Accesoriu BRAVIA CAM poziționat deasupra unui televizor BRAVIA
Accesoriu BRAVIA CAM poziționat deasupra unui televizor BRAVIA
Accesoriu BRAVIA CAM poziționat deasupra unui televizor BRAVIA
Fotografie cu un televizor BRAVIA cu accesoriul BRAVIA CAM poziționat deasupra
Prim-plan cu partea din față a accesoriului BRAVIA CAM cu cablu USB
Prim-plan cu partea din spate a accesoriului BRAVIA CAM cu cablu USB
Prim-plan cu partea din față a accesoriului BRAVIA CAM cu cablu USB
Prim-plan cu partea din față a accesoriului BRAVIA CAM cu cablu USB
Premiat
Sigla CES® Innovation Awards 2022 Best of Innovation
CES® 2022 Best of Innovation Awards Honoree, premiu pt BRAVIA CAM
Experiența optimă de vizionare, oriunde v-ați afla

Conectați Sony BRAVIA CAM la televizorul BRAVIA XR și bucurați-vă de televiziune mai mult ca niciodată. BRAVIA CAM recunoaște locul în care vă aflați în cameră și distanța la care vă aflați față de televizor, apoi ajustează setările de sunet și imagine astfel încât acestea să fie perfecte. Acest lucru înseamnă că sunetul, inclusiv dialogul, este mai clar și mai captivant, cu o luminozitate a imaginii adaptată la mediul de vizionare.

Grafic cu ecran divizat care arată o persoană care se uită la televizor de la distanță și o persoană care se uită de aproape
Fiecare imagine optimizată după poziția dv în cameră

Detectând distanța dintre dv și TV, BRAVIA CAM reglează lumin. TV-ului ca să vă bucurați mereu de o calitate perfectă a imaginii, indiferent de unde vă aflați. Un senzor de lumină și culori din TV optimizează imaginile după condițiile de lumină pt o experiență de vizionare optimă.

Experiența sonoră ideală de oriunde

BRAVIA CAM vă urmărește pe dvs. și poziția dvs., chiar dacă priviți din lateral, apoi reglează echilibrul sunetului stânga - dreapta pt acustică optimă. Oriunde ați fi în cameră, veți beneficia de aceeași calitate a sunetului cu cea din fața TV-ului.

Grafic cu ecran divizat care arată o persoană care ascultă TV-ul din față și o persoană care ascultă TV-ul din lateral
Grafic cu ecran divizat care arată o persoană care ascultă TV-ul de aproape și o persoană care ascultă alt TV de departe
Auziți clar vocile, indiferent unde vă aflați

Detectând distanța de vizionare, BRAVIA CAM poate ajusta automat Voice zoom pentru a putea auzi clar dialogul. Volumul dialogului TV crește atunci când vă îndepărtați de televizor și scade atunci când vă apropiați.

Descoperiți noi moduri de a vă bucura de TV cu BRAVIA CAM

Explorați o serie de experiențe TV noi și distractive cu BRAVIA CAM, inclusiv comenzi prin gesturi, chat video și multe altele.

Grafic care arată un copil care se uită la televizor de aproape și un copil care se uită la un alt televizor de mai departe
Alertă de proximitate

Alertă de proximitate vă permite să setați o distanță de vizualizare recomandată pentru copil și vă alertează dacă se apropie prea mult de televizor.

Grafic care arată o persoană care controlează televizorul prin gesturi
Comandă prin gesturi

Comanda prin gesturi vă permite să schimbați canalele, să reglați volumul și multe altele prin gesturi simple, fără a fi nevoie de telecomandă.

Persoană care se uită la TV BRAVIA și alta care se îndepărtează de acesta, ilustrând cum se întunecă ecranul cu modul de econ. autom. a energiei
Mod de economisire automată a energiei

Modul de economisire automată a energiei optimizează consumul de energie prin întunecarea automată a ecranului atunci când nu vă aflați în fața televizorului.

Chat video cu prietenii și familia pe ecranul mare

Țineți legătura cu prietenii și familia pe marele ecran. Bucurați-vă de și mai multă distracție când utilizați televizorul cu BRAVIA CAM.

Imagine cu un cuplu într-o cameră de zi salutând un prieten în timpul unui chat video
Prim-plan cu BRAVIA CAM deasupra unui televizor BRAVIA
Ușor de conectat, ușor de închis

Conectarea BRAVIA CAM la TV-ul BRAVIA este rapidă și simplă prin USB. Folosiți comutatorul pentru capacul camerei din partea superioară a BRAVIA CAM pentru a închide capacul camerei dacă doriți mai multă intimitate.

Specificaţii şi funcţii

BRAVIA CAM recunoaște poziția dumneavoastră în cameră și distanța față de televizor, apoi reglează setările de sunet și imagine exact cum trebuie.
Aflați mai multe despre caracteristicile de economisire a energiei şi despre angajamentul nostru faţă de mediul înconjurător și pentru un viitor cu efecte minime asupra mediului Vizitaţi site-ul Web ecologic

Recenzii

Opiniile utilizatorilor