Televizoare HDR 4K

Îmbunătăţiţi experienţa de vizionare cu televizoarele noastre 4K, ce afişează detalii de peste patru ori mai mari decât Full HD. Citiţi pentru a afla mai mult despre tehnologia 4K şi pentru a cumpăra un televizor 4K HDR.

Descoperiţi detaliile cu 4K HDR

Interval dinamic ridicat 4K

Pentru cea mai bună calitate a imaginii, acest televizor combină strălucirea clarităţii 4K cu luminozitatea, culorile şi detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Zonele care erau anterior ascunse de umbre întunecate și lumina soarelui sunt acum pline de claritate și de detaliu.

4K HDR
Depăşiţi limitele Full HD
Tehnologia 4K: Treceţi dincolo de Full HD

Cu televizoarele 4K totul arată mai bine. Filmele, serialele, fotografiile, conţinutul de pe smartphone - totul este convertit la calitate 4K cu tehnologiile 4K X-Reality™ PRO, X-tended Dynamic Range™ PRO şi afişajului TRILUMINOS™. Formatarea la 4K nu este o problemă, deoarece televizoarele Ultra HD sunt compatibile cu codecul HEVC.

Modele compatibile cu 4K HDR

Spuneţi ce doriţi să vizionaţi

Găsiţi conţinutul preferat mai repede ca niciodată folosind vocea. Cu ajutorul caracteristicii "Căutare vocală", s-a terminat cu navigarea complicată sau cu tastarea obositoare – trebuie doar să cereţi.

Căutare vocală
Bară de conținut
Descoperiți totul, instantaneu

Experimentați următoarea generație a divertismentului, în care canalele tradiționale și conținutul de pe internet sunt perfect integrate într-o interfață simplă. Un singur buton rapid vă ajută să descoperiți totul, instantaneu.

Creat pentru audiţie

ClearAudio+

Audițiile pot fi la fel de realiste ca vizionarea. ClearAudio+ reglează fin sunetul TV-ului pentru o experiență captivantă și emoționantă, care parcă vă învăluie. Indiferent ce vizionați, veți auzi mult mai clar și mai distinct muzica și dialogurile.

ClearAudio+