Salt la conţinut
TELEVIZOARE

Televizoare BRAVIA® de 140 cm (55 inchi)

Pătrundeţi într-o nouă eră a divertismentului cu cele mai bune televizoare ale noastre de 140 cm (55 inchi), care îmbină forma cu funcţiile pentru a redefini experienţa cinematografului la domiciliu.

Îmbunătăţiţi tot ce vizionaţi

Televizoarele noastre de 140 cm (55 inchi) cuprind funcţii şi tehnologii ce arată tot ce e mai bun din ce vizionaţi. Bucuraţi-vă de imaginea 4K şi Full HD când redaţi clipuri video şi ascultaţi sunete realiste cu frecvenţe înalte şi joase. Mulţumită telecomenzii intuitive One-Flick Entertainment controlul este uşor.

Imagine clară pe televizorul LED de 140 cm (55 de inchi) de la Sony
Cel mai bun televizor de 140 cm (55 de inchi) de la Sony cu efecte vizuale uimitoare

Televizorul nu a arătat niciodată atât de bine

Filme, emisiuni TV, jocuri şi altele arată şi sună mai bine cu televizoarele inteligente 140 cm (55 inchi). 4K şi Full HD pentru efecte vizuale uimitoare. Boxele cu fluid magnetic emit sunete uimitor de clare. Marele joc este interesant - modul Fotbal în direct aduce acasă sunetul de pe stadion, ştirile şi titlurile principale.

Adăugaţi luminozitate la cele mai fine detalii

Cu peste 8 milioane de pixeli, tehnologia 4K de pe cele mai bune televizoare de 140 cm (55 inchi) îmbunătăţeşte tot ce vedeţi. Imaginile sunt clare, naturale. Staţi mai aproape şi bucuraţi-vă de experienţa de vizionare în stil de cinema. LED-urile din spatele ecranului conferă strălucire, eliminând umbre şi aducând noi detalii. 

Imagini clare pe televizoare de 140 cm (55 de inchi) de la Sony
Televizorul LED de 140 cm (55 de inchi) de la Sony cu funcţii excelente

Noi dimensiuni ale distracţiei

O seară de film incitantă cu televizoare inteligente de 140 cm (55 inchi). Discuri 3D în Blu-ray, emisiuni TV şi conţinut web pentru divertisment captivant. Conectaţi-vă şi partajaţi fotografii, citiţi tweet-uri despre emisiuni cu Vizualizarea reţelelor de socializare sau vedeţi titluri principale cu modul Fotbal în direct. 

O imagine definită şi colorată

Un mod nou de vizionare cu televizoarele LED de 140 cm (55 inchi). Afişajul TRILUMINOS™ şi X-Extended Dynamic Range™ intensifică culoarea pentru nuanţe strălucitoare de roşu şi intense de verde. Motorul de procesare avansat X-reality PRO™ îmbunătăţeşte totul aproape de calitatea 4K pentru detalii strălucitoare.

Culori vibrante cu televizorul inteligent de 140 cm (55 de inchi) de la Sony
Televizor LED de 140 cm (55 de inchi) de la Sony pe un suport TV

Designul inovator este potrivit conţinutului incitant

Designul wedge al televizoarelor de 140 cm (55 inchi) ocupă mai puţin spaţiu şi adaugă spaţiu suplimentar pentru un sistem de sunet puternic, uimitor. Cu telecomanda One-Flick Entertainment parcurgeţi emisiuni, filme şi conţinut web în câteva secunde.