LINKBUDS

Specificaţii şi funcţii complete

WF-L900

Preț recomandat

899,00 LEI

Dimensiune şi greutate

Greutate
Aprox. 4,1 g x 2

Caracteristici generale

Tip de căşti
Deschise, difuzor dinamic
Magnet
Magneți de neodim de mare putere
Răspuns în frecvenţă (comunicație Bluetooth®)
20-20.000 Hz (frecvență de eșantionare de 44,1 kHz)
Rezistent la apă
Da (IPX4)
DSEE
Da

Baterii

Metodă de încărcare a bateriilor
Încărcare USB (prin intermediul casetei)
AUTONOMIA BATERIEI (DURATĂ DE REDARE CONTINUĂ A MUZICII)
Max. 5,5 ore
AUTONOMIA BATERIEI (DURATĂ COMUNICARE CONTINUĂ)
Max. 2,5 ore
AUTONOMIA BATERIEI (DURATĂ DE AŞTEPTARE)
Max. 11 ore

Specificaţie Bluetooth®

Versiune Bluetooth®
Specificație Bluetooth versiunea 5.2
Rază de acţiune efectivă
10 m
Interval de frecvenţe
Banda de 2,4 GHz (2,4000-2,4835 GHz)
Profil
A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Formate audio acceptate
SBC, AAC
Protecţia conţinutului acceptată
SCMS-T

Carcasă cu funcție de încărcare

Greutate
Aprox. 34 g
Dimensiune
Aprox 41,4 x 48,5 x 30,9 mm

Opţiuni de culoare

whitegray

Ce este în cutie

  • Cablu USB: Cablu USB Type-C®
Placeholder

Caracteristici

Vedere laterală cu un bărbat ascultând la căști LinkBuds albe

Mereu la curent cu toate lumile

LinkBuds vă conectează perfect toate lumile printr-un design cu inel deschis care vă permite să auziți oricând apelurile, muzica și alte materiale online, precum și sunetele ambientale din jurul dv în mod transparent, fără să simțiți nimic în ureche. Mici și ușoare, cu un stil cu fixare ideală pentru ore întregi de purtare confortabilă, acestea vă asigură că sunteți mereu conectat la viața dv, astfel încât să nu pierdeți nimic.

Casetă LinkBuds albă cu o cască LinkBuds scoasă

Extrem de mici și de ușoare

Cu o greutate de aproximativ patru grame și extrem de mici, LinkBuds sunt o minune a miniaturizării. Spre deosebire de căștile convenționale, suprafața de protecție care acoperă diafragma difuzorului este integrată în carcasă, economisind spațiu.

Ilustrație cu o cască LinkBuds gri în ureche

Fixare sigură și confortabilă

LinkBuds combină o formă care se potrivește perfect cu urechea umană și un design ergonomic pentru o fixare mai stabilă. Am proiectat LinkBuds folosind date extinse despre forma urechii colectate încă de la apariția primelor căști intraauriculare din lume, în 1982. Vedeți videoclipul nostru demonstrativ pentru o purta și a asculta mai eficient căștile.

Redați videoclipul demonstrativ

Bărbat pe stradă ascultând la căști LinkBuds albe

Conectat și conștient

Un difuzor de tip inel nou dezvoltat, cu centrul diafragmei deschis pentru transparență acustică, vă permite să auziți clar sunetele din jurul dv. Astfel, veți auzi când cineva vă strigă numele în timpul unui apel și veți putea discuta cu prietenii în timp ce ascultați muzică.

Două căști LinkBuds gri lângă un telefon Sony Xperia pe fundal crem rotitor

Apeluri extrem de clare, fără zgomot

Datorită tehnologiei Precise Voice Pickup cu procesare avansată a semnalului audio, interlocutorul vă va auzi clar vocea, chiar și atunci când vă aflați în situații zgomotoase. Algoritmul nostru de reducere a zgomotului a fost dezvoltat cu ajutorul învățării automate bazate pe inteligență artificială, folosind peste 500 de milioane de eșantioane de voce pentru a suprima zgomotul ambiental și pentru a vă extrage clar vocea într-o gamă largă de medii.

Vedere laterală cu o femeie ascultând la căști LinkBuds gri

Sunet autentic și natural

Bucurați-vă de un sunet bine echilibrat, de înaltă calitate, cu o gamă de medii și înalte clare. Procesorul nostru V1 integrat reproduce toate detaliile muzicii dv cu o distorsiune minimă, pentru o experiență de audiție autentică. Un difuzor inelar special conceput, de 12 mm, cu o diafragmă extrem de flexibilă (recul redus), oferă un sunet bogat și bine echilibrat.

Siglă pentru DSEE

Amplificați muzica preferată

Când o sursă muzicală originală este comprimată, se pierd elemente de înaltă frecvență care adaugă detalii unei piese. Tehnologia DSEE le restaurează cu fidelitate pentru a produce sunet de înaltă calitate, mai fidel înregistrării originale.

Bărbat apropiind degetul de o cască LinkBuds albă din ureche

Atingere simplă lângă ureche

Deși LinkBuds sunt mici, nu înseamnă că sunt dificil de utilizat. Cu zonei tactile extinse, puteți folosi atingeri duble sau triple în fața oricăreia dintre urechi pentru a controla redarea muzicii, astfel încât să nu fie nevoie să atingeți LinkBuds pentru a le folosi.

Imagine cu o persoană pe stradă, cu ilustrații în jurul capului arătând diferite volume

Reglează automat volumul sunetului în funcție de mediul în care vă aflați

Controlul adaptiv al volumului este o funcție inteligentă care optimizează automat volumul în funcție de locul în care vă aflați. Bucurați-vă de un volum mai mic în locuri liniștite și de un volum mai mare în medii mai zgomotoase.

Două persoane discutând, una dintre ele purtând căști LinkBuds albe

Vorbiți și auziți doar sunetul ambiental

Puteți seta funcția Speak-to-Chat pentru a întrerupe automat muzica imediat ce începeți să vorbiți cu cineva, astfel încât să puteți auzi doar sunetul ambiental și să purtați o conversație. Această funcție este la îndemână dacă doriți să păstrați căștile pe urechi sau dacă aveți mâinile ocupate. După ce conversația se încheie, muzica reîncepe să se redea automat. Această funcție se bazează pe tehnologia Precise Voice Pickup (Captare precisă a vocii), care asigură procesare avansată a semnalului audio.

Sigle pentru asistenții încorporați Google Assistant și Alexa

Controlaţi prin vocea dvs.

Ajutor în regim „mâini libere”. Spuneți „OK Google” sau „Alexa” pentru a activa asistentul vocal preferat. Bucurați-vă de divertisment, obțineți informații, ascultați muzică și notificări, setați mementouri etc. Puteți chiar să controlați cu ajutorul vocii funcțiile căștilor, cum ar fi verificarea nivelului rămas al bateriei. În plus, puteți să vă ascultați și să interacționați cu e-mailurile din Microsoft Outlook și să vă alăturați la Microsoft Teams folosind Google Assistant sau Siri.

Siglă pentru Google Fast Pair

Găsiți căștile cu funcția Fast Pair

LinkBuds sunt compatibile cu noua funcție utilă Google numită Fast Pair. Printr-o singură atingere a ghidului pop-up, LinkBuds permit asocierea rapidă și fără efort prin Bluetooth cu dispozitivele Android. Puteți localiza cu ușurință locul în care v-ați lăsat căștile emițând un sunet pe acestea sau verificând ultima locație cunoscută pe smartphone. Veți primi chiar o notificare atunci când bateria căștilor este aproape consumată, astfel încât să știți când să le încărcați.

Siglă pentru Swift Pair

Asociere ușoară cu computerul dvs.

