XF75

Lumi de divertisment, imagini excepționale
TELEVIZOARE

XF75 | LED | 4K Ultra HD| Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Android TV)

XF7596 Series
Imagine cu XF75 | LED | 4K Ultra HD| Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Android TV)

Preţuri începând de la:

Preț recomandat

3.409,40 LEI

108 cm (43”)

KD-43XF7596

Preț recomandat

3.409,40 LEI

123 cm (49'')

KD-49XF7596

Preț recomandat

3.635,50 LEI

139 cm (55")

KD-55XF7596

Preț recomandat

4.551,80 LEI

164 cm (65")

KD-65XF7596

Preț recomandat

7.276,90 LEI

AEticheta energetică şi fişa produsului

4modele

Principalele funcţii
Pregătiți-vă pentru divertisment

Vedeți cum cele mai recente tehnologii HDR 4K și de conversie extinsă se combină cu Android TV™ pentru a vă oferi un divertisment excepțional de detaliat, indiferent ce vizionați.

Redescoperiţi fiecare detaliu în 4K

Cu X-Reality Pro 4K, imaginile sunt extinse prin conversie, având o claritate remarcabilă, mai apropiată de calitatea 4K reală. Imaginile sunt mai clare și mai îmbunătățite în timp real, dezvăluind detalii suplimentare în ce privește cărțile și arhitectura bibliotecii.

Android TV
Un mod distractiv de a explora lumi noi doar vorbind

Găsiți orice fel de divertisment la care vă puteți gândi, pe cât de repede puteți vorbi. Având o funcție de comandă vocală avansată, acest televizor 4K HDR cu Android TV™ vă oferă instantaneu filme și emisiuni TV din aplicații sau transmisii.

Televizoarele noastre 4K Android sunt recomandate de Netflix

Netflix vă simplifică găsirea TV-urilor mai performante, cu acces mai uşor la aplicaţii şi funcţii noi, adică TV-uri mai inteligente. Cele recomandate de Netflix vă ajută să vă delectaţi cu emisiuni şi filme de succes printr-un buton dedicat şi control vocal.

Televizor recomandat de Netflix
Creat pentru audiţie

Audiția poate fi la fel de realistă ca vizionarea. ClearAudio+ reglează fin sunetul pentru o experiență captivantă și emoționantă, care parcă vă învăluie. Indiferent ce vizionați, veți auzi mult mai clar și mai distinct muzica și dialogurile.

ClearAudio+
Creată pentru a nu vă distrage atenţia de la imagine

Maximizați spațiul, reduceți numărul de cabluri. Acest TV subțire 4K HDR este încastrat într-o ramă îngustă cu nuanțe de aluminiu, pentru un aspect plăcut, care permite armonizarea perfectă a televizorului cu spațiul dvs. de locuit. Sistemele inteligente de gestionare a cablurilor permit ascunderea în siguranță a cablurilor în partea din față.

Clipuri video instructive
Clipuri video de instruire

Aveți întrebări despre cum să vă configurați și să vă folosiți televizorul? Sau despre cum să-l conectați la alte echipamente? Tutorialele noastre video vă vor îndruma pas cu pas.

Specificaţii şi funcţii

Descoperiți divertismentul la un alt nivel pe acest televizorul HDR 4K cu Android TV. Cu funcția Smart Plug and Play, distribuiți cu ușurință clipuri video, fotografii și muzică de pe mai multe dispozitive.
  • Disponibil în dimensiuni de ecran de 108 cm (43”), 123 cm (49''), 139 cm (55"), 164 cm (65")

  • Interval dinamic ridicat 4K

  • X-Reality™ PRO 4K

  • Android TV™

  • ClearAudio+

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii

Opiniile utilizatorilor