LINKBUDS S

Specificaţii şi funcţii complete

LinkBuds S

Preț recomandat

990,03 LEI

Dimensiune şi greutate

GREUTATE
Aprox. 4,8 g x 2

Caracteristici generale

TIP CĂȘTI
Închise, dinamice
DIFUZOR
5 mm
MAGNET
Magneți de neodim de mare putere
RĂSPUNS ÎN FRECVENȚĂ (COMUNICAȚII BLUETOOTH®)
20 Hz - 20.000 Hz (eșantionare 44,1 kHz) 20 Hz - 40.000 Hz (LDAC 96 kHz, eșantionare 990 kbps)
REZISTENȚĂ LA APĂ
Da (IPX4)
DSEE Extreme
Da

Baterii

DURATĂ DE ÎNCĂRCARE BATERIE
Aprox. 2 ore
METODĂ DE ÎNCĂRCARE BATERIE
Încărcare USB (cu caseta)
AUTONOMIE BATERIE (DURATĂ REDARE CONTINUĂ MUZICĂ)
Max. 6 ore (anulare zgomot activată)/max. 9 ore (anulare zgomot dezactivată)
AUTONOMIA BATERIEI (DURATĂ COMUNICARE CONTINUĂ)
Max. 3,5 ore (anulare zgomot activată)/max. 3,5 ore (anulare zgomot dezactivată)
AUTONOMIE BATERIE (DURATĂ DE AȘTEPTARE)
Max. 8,5 ore (anulare zgomot activată)/max. 16 ore (anulare zgomot dezactivată)

Specificaţie Bluetooth®

VERSIUNE BLUETOOTH®
Specificație Bluetooth versiunea 5.2
RAZĂ DE ACȚIUNE EFECTIVĂ
10 m
GAMĂ DE FRECVENȚE
Bandă de 2,4 GHz (2,4000-2,4835 GHz)
PROFIL
A2DP, AVRCP, HFP, HSP/TMAP, CSIP, MCP, VCP, CCP
FORMAT(E) AUDIO ACCEPTAT(E)
SBC, AAC, LDAC, LC3
PROTECȚIE CONȚINUT ACCEPTATĂ
SCMS-T

Anulare a zgomotului

MOD SUNET AMBIENTAL
Da
ATENȚIE RAPIDĂ
Da

Carcasă cu funcție de încărcare

GREUTATE
Aprox. 35 g
DIMENSIUNE
Aprox. 42,8 x 60 x 27,6 mm
DURATĂ DE ÎNCĂRCARE BATERIE
Aprox. 3 ore (încărcare USB)

Opţiuni de culoare

earthbluecreamwhiteblack

Ce este în cutie

  • Cablu USB: Cablu USB Type-C®
Placeholder

Caracteristici

Mai multe variante de LinkBuds S în carcasele de încărcare, într-o varietate de culori: alb, gri, auriu și albastru marmorat

Care este culoarea dvs. preferată?

Personalizați experiența cu patru culori mate premium, inclusiv albastru marmorat și carcase asortate.

Imagine cu LinkBuds S

Mici, ușoare, comode întreaga zi

La doar 4,8 g, Linkbuds S sunt cele mai mici și mai ușoare căști wireless de înaltă rezoluție, cu anulare a zgomotului din lume. Pentru dimensiuni reduse am dezvoltat un difuzor compact și am integrat Bluetooth® Audio SoC (System on chip) și procesorul de anulare a zgomotului, de înaltă calitate într-un singur cip. Sunt cu 40% mai mici decât WF-1000XM4. 

Ilustrație cu o cască LinkBuds S gri în ureche

Confortabile și fixe

LinkBuds S combină o formă ideală pentru urechea umană și un design ergonomic pentru o fixare mai sigură. Pentru a oferi o formă confortabilă pentru majoritatea oamenilor, am proiectat LinkBuds S folosind date despre forma urechii, adunate de la introducerea primelor căști intraauriculare din lume, în 1982, precum și despre sensibilitatea diferitelor tipuri de urechi.

Bărbat dansând pe un stadion, purtând LinkBuds S și având brațul ridicat

Sunet ambiental transparent sau anulare a zgomotului de înaltă calitate

Aceste căști intraauriculare vă oferă ceea ce este mai bun din ambele lumi – cel mai bun sunet ambiental transparent de la Sony în căști cu adevărat wireless când doriți să interacționați cu lumea și anulare a zgomotului de înaltă calitate când trebuie să vă concentrați. Căștile LinkBuds S comută automat între modul Sunet ambiant și anularea zgomotului în funcție de locul în care vă aflați și de ceea ce faceți.

