Seria NW-A40

Găsiți-vă stilul. Sunet superior.

Seria NW-A40 se potrivește perfect în viața dvs. și este disponibilă în culori h.ear unice, asortate stilului dvs. Bucurați-vă de sunet de înaltă rezoluție și de redare în timp real cu BLUETOOTH® și LDAC ™.

PREMIUM

Walkman® A40 din seria A

NW-A40 SERIES
Imagine cu Walkman® A40 din seria A

redgoldgreenblueblack

16 GB

NW-A45

Preț recomandat

916,30 LEI

16 GB cu căşti

NW-A45HN

Preț recomandat

1.284,00 LEI

Gama de produse h.ear
Învăluiți-vă în culori

Armonizați-vă viața cu culorile gamei h.ear. Sunt disponibile în cinci nuanțe, fiecare pe măsura stilului și universului dvs.

Culori în armonie

Noua gamă h.ear are culori care se potrivesc perfect stilului dvs. de viață. Tonurile se potrivesc cu o gamă largă de nuanțe și culori. Încercați-le cu ținuta preferată, se potrivesc perfect într-o armonie fără efort.

Aruncaţi o privire mai atentă

Vedeți gama h.ear sub fiecare aspect și descoperiți caracteristicile designului.

Auziţi diferenţa
Sunet autentic

Bucurați-vă de cele mai subtile tonalități ale sunetului la calitate de studio, la o calitate mai ridicată decât cea a CD-ului, cu sunetul de înaltă rezoluție. Pasiunea pentru muzică uneşte fiecare element, de la semnal la boxă, ceea ce creează impresia că artistul se află chiar în faţa dvs. 

Sunet de înaltă rezoluţie

De 3,2 ori mai multe date transmise

DSD
Bucurați-vă de redarea DSD

Bucurați-vă de sunetul natural și de detaliile intense ale formatului audio DSD, grație conversiei PCM de înaltă calitate oferite de seria NW-A40.

DSEE HX
Restaurați detaliile muzicii dvs.

Prin restaurarea sunetului de înaltă frecvenţă pierdut prin compresie, tehnologia DSEE HX™ reproduce fişierele audio cu un sunet amplu şi natural. 

S-Master HX
Obțineți tot ce este mai bun de la sunetul de înaltă rezoluție

Fiind optimizat pentru sunet de înaltă rezoluţie, amplificatorul digital S-Master HX™ reduce distorsiunea şi zgomotul, ceea ce vă permite să vă bucuraţi de toate sunetele subtile ale muzicii. 

Proiectat cu precizie pentru sunet superior
Noul aliaj de lipit maximizează claritatea

Lipirea de înaltă calitate fără plumb asigură o conexiune electronică eficientă între componente, inclusiv amplificatorul S-Master HX ™. Redare audio pură, cu claritate vocală, oricând apăsați butonul de redare.

Soluție de lipire nouă
SOLUȚIE DE LIPIRE ANTERIOARĂ
Soluție de lipire nouă
SOLUȚIE DE LIPIRE NOUĂ
Placă de circuite nouă
PLACĂ DE CIRCUITE VECHE
Placă de circuite nouă
PLACĂ DE CIRCUITE NOUĂ
Placă de circuite nouă, pentru bas clar şi puternic

Placa de circuite a fost optimizată pentru a îmbunătăți fluxul de curent, ceea ce înseamnă că sursa de alimentare este mai stabilă. Astfel, veți beneficia de un sunet mai clar și de un bas puternic și pur în muzica dvs.

Redare în flux optimizată, prin Bluetooth

LDAC™ folosește o conexiune BLUETOOTH® convențională, însă transferă datele la o rată maximă de 990 kbps, de trei ori mai mare decât alte profiluri. Rezultatul: audiție wireless optimizată, mai apropiată de intenția artistului. Compatibilitatea cu standardul aptX™ HD este disponibilă prin actualizare firmware.

Mai multe moduri de a asculta
Funcția de anulare a zgomotului reduce la minimum sunetele exterioare

Doriți să rămâneți singur cu melodiile dvs.? Activați funcția de anulare a zgomotului, iar căștile compatibile IER-NW500N/NE vor conlucra cu dispozitivul NW-A40 pentru a bloca sunetele din exterior.

Modul de sunet ambiental vă permite să auziți informațiile esențiale

Când folosiți căștile compatibile IER-NW500N/NE, activați modul de sunet ambiental pentru a auzi și sunetele externe, nu doar muzica.

DAC
Folosiți dispozitivul NW-A40 pe post de convertor pentru muzica digitală

Când realizați conexiunea prin USB, sistemul din seria NW-A40 va folosi propria putere de procesare pentru a converti semnalul audio al computerului și pentru a livra un sunet de o calitate superioară.

Compatibilitate MQA
Redă și decodifică fișierele MQA™

Seria NW-A40 este compatibilă cu redarea și decodificarea fişierelor MQA™, deci puteţi reda muzica fără pierderi la o calitate şi mai bună.

Mai multă muzică la dispoziţia dvs.
Memorie extensibilă de16 GB
Extindeţi-vă memoria

Seria NW-A40 are o memorie încorporată de 16 GB, pe care dvs. o puteți extinde prin introducerea unui card Micro SD.

Autonomie a bateriei de 45 de ore
Încărcați mai rar, ascultați mai mult timp

Bateria cu funcție de încărcare rapidă vă oferă o durată de audiție de 45 de ore, pentru ca dvs. să vă puteți bucura de muzică întreaga zi.

Specificaţii şi funcţii

Bucurați-vă de calitatea superioară a sunetului, în culorile care vă plac. Sunetul de înaltă rezoluție vă permite să auziți muzica așa cum și-a dorit artistul, iar placă de circuite avansată și aliajul de lipit fără plumb vă asigură un sunet deosebit de clar, la calitatea dorită de melomani. Ascultați wireless - redarea în timp real prin BLUETOOTH® cu LDAC păstrează detaliile melodiilor, iar NFC™ permite conectarea printr-o singură atingere.
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Amplificator digital S-Master HX™ (CXD3778GF) pentru o calitate pură a sunetului

  • Conversia extinsă DSEE HX™ restaurează fişierele cu muzică comprimată

  • Conectivitate simplă prin BLUETOOTH® cu NFC™, cu conectare printr-o atingere

  • Anulare digitală a zgomotului şi mod de sunet ambiental

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor