Sony a obținut cinci premii la EISA Awards 2023, inclusiv pentru Xperia 1 V și Alpha 7R V

Calitatea și inovația Sony au fost din nou recunoscute în cadrul Expert Imaging and Sound Association Awards 2023. Sony a câștigat un total de cinci premii, inclusiv pentru camera ZV-E1 dedicată creatorilor de conținut, smartphone-ul multimedia Xperia 1 V, dar și pentru camera full-frame avansată Alpha 7R V.

EISA_1.png

Lista completă a premiilor obținute de Sony:

  • Premiul EISA pentru cea mai bună cameră FULL-FRAME 2023-2024: Sony Alpha 7R V
  • Premiul EISA pentru cea mai bună cameră dedicată creatorilor de conținut 2023-2024: Sony ZV-E1
  • Premiul EISA pentru pentru obiectivul anului 2023-2024: Sony FE 20-70mm F4 G
  • Premiul EISA pentru cel mai bun obiectiv fix standard 2023-2024: Sony FE 50mm F1.4 GM
  • Premiul EISA pentru cel mai bun Smartphone Multimedia 2023-2024: Sony Xperia 1 V

Premiul EISA pentru cea mai bună cameră FULL-FRAME avansată 2023-2024: Sony Alpha 7R V

Cu Alpha 7R V Sony îmbină un senzor full-frame de înaltă rezoluție, de 61 milioane de pixeli, cu un sistem sofisticat de autofocalizare cu recunoaștere a subiectului, alimentat de un procesor AI dedicat. Acesta poate recunoaște și urmări focalizarea pe o gamă largă de subiecți, inclusiv oameni, animale, păsări, insecte, mașini, trenuri și avioane. Alpha 7R V este, de asemenea, capabilă să înregistreze clipuri 8K la o rată de 24 fps (cadre pe secundă) sau 4K la 60 fps (cadre pe secundă) și include stabilizare optică in-body și „efectul de compensare de 8 trepte”. Camera are, de asemenea, un vizor electronic de înaltă rezoluție și un ecran tactil, versatil, rabatabil. Este o cameră uimitoare pentru creatorii care doresc să surprindă în imaginile lor un nivel ridicat de detalii.

Premiul EISA pentru cea mai bună cameră dedicată creatorilor de conținut 2023-2024: Sony ZV-E1

Această cameră full-frame cu obiective interschimbabile este considerată camera Sony dedicată realizării de conținut, special concepută pentru creatorii care doresc să înregistreze vloguri, livestream-uri sau interviuri video. Cu senzorul său de 12.1 milioane de pixeli și procesorul rapid BIONZ XR™, camera ZV-E1 poate înregistra clipuri video 4K la 60 fps (cadre pe secundă) pe 10 biți 4:2:2, cu citire completă a pixelilor și cu un efect de rolling shutter redus la minimum. După o actualizare gratuită, ZV-E1 poate înregistra în 4K/120p. Autofocalizarea sa este asigurată de un procesor AI dedicat, similar cu cel de la Alpha 7R V. Stabilizarea imaginii pe 5 axe oferă mai multe moduri de înregistrare. Toate acestea sunt integrate într-un design ușor și compact, cu ecran tactil complet rabatabil, comenzi intuitive și o baterie de mare capacitate.

Premiul EISA pentru obiectivul anului 2023/2024: Sony FE 20-70mm F4 G

Înregistrarea video necesită un unghi de vizualizare mai larg pentru a obține aceeași înălțime a imaginii, din cauza raportului de aspect 16:9. Obiectivul Sony FE 20-70mm F4 G este o soluție excelentă pentru această problemă; acesta oferă o distanță focală mai mare decât majoritatea celorlalte obiective cu zoom standard de pe piață. Sony a realizat acest lucru fără a face compromisuri în ceea ce privește performanța optică: modelul FE 20-70mm F4 G oferă o claritate excelentă pe întreaga suprafață a imagini. Greutatea redusă, rezistența mare la intemperii și o deschidere fixă maximă a diafragmei sunt alte mari avantaje practice ale acestui obiectiv exceptional.

Premiul EISA pentru cel mai bun obiectiv fix standard 2023-2024: Sony FE 50mm F1.4 GM

Acest obiectiv G Master™ oferă cea mai înaltă performanță optică și o deschidere mare a diafragmei de F/1.4, într-un format relativ ușor și compact. Obiectivul oferă, de asemenea, o viteză de focalizare mai rapidă, o claritate mai mare și un efect de bokeh mai fin, datorită unui design optic inovator și proiectării de înaltă precizie. Sistemul de autofocalizare oferă o performanță de urmărire AF (autofocalizare) precisă și silențioasă atât pentru fotografii, cât și pentru înregistrări video. Datorită construcției rezistente la intemperii și a stratului protector de fluorină de pe elemental frontal, obiectivul poate fi utilizat chiar și în medii dificile. ​

Premiul EISA pentru Smartphone-ul Multimedia 2023-2024: Sony Xperia 1 V

Dintre numeroasele caracteristici binevenite ale modelului Xperia 1 V, sistemul de camere foto de înaltă calitate este printre cele care se evidențiază cu adevărat. Îmbunătățirile pentru această a cincea generație de telefoane emblematice sunt vizibile în tehnologia senzorilor, care încorporează noul ​ „Exmor T pentru Mobile”, un senzor de imagine CMOS cu un Transistor Pixel în două straturi. Creșterea de 1.7x a dimensiunii senzorului oferă niveluri de zgomot semnificativ reduse și o gamă dinamică mai largă, ducând fotografiile realizate pe timp de noapte la un nivel superior. Camera principală de 24mm de la Sony este completată de o cameră ultrawide cu o distanță de focalizare de 16mm și de o cameră cu zoom optic cu interval extins de 85-125mm. Performanțele în materie de imagistică și flexibilitatea modelului Xperia 1 V sunt susținute de raportul larg de aspect de 21:9, de ecranul OLED HDR cu rezoluție 4K și de bateria puternică de 5000mAh, alături de cel mai nou procesor Snapdragon®.

Despre Sony Corporation

Sony Corporation este o filială deținută în totalitate de Sony Group Corporation și este responsabilă pentru diviziile de Entertainment, Technology & Services (ET&S) din cadrul grupului Sony. Având viziunea de a „continua să ofere Kando și Anshin* oamenilor și comunităților din întreaga lume prin dezvoltarea tehnologiei și prin adresarea noilor provocări", Sony Corporation sprijină Grupul Sony cu ajutorul tehnologiei pentru a crea divertismentul viitorului împreună cu creatorii.

Pentru mai multe informații, accesați: www.sony.net

* Ambele cuvinte sunt japoneze, Kando înseamnă emoție, iar Anshin are numeroase semnificații, cum ar fi liniștea sufletească, liniște, fiabilitate și încredere.

 

 

 

 

Primire actualizări în căsuța poștală

Dând clic pe "Abonare", confirm că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate.