XF83

Ecrane mai mari, culori frumoase
TELEVIZOARE

XF83| LED | Ultra HD 4K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Android TV)

XF8305 Series
Imagine cu XF83| LED | Ultra HD 4K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Android TV)

152 cm (60")

KD-60XF8305

Preț recomandat

6.318,90 LEI

AEticheta energetică şi fişa produsului

Fişa produsului

Consum energie (în Standby)
0,50 W
Rezoluţie afişaj (orizontală x verticală, pixeli)
3840 x 2160
Descărcaţi eticheta şi fişa produsului
Principalele funcţii
Fiecare scenă este plină de culori, detalii și texturi

Descoperiți cum se combină procesorul, îmbunătățirea imaginii și tehnologiile de reproducere a culorilor pentru a genera imagini HDR 4K ca în realitate pe acest televizor cu ecran mare. 

Un singur cip, realitate incredibilă

Cu funcția de remasterizare HDR bazată pe obiecte și tehnologia Super Bit Mapping 4K HDR, procesorul nostru 4K HDR Processor X1™ reproduce o profunzime, texturi și culori naturale îmbunătățite. Veți vedea culori pure la niveluri ridicate de luminozitate pentru imagini excepțional de realiste.

Redescoperiţi fiecare detaliu în 4K

Cu 4K X-Reality PRO, fiecare imagine este extinsă prin conversie, având o claritate remarcabilă, mai apropiată de calitatea 4K reală. Imaginile sunt mai clare și mai îmbunătățite în timp real, dezvăluind detalii suplimentare în cărțile și arhitectura bibliotecii.

Strălucirea cotidiană, înfățișată prin mai multe culori

Vedeți culori vii și reale peste tot în jurul dvs. Pentru a transforma culorile, afișajul TRILUMINOS apelează la o paletă cromatică mai largă, reproducând cu fidelitate fiecare umbră și ton din umbrele.

Android TV™
Un mod distractiv de a explora lumi noi doar vorbind

Găsiți orice fel de divertisment la care vă puteți gândi, pe cât de repede puteți vorbi. Având o funcție de comandă vocală avansată, acest televizor 4K HDR cu Android TV™ vă oferă instantaneu filme și emisiuni TV din aplicații sau transmisii.

Televizoarele noastre 4K Android sunt recomandate de Netflix

Netflix vă simplifică găsirea TV-urilor mai performante, cu acces mai uşor la aplicaţii şi funcţii noi, adică TV-uri mai inteligente. Cele recomandate de Netflix vă ajută să vă delectaţi cu emisiuni şi filme de succes printr-un buton dedicat şi control vocal.

Televizor recomandat de Netflix
Creată pentru a nu vă distrage atenţia de la imagine

Maximizați spațiul, reduceți numărul de cabluri. Acest TV subțire 4K HDR este încastrat într-o ramă îngustă cu nuanțe de aluminiu, pentru un aspect plăcut, care permite armonizarea perfectă a televizorului cu spațiul dvs. de locuit. Sistemele inteligente de gestionare a cablurilor permit ascunderea în siguranță a cablurilor în partea din față.

Clipuri video instructive
Clipuri video de instruire

Aveți întrebări despre cum să vă configurați și să vă folosiți televizorul? Sau despre cum să-l conectați la alte echipamente? Tutorialele noastre video vă vor îndruma pas cu pas.

Specificaţii şi funcţii

Descoperiți cum Android TV HDR 4K de la Sony vă oferă imagini ca în realitate. Bucurați-vă de imaginile și culorile mai clare și mai definite grație tehnologiei 4K X- Reality PRO.
  • Disponibil în dimensiuni de ecran de 152 cm (60")

  • Interval dinamic ridicat 4K

  • Procesor 4K HDR X1™

  • Afişaj TRILUMINOS™

  • Android TV™

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii

Opiniile utilizatorilor