Informaţii importante privind recenta actualizare la Windows 8.1

Disponibilitate actualizare driver Windows 8.1 pentru VAIO

Pentru a asigura o experienţă Windows 8.1 optimă pe calculatorul dumneavoastră VAIO, unele drivere şi utilitare trebuie actualizate după actualizarea la Windows 8.1.

Inginerii noştri testează în prezent aceste drivere pentru a asigura o funcţionare optimă a acestora pe calculatorul dumneavoastră VAIO. Este important să verificaţi dacă există drivere compatibile cu Windows 8.1. Vă recomandăm să verificaţi secţiunea noastră DOWNLOAD (Descărcare) sau să rulaţi VAIO Update (Actualizare VAIO) pentru a asigura cea mai bună funcţionalitate posibilă. Verificaţi limitările specifice descoperite, după actualizarea la Windows 8.1.

Dispozitivele periferice nu se încarcă prin USB pe un PC cu Windows 8.1

S-a descoperit recent faptul că unele produse nu se pot încărca în mod corect când sunt ataşate la portul USB al unui computer care rulează sistemul de operare Windows 8.1. Windows 8.1 este o nouă versiune a sistemului de operare lansată de Microsoft® Corporation pe 18 octombrie, 2013.

Produse Sony afectate(vizualizare detalii modele)

  • Camere foto Cyber-shot®
  • Camere video Handycam®
  • Cameră de acţiune (inclusiv telecomandă Live-view)
  • Căşti
  • Afişaj montat pe cap
  • Amplificator portabil pentru căşti
  • Acumulator portabil

Problemă Cauză

Această problemă pare a fi cauzată de o modificare a specificaţiilor pentru interfaţa USB în sistemul de operare Windows 8.1. Nu apare pe calculatoare care rulează Windows 8 sau versiuni mai vechi ale sistemului de operare Windows.

Rezolvare

Microsoft a lansat o actualizare a driverului prin Windows Update (Actualizare Windows) pentru a remedia această problemă. În cazul în care calculatorul dumneavoastră este setat să efectueze actualizările automat prin Windows Update (Actualizare Windows), nu sunt necesari paşi suplimentari. Totuşi, în cazul în care calculatorul dumneavoastră nu instalează actualizările de Windows în mod automat sau dacă experimentaţi în continuare această problemă, puteţi instala manual actualizarea driverului.