Sony și Zoom încheie un parteneriat pentru a introduce funcția de videoconferință pe televizoarele BRAVIA

– Utilizatorii se pot conecta cu familia și prietenii direct pe ecranul televizorului, din confortul sufrageriei –

Sony-Bravia-Zoom .png

Sony a anunțat că Zoom Video Communications, Inc. va deveni disponibil pe televizoarele Sony BRAVIA compatibile cu BRAVIA CAM[1]. Acest parteneriat le va permite utilizatorilor să se conecteze cu ușurință cu prietenii, familia și colegii în întâlniri video, chiar din confortul propriilor locuințe. Gama de televizoarele BRAVIA de la Sony este prima compatibilă cu aplicația Zoom pentru TV, ce poate fi descărcată din Google Play Store.

Cu posibilitatea de a se conecta pe Zoom direct pe televizoarele BRAVIA, utilizatorii vor putea profita de toate caracteristicile care fac din Zoom una dintre cele mai importante platforme de comunicare video. Printre acestea se numără comunicarea video pe ecranul televizorului, partajarea ecranului și accesul la instrumente de colaborare. Utilizatorii vor putea, de asemenea, să folosească funcțiile avansate ale BRAVIA CAM – de exemplu, aceasta recunoaște locul în care se află utilizatorul în cameră și distanța față de televizor, apoi ajustează optim setările de sunet și imagine. Toate acestea sunt posibile cu o configurare foarte simplă - atunci când se utilizează un televizor compatibil cu BRAVIA CAM este nevoie doar de descărcarea aplicației Zoom din Google Play și deschiderea acesteia folosind telecomanda televizorului.

„Suntem încântați de parteneriatul cu Zoom, datorită căruia putem introduce opțiunea de videoconferință pe televizoarele noastre BRAVIA, făcând disponibile serviciile Zoom pe platforma Android TV”, a declarat Shusuke Tomonaga, Head of BRAVIA TV Product Design, Product Technology Center, Sony Corporation. „Acest parteneriat le oferă clienților noștri posibilitatea de a se bucura de o comunicare video mai realistă, pe un ecran mai mare, chiar din sufrageria lor, permițându-le să fie mai conectați cu cei dragi, fie că lucrează de acasă, învață de la distanță sau pur și simplu povestesc cu familia.”

„Suntem încântați să lucrăm cu Sony pentru a aduce Zoom pe televizoarele BRAVIA,” a declarat Eric Yu, Head of Hardware Partnership la Zoom. „Astfel, le permitem clienților noștri să se bucure de tot ce e mai bun din ambele domenii – confortul conferințelor video chiar pe televizorul lor și puterea instrumentelor de colaborare Zoom.”

Zoom va fi disponibil începând din această vară, pe televizoarele BRAVIA compatibile cu BRAVIA CAM1.

Pentru mai multe informații despre televizoarele Sony, accesați: https://www.sony.ro/electronics/bravia-tv

Pentru mai multe informații despre Zoom, accesați: https://zoom.us/

 

###

Despre Sony Corporation

Sony Corporation este o filială deținută în totalitate de Sony Group Corporation și este responsabilă pentru diviziile de Entertainment, Technology & Services (ET&S) din cadrul grupului Sony. Având viziunea de a "continua să ofere Kando și Anshin* oamenilor și comunităților din întreaga lume prin dezvoltarea tehnologiei și prin adresarea noilor provocări", Sony Corporation sprijină Grupul Sony cu ajutorul tehnologiei pentru a crea divertismentul viitorului împreună cu creatorii.

Pentru mai multe informații, accesați: www.sony.net

* Ambele cuvinte sunt japoneze, Kando înseamnă emoție, iar Anshin are numeroase semnificații, cum ar fi liniștea sufletească, liniște, fiabilitate și încredere.

Despre Sony Europe B.V.

Sony Europe B.V. este o filială a Sony Corporation, cu sediul central în Marea Britanie. Conduce activitatea de top a Sony din divizia de Entertainment, Technology și a serviciilor pentru piețele de consum și a celor profesionale, precum și divizia de Imaging & Sensing Solutions business în Europa. De la cercetare și dezvoltare și inginerie, dar și proiectare, până la vânzări, marketing, distribuție și servicii pentru clienți, lucrăm pentru a îndeplini obiectivul Sony de a umple lumea de emoție prin puterea creativității și a tehnologiei. ​

Pentru mai multe informații, accesați: www.sony.eu/presscentre

[1] Compatibilă cu BRAVIA TVs: X95L, X93L, A80L, X90L, X85L, X80L, X75WL, Z9K, A95K, X95K, A90K, A80K, A75K, X90K, X90S, X85K, X80K

 

 

Primire actualizări în căsuța poștală

Dând clic pe "Abonare", confirm că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate.