Salt la conţinut
Televizoare

Televizoare 4K

Îmbunătăţiţi-vă experienţa de vizionare cu televizoarele noastre 4K, cu detalii de peste patru ori mai mari decât Full HD. Citiţi pentru a afla mai mult despre tehnologia 4K şi a cumpăra un televizor 4K.

Vedeţi diferenţa cu un televizor 4K

Daţi o nouă imagine filmelor şi emisiunilor preferate cu puterea televizoarelor noastre 4K, cu detalii intense, cu peste 8 milioane de pixeli şi o procesare avansată. Staţi mai aproape de ecran şi recreaţi o experienţă cinematografică autentică.

Televizoare 4K cu detalii de patru ori mai mari decât Full HD
Cuplu care se uită la un televizor 4K

Tehnologia 4K: Treceţi dincolo de Full HD

Televizoarele 4K de la Sony convertesc filme, programe, fotografii, conţinut de pe smartphone la calitate 4K, cu tehnologiile X-Reality PRO, X-tended Dynamic Range PRO şi TRILUMINOS™ şi cu compatibilitatea cu codecul HEVC.

Controlul vă aparţine

One-Flick Entertainment vă pune la îndemână un control total pentru conţinut media. Parcurgeţi biblioteca de muzică şi fotografii, navigaţi pe Internet sau redaţi filme cu această interfaţă disponibilă pe cele mai bune televizoare 4K ale noastre.

Telecomandă pentru televizoare 4K
Cuplu care se bucură de televizorul Ultra HD cu Sony ClearAudio

Sunet cinematografic captivant

Fiecare dialog, efect sonor şi notă muzicală sună uimitor de realist. Tehnologiile ClearAudio+, zoomul vocal şi Clear Phase îmbunătăţesc separarea şi claritatea. Cele mai bune televizoare 4K ale noastre au boxe cu tub lung, pentru un bas puternic.

Redaţi, partajaţi şi conectaţi-vă cu un televizor 4K

Conectaţi-vă la un univers de conţinut captivant pe televizoarele 4K de la Sony. Redaţi filme, muzică şi programe în detalii 4K. Sunaţi-vă prietenii şi familia pe Skype™ şi vizionaţi marele meci împreună sau partajaţi actualizări de stare.

Funcţie de partajare pe televizorul 4K de la Sony
Televizor Ultra HD cu imagini de patru ori mai bogate decât Full HD

Culori vii, imagini mai fluide

Descoperiţi noua experienţă de vizionare cu televizoarele 4K, cu tehnologii TRILUMINOS™ şi Motionflow. Cu fiecare imagine rafinată de tehnologia X-Reality PRO 4K, vă veţi bucura de o calitate a imaginii pe care televizoarele Full HD nu o pot oferi.