Ecran divizat cu o femeie purtând LinkBuds S când merge, face jogging pe o pistă de alergare, stă la birou și se relaxează în pat

Ajustează sunetul ambiental în funcție de ceea ce faceți, pentru a oferi confort întreaga zi

Controlul adaptiv al sunetului este o funcție inteligentă care detectează acțiunile dvs. și locația în care vă aflați, apoi ajustează setările legate de sunetul ambiental pentru a vă oferi o experiență de ascultare ideală. În timp, vă învață comportamentul și recunoaște locațiile pe care le vizitați frecvent, cum ar fi locul de muncă sau o cafenea preferată, și adaptează sunetul în funcție de situație.

Femeie purtând căștile LinkBuds S în timp ce se plimbă prin oraș și vorbește la smartphone

Cele mai bune apeluri de la Sony în căști cu adevărat wireless

Cu Precise Voice Pickup, care controlează toate microfoanele căștilor, și cu procesarea avansată a semnalului audio, conversațiile sunt extrem de clare, chiar și în medii zgomotoase. Algoritmul nostru de reducere a zgomotului a fost dezvoltat pe baza AI, folosind peste 500 de milioane de mostre de voce pentru a suprima zgomotul ambiental și a vă extrage clar vocea.

Minimizează zgomotul provocat de vânt

Chiar și în zilele vântoase, veți avea certitudinea că zgomotul produs de vânt va fi minimizat de structura de plasă din jurul microfonului. 

Diagramă în prim-plan cu noul difuzor super compact cu configurația internă expusă

Sunet captivant, muzică autentică

Noul difuzor de 5 mm, cu o diafragmă pentru conformitate, menține designul compact al LinkBuds S. Deși mici, reproduc un bas puternic și voci clare, oferind tot ce este mai bun din toate genurile muzicale. Gama medie bogată reproduce clar vocile din muzică, filme și podcasturi. Și cu anularea îmbunătățită a zgomotului, LinkBuds S asigură mai puține distrageri.

Imagine cu Integrated Processor V1 pe fundalul unei plăci de circuite

Procesor integrat V1

Îmbunătățește anularea zgomotului pentru o experiență de ascultare fără distrageri cu mai puțină putere, îmbunătățește calitatea sunetului și reduce distorsiunile.

Siglă pentru High-Resolution Audio Wireless

Bucurați-vă de sunet de înaltă rezoluţie fără fire 

Căștile LInkBuds S sunt compatibile cu High-Resolution Audio Wireless datorită LDAC, tehnologia noastră de codificare audio adoptată în domeniu. LDAC transmite de aproximativ 3 ori mai multe date decât semnalul audio Bluetooth® convențional pentru a vă bucura de conținut High-Resolution Audio la o calitate excepțională, apropiat de cel oferit de o conexiune dedicată prin fir.

Logo DSEE

Restaurare în timp real a tuturor fișierelor comprimate 

Folosind Edge-AI, DSEE Extreme™ convertește ascendent muzica digitală comprimată în timp real. Recunoscând dinamic instrumentația, genurile muzicale și elementele individuale ale melodiilor, restabilește sunetul din gama înaltă pierdut în compresie.

Siglă pentru aplicația Sony | Headphones Connect

Ascultați în siguranță cu aplicația Sony | Headphones Connect

Aflați în ce măsură sunteți în siguranță când ascultați muzică. Parcurgeți îndrumările Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), care compară datele despre presiunea sonoră înregistrate de căști. Primiți notificări în sistemul de operare când nivelurile pentru ascultare sunt prea mari. Căștile LinkBuds S dispun, de asemenea, de setări intuitive cu control tactil. Puteți atribui propriile funcții fiecărei căști cu ajutorul aplicației Headphones Connect.

Bărbat și femeie vorbind și bărbatul din dreapta purtând căștile LinkBuds S

Vorbiți și auziți doar sunetul ambiental

Puteți seta Speak-to-Chat pentru a întrerupe automat muzica imediat ce începeți să vorbiți, pentru a auzi doar sunetul ambiental și purta o conversație, lucru util dacă doriți să țineți căștile pe urechi sau aveți mâinile ocupate. Și, după ce conversația se încheie, muzica reîncepe să se redea automat.