Funcția Swift Pair accelerează și simplifică asocierea căștilor LinkBuds cu laptopul, PC-ul desktop sau tableta cu Windows 11 sau Windows 10. Ghidul de asociere pop-up apare pe dispozitivele cu Windows 11 sau Windows 10 din apropiere când este selectat modul de asociere.

Siglă pentru Spotify Tap

Accesați rapid muzica preferată

Datorită accesului rapid, puteți configura LinkBuds pentru a relua redarea Spotify cu doar câteva atingeri, nefiind nevoie să atingeți smartphone-ul.

Carcasa LinkBuds gri cu căști LinkBuds într-o parte, înconjurată de piese de plastic gri

Materiale plastice reciclate

Pentru LinkBuds sunt folosite materiale plastice reciclate din piese auto.

Carcasa LinkBuds

Fără plastic în ambalajele individuale

Materialul de ambalare folosit pentru LinkBuds nu include plastic, reflectând angajamentul companiei Sony de a reduce impactul produselor sale asupra mediului.

Căști LinkBuds albe pe un fundal roz cu picături de apă

Rezistente la apă, pentru utilizare zilnică

Grație rezistenței la apă conform standardului IPX4, stropii și transpirația nu vor opri aceste căști din funcționare, iar dv veți puteți continua să vă mișcați pe ritmul muzicii.

Ilustrație cu două persoane ascultând muzică cu LinkBuds, arătând diferența dintre transmisia Bluetooth convențională și transmisia BT simultană pe LinkBuds

Un semnal Bluetooth mai clar și mai stabil

Pentru o latență redusă și o calitate ridicată a sunetului, chiar și în prezența altor interferențe, semnalul Bluetooth® este transmis simultan către ambele urechi. Datorită puternicului procesor V1 integrat, vă veți bucura de un sunet wireless stabil şi fără pauze. (A) Căști convenționale: transmisie BT prin releu de la S la D. (B) LinkBuds: transmisie BT simultană S/D.

Pictograme pentru autonomia bateriei, încărcare rapidă și durată de redare

Ascultați întreaga zi, încărcați în doar câteva minute

Vă puteți bucura de autonomie întreaga zi de lucru, adică 5,5 ore, și puteți adăuga încă 12 dacă folosiți caseta. Adică 17,5 de ore de ascultare de fiecare dată când ieșiți din casă. Vă grăbiți? O încărcare rapidă de 10 minute vă oferă până la 90 de minute de redare, iar aplicația Sony | Headphones Connect vă anunță când bateria casetei de încărcare scade sub 30%.

Carcasa LinkBuds, gri, deschisă

Casetă mică, cu formă ideală

Fiind foarte mică și cu un design rotunjit elegant, caseta de încărcare încape confortabil în mână sau în buzunar, aspect ideal pentru o viață în mișcare. Deschideți-o cu o simplă apăsare de buton.

Imagine cu carcasa LinkBuds gri cu LinkBuds, 5 dimensiuni de suport pentru arcul urechii și un cablu de încărcare USB-C

Ce este în cutie

Deschideți ambalajul căștilor LinkBuds și veți găsi 5 dimensiuni de suport-arc pentru a se potrivi diferitelor forme de urechi și un cablu de încărcare USB-C.

Siglă pentru 360 Reality Audio

Atât de captivant. Atât de real.

Cufundați-vă în sunetul din jur. La fel de real ca și cum ați fi alături de artist în studio. Cu 360 Reality Audio, muzica n-a fost niciodată mai captivantă, mai fidelă. Cu aceste căști vă bucurați de 360 Reality Audio.

Imagine cu LinkBuds

Conexiune multi-punct

Pentru confort total, aceste căști Bluetooth® pot fi asociate cu două dispozitive Bluetooth în același timp. Astfel, când primiți un apel, căștile știu ce dispozitiv sună și se conectează automat la cel potrivit. De asemenea, veți putea comuta rapid căștile la oricare dintre cele două dispozitive, prin simpla atingere a unui buton.