#TravelByXperia

@SonyXperia pe Instagram

Hashtagul #TravelByXperia la SonyXperia pe Instagram pe un fundal portocaliu
Faceți o călătorie virtuală în jurul lumii cu Xperia

În 2020, viața noastră de zi cu zi s-a schimbat dramatic - inclusiv modul în care călătorim dintr-un loc în altul. Într-o perioadă în care călătoriile fizice ar putea părea în continuare un vis îndepărtat, programul #TravelByXperia este conceput pentru a ajuta oamenii din întreaga lume să se reconecteze în jurul dragostei lor pentru aventură. De la peisaje urbane captivante, la delicatese locale, explorați lumea cu Xperia; niciodată nu știți ce veți găsi. 

Explorați străzile din Hong Kong

Cunoașteți oamenii și străzile din Hong Kong lăsându-vă ghidat de fotografiile în stil documentar ale lui Billy Ha.

© Billy Ha. Toate imaginile au fost surprinse de fotograful profesionist Billy Ha. Toate imaginile sunt realizate cu un dispozitiv Xperia. 

Fotografie cu Billy Ha
Billy Ha

Născut în Hong Kong, Billy a copilărit în SUA înainte de a se întoarce acasă. A început să fotografieze străzile din jurul său în 2016 și îi place să pozeze persoane obișnuite. Pune accent pe detaliile și expresiile trecătorilor și se concentrează pe documentare sociale, spunând povești prin fiecare fotografie. Îi place să surprindă comportamente unice ale oamenilor și să găsească compoziții diferite și unghiuri inedite pentru fiecare fotografie.

Billy Ha își dezvăluie locațiile de fotografiere preferate din Hong Kong
Îndreptați-vă spre centrul New Yorkului

Vedeți o parte a New Yorkului pe care majoritatea oamenilor nu o văd, prin fotografia de stradă a lui Crissibeth Cooper.

© Crissibeth Cooper. Toate imaginile au fost capturate de fotograful profesionist Crissibeth Cooper. Toate imaginile sunt realizate cu un dispozitiv Xperia. 

Fotografie cu Crissibeth Cooper
Ea este Crissibeth Cooper – Fotograf din New York

Născută și crescută în New York, Crissibeth Cooper capturează precis imagini compuse, folosind adesea simetria și raportul de aur. Temele obișnuite din munca ei includ linii de principale, reflecții, arhitectură, puncte de convergență și peisaje urbane. A fost expusă pe Highline și în Sony Square din New York, iar fotografiile ei creative pot fi găsite pe Getty Images. Este membru fondator al Sony Alpha Imaging Collective.  

Abordarea lui Crissibeth pentru fotografierea New Yorkului
Simțiți aerul Parisului

Trăiți viața pariziană cu cele mai recente fotografii din orașul natal al lui Laurent Derossi.

© Laurent Derossi. Toate imaginile au fost capturate de fotograful profesionist Laurent Derossi. Toate imaginile sunt realizate cu un dispozitiv Xperia. 

Laurent Derossi în fața Turnului Eiffel
El este Laurent Derossi – Fotograf parizian

Laurent Derossi (@Parisexplorer), este un fotograf parizian din Metz, specializat în fotografia urbană și de călătorie. Curios și aventurier din fire, Laurent explorează străzile Parisului, în căutarea unor perspective unice. Laurent își împărtășește pozele pe site-ul său și pe rețelele de socializare, unde este urmărit de zeci de mii de oameni.

Hear Laurent Derossi vorbește despre fotografierea în Paris
Îmbarcați-vă într-o aventură suedeză

Faceți o excursie și vedeți munții, lacurile și peisajele superbe din Suedia pe timp de iarnă, cu Tobias Hägg.

© Tobias Hägg. Toate imaginile au fost capturate de fotograful profesionist Tobias Hägg. Toate imaginile sunt realizate cu un dispozitiv Xperia. 

Fotografie completă cu Tobias Hägg
El este Tobias Hägg – Fotograf suedez

Tobias Hägg (Airpixels pe rețelele sociale) este un fotograf și videograf de la periferia orașului Stockholm, Suedia. Pasionat de explorarea peisajului, de aventuri și de natură, Tobias călătorește în cele mai îndepărtate regiuni ale pământului, capturând momente unice din perspective unice prin fotografie și film. A fost numit printre cei 14 fotografi din Masters of Drone Photography și este un jurat la Cewephotoworld, una dintre cele mai mari concursuri de fotografie din lume.

Hear Tobias Hägg explică filosofia sa legată de fotografie 
Cele mai tari sfaturi ale lui Tiffany Nguyen #TravelByXperia
Tiffany Nguyen stând în picioare pe un drum
Ea este Tiffany Nguyen

Tiffany este un fotograf de aventură din California de Sud, cu un portofoliu divers de invidiat. Ea a fost unul dintre primii membri ai Sony Alpha Imaging Collective și își găsește inspirația în călătorii. Motivația sa este descoperirea unor noi locuri și a unor culturi necunoscute.

Alăturați-vă programului #TravelByXperia

Pentru a vă alătura acestei călătorii, pur și simplu surprindeți peisajele superbe, mâncarea și cultura țării dvs. folosind un dispozitiv Xperia și postați-le pe Instagram cu hashtagul #TravelByXperia. Contul oficial de Instagram Sony Mobile @SonyXperia va selecta cele mai bune fotografii și le va partaja în fluxul nostru și în povestea noastră.

 Pentru ca @SonyXperia să vă partajeze imaginile, trebuie să faceți următoarele:

Citiți și acceptați termenii și condițiile înainte de a vă înscrie în această campanie

Postați folosind următorul hashtag: #TravelByXperia
Adăugați numele țării sau regiunii dvs., de exemplu, #Franţa
Numele dispozitivului dvs. Xperia, de exemplu, #Xperia 5II

Modelul smartphone-ului dvs. nu contează, atâta timp cât fotografiați cu un dispozitiv Xperia. În cazul în care vom prezenta fotografia dvs., vă vom contacta mai întâi prin intermediul unui mesaj direct pe Instagram. 

Pentru a vedea Termenii și condițiile