio, precum Dolby Atmos®/DTS:X™, într-o unitate subțire. Cele trei boxe frontale, combinate cu prelucrarea unică a semnalului Sony, reproduc sunetul „pe verticală”, creând un sunet surround virtual care pare să vă înconjoare.

Ilustrare sunet vertical
Încercați experiența de sunet redat de sus 

Grație tehnologiei Sony de sunet surround virtual, bara de sunet poate poziționa sunetul în plan vertical, pentru a vă bucura de sunet 3D fără a fi nevoie de boxe pe plafon sau cu direcționare a sunetului în sus. Precum Dolby Atmos și DTS:X, Vertical Surround Engine oferă sunet mai realist, multidimensional și în alte formate.

Ilustrare sunet surround
Sunet surround simplificat

Utilizând doar boxele față, tehnologia de câmp sonor digital, unică de la Sony reproduce virtual câmpul de sunet surround și redă sunet din ambele părți. Nu este necesar să adăugați boxe spate, ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de sunet bogat, de nivel cinematografic, fără a vă aglomera încăperea.

Redați fiecare film cu sunet tip 7.1.2 ca la cinema

Într-un cinematograf modern sunteți înconjurat de boxe. Fiecare are sunetul bine ajustat și se combină perfect pentru a o experiență de sunet surround complet captivantă. Apăsați pe butonul Immersive AE (Audio Enhancement), iar HT-G700 va putea converti chiar și sunetul stereo obișnuit la sunetul surround 7.1.2. pentru filme și seriale TV.

Boxă centrală pentru un dialog clar

Cu o boxă centrală dedicată, vocile pot fi auzite clar, fie că este vorba despre dialogul rapid din emisiunea TV preferată sau replicile șoptite dintr-un film de la Hollywood. Este excelentă și pentru muzică, asigurând o experiență de ascultare cu detalii bogate.

Bas puternic şi bogat

Un subwoofer wireless puternic oferă un sunet de bas mai profund și mai bogat și o conexiune wireless simplă, astfel că puteți plasa unitatea oriunde doriți.

Alegeți configurația perfectă

Un buton pentru fiecare sunet - alegeți opțiunea potrivită pentru tot ceea ce urmăriți sau ascultați. Alegeți dintre modurile Sunet automat, Surround standard, Cinema, Muzică, Noapte și Voce și utilizați funcția de control al volumului subwooferului pentru a ajusta fin experiența de vizionare.

Mod Cinema
Mod Cinema

Simțiți și ascultați acțiunea peste tot în jurul dvs., sunetul călătorind în spatele dvs. și scufundându-vă în experiența filmului.

Modul Muzică
Modul Muzică

Ascultați toată amplitudinea muzicii preferate în cele mai mici detalii.

Mod voce
Mod voce

Fie că urmăriți știrile de dimineață sau ultimul episod al sezonului preferat, acest mod adaptează setările de sunet pentru a accentua vocile, astfel încât să nu pierdeți niciun cuvânt.

Mod nocturn
Mod nocturn

Urmăriți un film la o oră târzie? Această funcție optimizează echilibrul sonor astfel încât să puteți auzi totul clar, chiar și la niveluri reduse ale volumului.

Conectare uşoară

Pentru o gamă sonoră completă, conectați în sistem wireless un televizor sau un dispozitiv compatibil prin Bluetooth® sau utilizați HDMI eARC/ARC sau intrarea digitală optică.

Sigla Bluetooth®
Redați în timp real cu Bluetooth®

Redaţi muzica în sistem wireless în timp real cu tehnologia Bluetooth®.

Familie în camera de zi cu HT-G700
Profitați la maximum de timpul dvs. de relaxare

Vizionați un film. Ascultați muzică. Încurajați echipa preferată. Indiferent ce să place să faceți, o bară de sunet Sony face ca totul să fie mai distractiv. Bucurați-vă de o experiență captivantă de cea mai bună calitate în timpul dvs. de relaxare.

Specificaţii şi funcţii

Lăsați-vă captivat de emisiuni TV și filme, cu un sunet surround puternic și dinamic. Elegantă și ușor de folosit, această bară de sunet Dolby Atmos® are chiar și o boxă centrală dedicată, pentru dialoguri mai clare.
  • 3.1 canale, Dolby Atmos/DTS:X şi Vertical Sound Engine

  • Funcția Immersive AE convertește sunetul pentru a-l aduce cât mai aproape de experiența audio pe 7.1.2 canale

  • Boxă centrală pentru un dialog mai clar

  • Subwoofer wireless pentru sunet de bas puternic

  • Moduri de sunet pentru o experiență superioară de vizionare a filmelor și de ascultare a muzicii

Putere de ieşire (Totală)
400 W
Canale amplificator
3.1 canale
DIMENSIUNI UNITATE PRINCIPALĂ - NUMAI CORPUL (LĂŢIME X ÎNĂLŢIME X ADÂNCIME) 
980 x 64 x 108 mm
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor