ID articol : 00225228 / Ultima modificare : 27.06.2019Tipărire

Produsele care folosesc magneţi afectează dispozitivele medicale cum ar fi stimulatoarele cardiace?

Folosesc un dispozitiv medical, cum ar fi un stimulator cardiac, un defibrilator sau un şunt pentru presiune variabilă, pentru tratarea hidrocefalusului. De ce trebuie să ţin cont?

    Dispozitivele medicale, cum ar fi stimulatoarele cardiace, defibrilatoarele sau şunturile pentru presiune variabilă, pentru tratarea hidrocefalusului, pot fi afectate în funcţie de câmpul magnetic al magnetului din produs.

    Dacă folosiţi unul dintre aceste dispozitive medicale, consultaţi doctorul înainte de a utiliza un produs Sony care conţine magneţi, deoarece unele dintre aceste produse pot afecta dispozitivul medical.
    În plus, chiar dacă opriţi produsul, magnetul din produs poate afecta în continuare dispozitivele medicale. Asiguraţi-vă că păstraţi produsul la distanţă de dispozitivele medicale şi de persoanele care le folosesc.

    NOTĂ: În cazul produselor Sony, componente cum ar fi difuzoare, căşti, carcase sau porţiunea de deschidere/închidere a ambalajului produsului poate conţine magneţi. Difuzoarele pot fi încorporate în televizoare, camere sau smartphone-uri.