Diagramă care arată o persoană scoțând căștile LinkBuds S din urechi pentru a întrerupe muzica

Pauză instantanee. Redare instantanee.

Doar scoateți căștile din urechi și muzica se oprește. Un senzor de proximitate știe când purtați o cască sau ambele căști. Puneți căștile la loc în urechi și muzica reîncepe.

Sigle pentru OK Google și Alexa încorporate

Controlaţi prin vocea dvs.

Aveți ajutor în regim „mâini libere”. Spuneți „Hey Google” sau „Alexa” și activați asistentul vocal preferat.Ascultați muzică, primiți notificări, setați mementouri și nu numai. Controlați vocal funcțiile căștilor, cum ar fi anularea zgomotului, ascultați și interacționați cu e-mailurile în Microsoft Outlook și participați la întâlniri Microsoft Teams folosind Asistentul Google sau Siri.

Ilustrație cu o mână și un deget atingând un buton

Totul la îndemâna dvs.

Căștile LinkBuds S au setări intuitive de control tactil. Atingeți casca stângă pentru a trece de la anularea zgomotului la sunetul ambiant, atingeți lung pentru funcția Atenție rapidă, atingeți de două ori casca dreaptă pentru a trece la următoarea piesă.

Sigle pentru Spotify Tap și Endel

Acces rapid la muzica și peisajele sonore preferate

Cu Quick Access puteți configura aceste căști intraauriculare fără fir pentru a relua redarea muzicii Spotify sau a peisajelor sonore personalizate Endel cu două sau trei atingeri – nu este nevoie să atingeți smartphone-ul. 

Siglă pentru Google Fast Pair

Găsiți căștile cu funcția Fast Pair

LinkBuds S acceptă noua funcție utilă Google Fast Pair. Vă ajută să aflați prin tonuri sonore unde ați lăsat căștile sau să aflați ultima lor locație cunoscută în aplicația Google Find My Device de pe smartphone.

Siglă pentru Swift Pair

Asociere ușoară cu computerul dvs.

Funcția Swift Pair accelerează și simplifică asocierea căștilor cu laptopul, PC-ul desktop sau tableta cu Windows 11 sau Windows 10. Ghidul de asociere pop-up apare pe dispozitivele cu Windows 11 sau Windows 10 din apropiere când este selectat modul de asociere.

Siglă pentru conexiune multipunct

Femeie stând într-o sufragerie purtând căștile LinkBuds S și urmărind un videoclip pe smartphone

Sunet Bluetooth de ultimă generație

Aceste căști intraauriculare sunt pregătite pentru LE Audio, o tehnologie audio Bluetooth de ultimă generație, care permite o latență foarte scăzută – ideală pentru jocuri.

Ilustrație cu două persoane ascultând muzică cu LinkBuds S, arătând diferența dintre transmisia Bluetooth convențională și transmisia BT simultană pe LinkBuds

Un semnal Bluetooth mai clar și mai stabil

Pentru latență redusă și calitate acustică ridicată, chiar și în prezența altor interferențe, semnalul Bluetooth® este transmis simultan către ambele urechi. Datorită puternicului procesor V1, vă veți bucura de un sunet wireless stabil, neîntrerupt.

Căști LinkBuds S albe și casetă albă deasupra unui fundal alcătuit din piese de plastic albe

Materiale plastice reciclate

Pentru LinkBuds S sunt folosite materiale plastice reciclate din piese auto.

Imagine cu LinkBuds S

Fără plastic în ambalajele individuale

Materialul de ambalare folosit pentru LinkBuds S nu include plastic, reflectând angajamentul nostru de a reduce impactul produselor noastre asupra mediului. 

Prim-plan cu capul și umerii unei femei care poartă căști LinkBuds S albe în timp ce alergă

Rezistente la apă, pentru utilizare zilnică

Grație rezistenței la apă conform standardului IPX4, stropii și transpirația nu vor opri aceste căști intraauriculare Sony din funcționare, iar dvs. veți puteți continua să vă mișcați pe ritmul muzicii.

