ID articol : 00284967 / Ultima modificare : 30.04.2024Tipărire

Notificare privind încetarea oferirii de asistență pentru produsele care utilizează sistemul de operare Windows 8.1

    Microsoft Corporation a anunțat că va înceta oferirea de asistență pentru sistemul de operare Windows 8.1 pe data de 10 ianuarie 2023, moment din care actualizările de securitate, rezolvările de erori și asistența tehnică nu vor mai fi oferite de Microsoft.

    În consecință, Sony nu va mai putea să ofere asistență în legătură cu nicio problemă tehnică nouă, legată de calitatea sau de securitatea produselor noastre în cazul în care acestea se referă la Windows 8.1, și nu va mai putea să ofere actualizări de securitate sau să implementeze modificări și validări cu privire la produsele noastre care rulează pe Windows 8.1. Ca atare, vă rugăm să aveți în vedere faptul că este posibil ca aceste produse să nu funcționeze în mod corespunzător sau în condiții de siguranță, în cazul în care continuați să le utilizați cu Windows 8.1.

    Anumite produse sunt compatibile cu versiuni mai noi ale sistemului de operare Windows. Verificați pagina de asistență specifică modelului dvs. pentru informații despre compatibilitatea cu sistemul de operare Windows și pentru actualizări.

    Notă: Sony nu poate oferi asistență în legătură cu nicio problemă tehnică nouă, legată de calitatea sau de securitatea produselor noastre, cauzată de utilizarea acestora cu versiunile anterioare ale sistemului de operare Windows, cum ar fi Windows 95, Windows 98, Windows Me, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 etc., pentru care Microsoft a încetat deja oferirea de asistență.