Salt la conţinut

TRANSCENDEŢI REALITATEA

Maeştrii luminii

Televizoarele Sony reproduc mai bine luminozitatea, care reflectă mai bine lumea reală decât alte televizoare. Și, cu un contrast mai mare și mai bun, apar, totodată, mai multe detalii și culori naturale.

Secretul din spatele tehnologiei Sony 4K HDR

Interval dinamic ridicat 4K

Intervalul dinamic ridicat este noul standard pentru calitatea imaginii, oferind un interval cromatic, de contrast şi de claritate mult mai mare. Un televizor 4K HDR Sony îmbunătăţeşte imaginea şi mai mult, fiind dotat cu tehnologii precum X-Reality PRO™ 4K, X-tended Dynamic Range™ PRO şi afişaj TRILUMINOS™, pentru a dezvălui niveluri de realism imposibile până acum, care chiar vă fac să vă transpuneţi în imagine.

Fără Sony 4K HDR
Cu Sony 4K HDR
Sony 4K HDR
Interval dinamic standard

Contrast fără egal – negru mai intens, lumini mai strălucitoare.

Backlight Master Drive™ 

Backlight Master Drive™ poate produce un interval dinamic fără egal, cu nuanţe de negru incredibil de intense şi lumini orbitoare, datorită tehnologiei 4K HDR Processor X1™ Extreme. Acest sistem de iluminare din spate are o structură de LED-uri extrem de densă, un algoritm unic de atenuare a luminii şi un concept optic inedit.

Backlight Master Drive
CONTROL AL ILUMINĂRII DIN SPATE
Control al iluminării din spate
BACKLIGHT MASTER DRIVE

Discrete LED control

Control absolut, măiestrie totală

Pentru a folosi Backlight Master Drive™ la întregul său potenţial, un algoritm nou şi inovator controlează structura extrem de densă de LED-uri. Fiecare LED este controlat separat, creând o imagine spectaculos de precisă.

Lumină acolo unde este nevoie de ea

Calibrated beam LED design

Backlight Master Drive™ are un design unic care adună luminile LED într-un singur punct, reducând difuzia luminii şi efectul de pâlpâire care pot fi observate la alte televizoare LED cu iluminare pe toată suprafaţa ecranului. Acest ecran asigură faptul că fiecare LED emite un fascicul rectiliniu pentru o imagine clară, caracterizată de lumini vii şi nuanţe de negru intens.

Design convenţional

Design convenţional

Calibrated beam LED design

Calibrated beam LED design

Uimitor de luminos, incredibil de subțire

Slim Backlight Drive™

Slim Backlight Drive-ul nostru inovator ghidează în mod ingenios lumina acolo unde este cea mai mare nevoie de ea pe ecran. Vă veți bucura de două avantaje excelente - calitate excepțională a imaginii într-un televizor ultra subțire.

Cum funcționează Slim Backlight Drive™

Structura cu iluminare din spate pe margini cu strat dublu direcționează lumina acolo unde trebuie

Slim Backlight Drive™ are două straturi de plăci de ghidare a luminii, permiţând controlul precis al întunecării locale, similar calității unei iluminări din spate cu Full Array LED (linie completă de LED-uri). Împreună cu algoritmul nostru de iluminare din spate X-tended Dynamic Range™ PRO, această nouă structură creează un contrast frumos, dintr-o formă incredibil de subțire.

Edge LED (LED de margine) convenţional

Edge LED (LED de margine) convenţional

Full Array LED (linie completă LED) convenţional

Full Array LED (linie completă LED) convenţional

Slim Backlight Drive

Slim Backlight Drive

Capturând întreaga gamă de culori închise şi deschise

X-tended Dynamic Range PRO™

Echilibrând exact, reducând şi amplificând intensitatea unor zone, X-tended Dynamic Range PRO™ relevă o gamă de luminozitate de trei ori mai mare decât a unui TV LED cu iluminare din spate convențional și îmbunătățește orice sursă de calitate HDR cu o gamă mai amplă de luminozitate.

X-tended Dynamic Range™ PRO
X-TENDED DYNAMIC RANGE PRO
Televizor convenţional
TELEVIZOR CONVENŢIONAL

Performanţă maximă

Cum funcţionează X-tended Dynamic Range PRO

Cu o precizie extraordinară în controlul iluminării din spate, X-tended Dynamic Range™ PRO face zonele întunecate mai închise la culoare și scenele luminoase mai luminoase – revitalizând fiecare scenă cu cea mai largă gamă de luminozitate posibilă.

Cum funcţionează X-tended Dynamic Range PRO

Optimizând luminozitatea, cadru cu cadru

4K Processor X1™ cu îmbunătăţirea contrastului dinamic

Televizoarele 4K cu 4K Processor X1 îmbunătăţesc în mod dramatic gama de luminozitate, chiar și fără X-tended Dynamic Range PRO. Acest lucru se datorează funcţiei de îmbunătăţire a contrastului dinamic, care optimizează gama de luminozitate cadru cu cadru în funcţie de ceea ce se întâmplă pe ecran.

  • Movie (Film)
  • Sport

Experimentați o gamă de luminozitate mai vastă

Cu cipul 4K Processor X1, veți vedea mai multă luminozitate și mai multe culori închise în fiecare imagine

Cu 4K Processor X1
CU 4K PROCESSOR X1
Fără 4K Processor X1
FĂRĂ 4K PROCESSOR X1