TRANSCENDEŢI REALITATEA

Adevărata frumusețe 4K
Nu doar 4K, acesta este Sony 4K

Cu televizoarele Sony, tot ceea ce urmăriți este de o claritate îmbunătăţită și rafinată cu cea mai recentă tehnologie de îmbunătăţire a detaliilor şi de reducere a zgomotului pentru imagini incredibil de realiste.

Nu doar 4K, acesta este Sony 4K
TEHNOLOGIE CONVENŢIONALĂ
Nu doar 4K, acesta este Sony 4K
PROCESOR 4K X1™/PROCESOR 4K HDR X1/PROCESOR 4K X1™ EXTREME
Mai multă putere, performanţe mai bune, mai multă frumuseţe

4K HDR Processor X1™ Extreme 

Recent dezvoltatul procesor 4K HDR X1 Extreme asigură un nivel de procesare a imaginilor în timp real cu 40% mai mare decât renumitul procesor 4K X1™. Acesta convertește ascendent orice vizionați la o calitate apropiată celei 4K HDR.

Cât mai real posibil

Object-based HDR remaster 

Acum puteţi viziona orice imagine la o calitate apropiată de cea 4K HDR. Veţi vedea contururi pe munţi, texturi ascunse pe flori, profunzimea norilor şi veţi observa că natura sălbatică este prezentată în contrastul şi culorile reale. Astfel, imaginile de pe ecran vor fi mai naturale şi reale.

Tehnologie convenţională
Cu Object-based HDR remaster
Cu Object-based HDR remaster
Fără Object-based HDR remaster
Culorile şi contrastul devin mai reale

Cu Remasterizare HDR în funcție de obiect (1), culoarea obiectelor individuale de pe ecran este analizată și contrastul este reglat, spre deosebire de majoritatea televizoarelor, la care contrastul este reglat doar de-a lungul unei curbe de contrast de la negru la alb (2). Deoarece obiectele sunt remasterizate fiecare în parte, acest televizor poate să reproducă o profunzime și texturi mai ample și imagini mai reale. 

Efect de bandă redus pentru imagini mai fluente

Super Bit Mapping™ 4K HDR 

Lumina la apus are mii de tonuri, umbre și gradații. Tehnologia Super Bit Mapping 4K HDR le dezvăluie pe toate, creând o imagine fluentă și naturală, fără efectul de bandă care poate apărea la alte televizoare.

Fără Super Bit Mapping 4K HDR
SURSĂ DE SEMNAL DE 8 BIŢI
Cu Super Bit Mapping 4K HDR
DUPĂ PROCESAREA SEMNALULUI PE 14 BIŢI
Niveluri de culoare amplificate de 64 de ori în fiecare scenă

Procesarea semnalului pe 14 biţi dezintegrează benzile cromatice solide, fluidizând în mod eficient gradaţia dintre umbre. Afişarea unei gradaţii echivalate la un semnal pe 14 biţi, chiar şi dintr-o sursă de semnal pe 8 biţi, are ca rezultat niveluri de culoare amplificate de 64 de ori faţă de un afişaj convenţional.

Procesarea unei surse de semnal pe 8 biți la o sursă echivalentă de 14 biți

Datorită bazelor de date pentru reducerea zgomotului şi conversie ascendentă, vedeţi mai multe detalii

Dual database processing

O bază de date este folosită pentru curăţarea imaginii, reducând zgomotul de pe ecran. Cealaltă este folosită pentru conversia ascendentă a rezoluţiei, care îmbunătăţeşte claritatea. Aceste două baze de date performante, destinate îmbunătăţirii imaginii, colaborează pentru a îmbunătăţi pixelii în mod dinamic şi în timp real. Fiecare bază de date conţine zeci de mii de referinţe, strânse ca urmare a experienţei noastre în crearea de conţinut pentru televiziune şi filme de-a lungul anilor.

Fără Dual database processing
TEHNOLOGIE CONVENŢIONALĂ 
Cu Dual database processing
CU DUAL DATABASE PROCESSING
1. Bază de date pentru reducerea zgomotului

Zgomotul cauzat de compresie este identificat de baza de date, care conţine date de tipul „înainte şi după” despre cum trebuie să arate o imagine şi elimină zgomotul de imagine cauzat de compresie.

2. Bază de date pentru conversie ascendentă

Baza de date pentru conversie ascendentă include şi ea date de tipul „înainte şi după”, care sunt folosite pentru a converti ascendent semnalul în vederea creării unei imagini mai realiste.

Orice imagine este redată superb prin conversie ascendentă

Tehnologiile unice 4K X-Reality™ PRO și X-Reality™ PRO unice de procesare a imaginii convertesc ascendent fiecare pixel pentru o claritate remarcabilă. Tehnicile avansate de reducere a zgomotului .și o bază de date de modele specială garantează faptul că fiecare scenă abundă de detalii realiste.

Redefinirea realismului

Tehnologiile 4K X-Reality™ PRO și X-Reality™ PRO folosesc diverse tehnici de reducere a zgomotului pentru a face imaginile mai clare și mai rafinate. Vedeți cum scenele devin mai clare, mai fluide și mai naturale.

Aduceţi la viaţă fiecare pixel

Cu 4K X-Reality™ PRO și X-Reality™ PRO, modelele din imagini sunt comparate cu modelele stocate într-o bază de date unică pentru a identifica cea mai bună nuanță, saturație și luminozitate a fiecărui pixel. Valorificăm cunoștințele dobândite din producerea și realizarea filmelor cu încasări foarte mari și a emisiunilor TV pentru a oferi detalii extrem de realiste în tot ceea ce vedeți.