TELEVIZOARE

Televizoare de 81 - 94 cm (32 - 37 inchi)

Televizoarele de la 81 la 94 cm (de la 32 la 37 inchi) de la Sony sunt perfecte pentru spaţii înguste şi oferă o calitate uimitoare a sunetului şi un afişaj Full HD în culori bogate, toate într-o formă compactă.

Televizor Sony de 81 cm (32 inch)
Dimensiuni reduse, caracteristici impresionante 

Aduceţi divertismentul în camera unde vă aflaţi, cu televizoarele noastre LED de 81 cm (32 inchi). Vă veţi bucura de un afişaj Full HD sau HD Ready, de sunet extraordinar şi de funcţii captivante, precum Vizualizarea reţelelor de socializare şi modul Fotbal în direct, toate acestea la un preţ accesibil.

Claritate şi luminozitate

LED-urile albe din spatele afişajului televizoarelor noastre de 81 cm (32 inchi) luminează întregul ecran şi oferă un contrast uluitor. Imaginile par mai realiste, iar din umbre ies la lumină detalii subtile. Tehnologia de îmbunătăţire clară a imaginii reduce zgomotul, pentru o percepţie îmbunătăţită a adâncimii.

Imagini clare şi luminoase pe televizoarele inteligente Sony de 81 cm (32 inch)
Pregătiţi-vă pentru realitate 

Totul arată mai bine cu X-Reality PRO™, de la ştiri până la superproducţiile de pe Blu-ray™. Procesorul puternic al televizoarelor LED de 81 cm (32 inchi) reduce zgomotul şi rafinează fiecare imagine până la ultimul pixel, pentru cea mai bună calitate a imaginii. Redaţi clipuri video şi fotografii de pe smartphone, cu detalii îmbunătăţite.

Imagini realiste pe televizoarele de 81 cm (32 inch) de la Sony
Telecomandă pentru televizoarele inteligente de 81 cm (32 inch) de la Sony
Doar o singură atingere

Preluaţi controlul cu telecomanda One-Flick Entertainment pentru televizoarele noastre de 81 cm (32 inchi). Dotată cu interfaţa intuitivă BRAVIA®, telecomanda vă permite să răsfoiţi canale, fotografii, clipuri video şi conţinut Web. Utilizaţi funcţia de pornire rapidă şi găsiţi emisiunea sau filmul preferat în câteva secunde.