Salt la conţinut

Televizor inteligent Android

Televizorul inteligent a devenit şi mai inteligent. Gândiţi-vă la experienţele pe care le apreciaţi pe smartphone sau tabletă. Acum vă puteţi bucura de ele pe televizorul Android BRAVIA®.

Cuplaţi aplicaţiile televizorului Android pe televizorul inteligent Android

Accesaţi totul instantaneu

Experimentaţi următoarea generație de televizoare: canalele tradiționale, conținutul de pe internet și aplicațiile ale televizorului Android sunt perfect integrate într-o interfaţă simplă. Cu televizoarele Android, veţi putea să vă deplasaţi prin acest conţinut, asigurând o experiență a divertismentului distractivă.

Spuneţi ce doriţi să vedeţi cu funcţia de căutare vocală

Televizorul BRAVIA® Android este pentru navigare rapidă, nelimitată. Căutarea vocală vă introduce în acțiune, petrecând mai puțin timp navigând și mai mult timp vizionând. Puteți solicita televizorului Android vizualizarea de recomandări: rostiţi pur și simplu genul preferat, iar televizorul Android va afișa o lista potrivită. 

Cuplaţi-vă utilizând căutarea vocală pentru a găsi divertismentul pe televizorul inteligent Android
Dispozitiv inteligent ce utilizează Google Cast pentru a se conecta la televizorul inteligent Android

Extindeți divertismentul dvs. cu Google Cast

Gamă BRAVIA® Android este pregătită pentru Google Cast™. Vă puteţi conecta dispozitivele personale preferate - Android, iOS și laptop-uri - la televizorul Android şi puteţi vizualiza conținut, asculta muzică sau reda aplicații.  

Un univers de conţinut şi aplicaţii

Gamă BRAVIA® aduce o lume a aplicaţiilor TV Android în camera de zi. Google Play este perfect pentru descoperirea filmelor și emisiunilor TV, vizualizarea videoclipuri, jocuri şi multe altele. Selecția de aplicații este în continuă creștere, astfel puteţi întotdeauna să vă bucuraţi de noi experienţe pe televizorul Android.

Pe interfaţa televizorului inteligent sunt afișate aplicații TV, căutare vocală și divertisment
Oameni partajându-şi fotografiile cu prietenii pe televizorul Android prin intermediul smartphone-urilor

Împărtăşiţi-vă amintirile în câteva momente

Photo Sharing Plus permite unui număr de până la zece persoane să partajeze fotografii și videoclipuri între smartphone-uri și televizor. Nu este nevoie de conexiune la internet sau Wi-Fi, fiţi fără grija cutiilor suplimentare sau cablurilor dezordonate.