Evoluția continuă!
  Vă prezentăm Xperia cu Android™ 11

  În fiecare an suntem încântați de evoluția software-ului Android, iar acest an nu face excepție.

  Android 10 era deja un software incredibil, dar acum Android 11 mai ridică puțin ștacheta!

  Utilitarul integrat de înregistrare a ecranului este una dintre caracteristicile importante. Acum se poate programa tema întunecată. Securitatea a fost îmbunătățită, după cum era de așteptat, iar notificările de chat importante pot primi prioritate, deci vor fi mai ușor de observat.

  Game Enhancer, aplicația exclusivă pentru dispozitivele Xperia, primește de asemenea un upgrade cu Android 11.

  Vom prezenta aici câteva dintre noutățile de top ale sistemului Android 11 și o nouă experiență de gaming de la Game Enhancer pentru dispozitivul dvs. Xperia!

  Să înceapă jocul!

  În 2019, am introdus aplicația Game Enhancer pentru a duce la un nivel maxim experiența de gaming. Acum rulăm o actualizare cu Android 11.

  Cu această actualizare, Game Enhancer va reuni toate pictogramele jocului în ecranul aplicației Game Enhancer. Toate în același loc. Pentru a vă putea gestiona jocurile cu ușurință, fără bătaia de cap de a crea un folder pentru jocuri. Tot ce aveți de făcut este să apăsați pe pictograma Game Enhancer de pe ecranul principal și toate jocurile vă vor aștepta acolo.

  Nu mai pierdeți timpul căutând jocul preferat, începeți să-l jucați!

  Temă întunecată programată

  Introducerea temei întunecate în Android 10 a fost foarte bine primită. Totuși, trebuia activată sau dezactivată manual pentru a comuta între culorile de fond. Cu Android 11, puteți programa cu ușurință activarea (sau dezactivarea) temei întunecate. Pur și simplu stabiliți un program adecvat stilului dvs. în opțiunea Afișaj din aplicația Setări.

  Puteți seta tema întunecată și astfel încât să se activeze automat între apusul și răsăritul soarelui. Nici măcar nu trebuie să vă setați localizarea. Dacă îi permiteți dispozitivului să vă acceseze informațiile despre localizare, acesta va regla automat programul pentru dvs.!

  Înregistrați ecranul cu ușurință

  Mult-așteptatul utilitar de înregistrare a ecranului este în sfârșit disponibil! Acesta va veni preinstalat cu Android 11. Pentru a înregistra ecranul dispozitivului, deschideți meniul de setări rapide și apăsați pe pictograma de înregistrare a ecranului.

  Vă puteți înregistra în același timp și vocea, folosind microfonul de pe dispozitivul Xperia. De exemplu, puteți folosi funcția pentru a crea rapid videoclipuri cu instrucțiuni dublate de voce, pe care le puteți distribui pe mediile de socializare preferate.

  Protejați-vă intimitatea cu permisiuni

  În era digitală, totul este foarte comod, dar în același timp mult mai complicat. Datele dvs. private ar putea fi expuse unor riscuri de care nici nu știați. Iată de ce Android își îmbunătățește constant funcțiile de securitate pentru a vă proteja intimitatea, iar cu Android 11 puteți alege să oferiți permisiuni de unică folosință aplicațiilor care solicită acces la microfon, cameră sau informațiile de localizare.

  Există și o funcție nouă, denumită resetare automată a permisiunilor. Dacă nu ați mai utilizat o aplicație de un timp, poate că nu mai doriți ca aceasta să vă acceseze datele. Așadar, Android va reseta permisiunile pentru aplicațiile nefolosite, iar dvs. puteți reactiva permisiunile oricând doriți.

  Faceți ordine în notificări

  Ați ratat vreodată un mesaj important de la o persoană iubită pe mediile de socializare sau de pe o aplicație de chat? Nu l-ați observat îngropat sub o tonă de notificări? Ei bine, Android 11 are acum o secțiune de Conversații dedicată în umbra de notificări, care va ușura găsirea notificărilor din aplicațiile de mesagerie.

  Android va recunoaște mesajele din diferite aplicații de mesagerie și le va pune pe toate în secțiunea Conversații din umbra de notificări. În plus, puteți seta imediat prioritatea conversațiilor importante apăsând prelung pe notificarea aferentă conversației respective.

  Aceasta este o îmbunătățire binevenită, deoarece primim o mulțime de notificări de la tot felul de aplicații, astfel că le ratăm foarte ușor pe cele cu adevărat importante.

  Distribuire simplificată

  Să presupunem că ați ieșit cu un prieten și doriți să partajați o fotografie grozavă pe care ați făcut-o. Noua funcție Partajare în apropiere vă poate ajuta.

  Funcția Partajare în apropiere vă permite să partajați lucruri precum fotografii, filme, documente sau linkuri web cu alte dispozitive Android din apropiere.

  Pentru a trimite conținut, alegeți ce doriți să trimiteți, apoi selectați Partajare în apropiere din pictograma de partajare a aplicației respective. Pentru a primi conținut, glisați în jos meniul de setări rapide și apăsați pe pictograma Partajare în apropiere. Când apare o notificare pe ecran, apăsați pe Acceptare.

  Nu este nevoie să deschideți o aplicație separată. Este doar o modalitate foarte simplă de a partaja lucruri cu persoanele din jur.

  Rețineți că acest articol nu tratează un anumit produs. Caracteristicile și funcțiile descrise pot, deci, să difere în funcție de dispozitivul și/sau de versiunea software-ului.

  Android și Google Play sunt mărci comerciale ale Google LLC.