Pictograme evidențiate pentru autonomia bateriei, încărcarea rapidă și încărcarea de 5 minute pentru redare de 60 de minute

Ascultați întreaga zi, încărcați în doar câteva minute

Vă puteți bucura de autonomie întreaga zi de lucru, adică 6 ore, și puteți adăuga încă 14 ore dacă folosiți caseta. Adică 20 de ore de ascultare de fiecare dată când ieșiți din casă. Vă grăbiți? O încărcare rapidă de 5 minute vă oferă până la 60 de minute de redare, iar aplicația Sony | Conectare căști vă anunță când bateria casetei dvs. de încărcare scade sub 30%.

LinkBuds S gri în casetă asortată cu capacul ridicat

Caseta foarte mică, o potrivire perfectă

Cu designul său rotunjit elegant și culorile potrivite căștilor, caseta de încărcare completează perfect LinkBuds S. Se potrivește confortabil în mână sau în buzunar pentru viața dvs. activă și se deschide printr-o simplă apăsare a unui buton.

Imagine cu caseta LinkBuds S gri și LinkBuds S, 3 perechi suplimentare de dopuri pentru căști și un cablu de încărcare USB-C

Ce este în cutie

Când deschideți ambalajul căștilor dvs. LinkBuds S, veți găsi 4 dimensiuni de dopuri pentru căști, pentru potrivirea cu diferite forme de urechi, și un cablu de încărcare USB-C.

Siglă pentru 360 Reality Audio

Atât de captivant. Atât de real.

Cufundați-vă în sunetul din jur. La fel de real ca și cum ați fi la un concert sau alături de artist în studioul de înregistrări. Cu 360 Reality Audio, muzica n-a fost niciodată mai captivantă și mai fidelă. Cu aceste căști vă bucurați de 360 Reality Audio.

Bărbat pe o canapea ascultând la căști cu o ilustrare a efectului 360 Spatial Sound Personalizer în jurul capului

360 Spatial Sound Personalizer

Cu aplicația Sony | 360 Spatial Sound Personalizer, vă bucurați de o experiență de sunet optimizată. Aplicația înregistrează și analizează forma urechii dvs., permițând căștilor să creeze propriul câmp de sunet spațial atunci când sunt asociate cu televizoare BRAVIA XR.

Căști Sony pe o unitate de stocare, sub un televizor

Experiență Dolby Atmos

Cu un transmițător wireless Sony WLA-NS7 conectat la un TV BRAVIA XR, căștile configurează ideal difuzoare fantomă în jurul dvs., ca să vă bucurați de o experiență Dolby Atmos. Cufundați-vă în scenă și simțiți-vă în centrul acțiunii. 

O pereche de LinkBuds S și carcasa de încărcare în albastru marmorat, înconjurate de bucăți de plastic transparent, cu sticle de plastic în fundal

Disponibile în albastru marmorat

Realizate din materiale reciclate, LinkBuds S sunt disponibile acum într-o variantă elegantă, cu aspect marmorat – albastru marmorat.

Sticlă de apă care se transformă în bucăți mici de plastic, alături de căști LinkBuds S în albastru marmorat, înconjurate de bucăți de plastic

Albastru marmorat – Creat din materiale reciclate

Anumite părți din căștile și carcasa LinkBuds S în albastru marmorat sunt create din plastic recuperat din producție și sticle din plastic reciclate, în plus față de plasticul reciclat din componente auto. Aceasta le oferă aspectul marmorat. Variațiile inevitabile din model înseamnă că nu există două perechi de LinkBuds S albastru marmorat identice.

Logo Conservation International

Fiecare pereche susține proiectul „Protect our Oceans”

Reducem cantitatea de plastic virgin utilizat și, în plus, 2 USD din prețul fiecărei perechi vândute vor fi donați activităților de conservare a oceanelor ale Conservation International. Aceasta înseamnă că fiecare achiziție va proteja aproape 58.824 metri pătrați de ocean, echivalentul a 47 de bazine de dimensiuni olimpice.

Pictograme cu laptop și smartphone

Conexiune multi-punct

Pentru confort total, aceste căști Bluetooth® pot fi asociate cu două dispozitive Bluetooth în același timp. Astfel, când primiți un apel, căștile știu ce dispozitiv sună și se conectează automat la cel potrivit. De asemenea, veți putea comuta rapid căștile la oricare dintre cele două dispozitive, cu simpla atingere a unui buton.