WF-XB700

Sunet EXTRA BASS™ pentru tot ce faceți

Stilul wireless veritabil se îmbină cu sunetul EXTRA BASS puternic și profund. Îmbunătățiți-vă viața cu WF-XB700.

CĂŞTI

Căşti cu adevărat wireless WF-XB700 cu EXTRA BASS™

WF-XB700

WF-XB700 de culoare neagră

blueblack

Preț recomandat

709,20 LEI

Duceți sunetul la următorul nivel

Căștile WF-XB700 combină libertatea cu adevărat wireless cu un aspect îndrăzneț și distinctiv. Designul ergonomic asigură confort atunci când ascultați ore în șir.

Disponibilitatea culorilor poate varia în funcţie de regiune.

Pictogramă 18 ore

Autonomie mare a bateriei și încărcare rapidă

Bucurați-vă de până la 18 ore de audiție datorită convenabilei casete de încărcare. Iar dacă sunteți în grabă, o încărcare rapidă de 10 minute vă oferă până la 60 de minute de redare muzicală.

Ilustrație care demonstrează conectivitatea Bluetooth fiabilă

Conectivitate Bluetooth® stabilă și fiabilă

Procesorul Bluetooth transmite sunetul la ambele urechi simultan, iar designul optimizat al antenei asigură o conexiune stabilă și o experiență de audiție extraordinară. Cu o latență scăzută, vizionarea clipurilor video va fi la fel de plăcută.

Ilustrație a structurii ergonomice cu susținere în trei puncte

O fixare sigură și ergonomică, în trei puncte

Căștile WF-XB700 au un design ergonomic care asigură contactul cu trei puncte diferite ale urechii, oferind astfel o fixare sigură și confortabilă.

Pictogramă IPX4

Rezistente la apă, pentru utilizare zilnică

Căștile sunt conforme cu standardul IPX4 pentru rezistență la apă, așa că stropii și transpirația nu le vor opri din funcționare, iar dvs. veți puteți continua să vă mișcați pe ritmul muzicii.

Bas irezistibil

Căștile WF-XB700 sunt dotate cu funcția EXTRA BASS pentru un sunet extrem de puternic și pătrunzător. Notele joase pe care le preferați nu au sunat niciodată mai bine.

Portabile, protejate și cu autonomie mare

Caseta de încărcare compactă protejează căștile WF-XB700 și vă permite să le încărcați din mers. Oferind căștilor o încărcare completă suplimentară, caseta vă permite să beneficiați de până la 18 ore de redare a muzicii.

Funcţionare uşoară, cu butoane

Butoanele de pe căștile WF-XB700 vă permit să redați, să opriți sau să omiteți piese și să reglați volumul, dar oferă și o modalitate ușoară de a accesa asistentul vocal al smartphone-ului dvs. și de a efectua și a primi apeluri în regim „mâini libere”.

Pictogramă asistent vocal

Compatibilitate cu asistentul vocal

Cu o simplă apăsare pe buton vă conectați la asistentul vocal al smartphone-ului pentru a obține indicații, a reda muzică și a comunica cu persoanele de contact.

Pictogramă apelare în regim „mâini libere”

Apelare uşoară în regim mâini libere

Conversațiile decurg fără probleme prin apelarea simplă în regim „mâini libere”, grație microfonului încorporat. Nici măcar nu este nevoie să scoateți telefonul din buzunar.

Specificaţii şi funcţii
Căștile cu adevărat wireless WF-XB700 vă vor îmbunătăți viața de zi cu zi. Cu funcția EXTRA BASS™ pentru un sunet profund și pătrunzător, aceste căști oferă, de asemenea, o autonomie mare a bateriei, conectivitate Bluetooth® stabilă, design ergonomic și rezistență la apă IPX4.
  • EXTRA BASS pentru sunet profund şi energic

  • Design cu adevărat wireless, cu tehnologie wireless BLUETOOTH

  • Autonomie a bateriei de 9 ore, 18 ore în total cu caseta de încărcare

  • Design ergonomic pentru o fixare sigură și confortabilă

  • Apelare în regim „mâini libere” și asistent vocal

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor