Avansăm!
  Prezentarea sistemului de operare Android™ 14

  A sosit sezonul actualizării anuale a sistemului de operare Android! Mult așteptatul sistem de operare Android 14 vă oferă caracteristici noi și atractive, cu tot felul de actualizări și funcții distractive. Veți fi încântați!

  Acum, cu Android 14, dacă pierdeți vreodată un dispozitiv, cum ar fi căștile, le puteți găsi utilizând aplicația Find My Device. Partajați fișiere și fotografii între dispozitivul Xperia și computerul Windows cu caracteristica nouă și îmbunătățită Nearby Share. Au fost adăugate mai multe opțiuni de personalizare a comenzilor rapide pentru ecranul de blocare.

  Și, ca întotdeauna, Android aduce îmbunătățiri și în domeniul divertismentului!

  Se ridică cortina. Consultați mai jos caracteristicile pentru a vedea pe cont propriu cât de atractiv este noul sistem de operare Android 14!

  Găsiți dispozitivul pierdut!

  Probabil că mulți dintre noi ne-am pierdut la un moment dat dispozitivul Xperia. Dar ce faceți dacă pierdeți alt dispozitiv decât dispozitivul Xperia, cum ar fi tableta, căștile wireless sau ceasul Wear OS? Începeți să plângeți în hohote? Sau dați totul uitării și mergeți mai departe?

  Acum, cu Android 14, nu trebuie să disperați. Dacă dispozitivul pierdut este compatibil cu aplicația îmbunătățită Find My Device și este conectat la un cont Google, aplicația vă poate găsi dispozitivul și vă poate arăta cea mai recentă locație a acestuia. Puteți utiliza aplicația pentru a bloca dispozitivul sau pentru a șterge datele stocate pe acesta de la distanță.

  Așadar, chiar dacă vă pierdeți una dintre perechile de căști preferate când ieșiți în oraș, nu trebuie să vă panicați. Deschideți aplicația și veți primi ajutorul de care aveți nevoie!

  Partajați conținut de pe Windows în sistem wireless

  Uneori, în viață, vor exista lucruri pe care nu vreți să le faceți. Transferul de fișiere, fotografii sau documente între dispozitivul Xperia și computerul cu sistem de operare Windows poate fi unul dintre acele lucruri. Cine ar vrea să caute un cablu USB și să-și conecteze dispozitivul la computer și așa mai departe? Sau poate că alegeți opțiunea de a trimite prin e-mail fotografii către dispozitivul Xperia de pe computerul cu sistem de operare Windows pentru a le arăta prietenilor când ieșiți în oraș?

  Ei bine, vă veți bucura să aflați că sistemul de operare Android 14 și-a extins caracteristica Nearby Share. Acum puteți trimite în sistem wireless, spre exemplu, fotografii de pe computerul cu sistem de operare Windows pe dispozitivul Xperia, atât timp cât aveți aplicația Nearby Share instalată pe computerul cu sistem de operare Windows.

  Eliminați dezordinea creată de cabluri pe birou și partajați fișiere și fotografii către și de pe computerul cu sistem de operare Windows așa cum doriți. Este cât se poate de simplu!

  Personalizați comenzile rapide de pe ecranul de blocare!

  E esențial ca ecranul de blocare de pe dispozitivul Xperia să fie personalizabil. La urma urmei, ecranul de blocare este primul ecran pe care îl vedem când folosind dispozitivul Xperia.

  Opțiunile de personalizare pentru ecranul de blocare de pe dispozitivul Xperia au fost extinse și mai mult odată cu apariția sistemului de operare Android 14. Acum puteți utiliza opțiunea „Imagine de fundal și stil” pentru a face cu ușurință modificări pe ecranul de blocare. De aici, vă puteți alege comenzile rapide preferate dintre diferitele opțiuni, inclusiv „Nu deranja” și „Lanternă”, apoi puteți să le adăugați pe ecranul de blocare în calitate de comandă rapidă în partea dreaptă sau stângă, deasupra pictogramelor fixe ale comenzilor rapide pentru Cameră și Asistent vocal.

  Poate veți alege să transformați setarea „Nu deranja” într-o funcție cu o singură atingere pentru momentele în care sunteți într-o ședință la birou sau când urcați într-un tren aglomerat.

  Dumneavoastră alegeți modul în care combinați aceste comenzi rapide pe ecranul de blocare!

  Divertisment la îndemână

  Pe lângă toate actualizările noi ale sistemului de operare Android 14 pe care le-am menționat, am adăugat actualizări și pentru aplicațiile Game enhancer, Photo Pro, Video Pro și External monitor pentru a îmbunătăți abilitățile de divertisment ale dispozitivului Xperia. Aceste aplicații pentru divertisment au fost actualizate cu și mai multe caracteristici avansate, pentru a vă putea bucura de caracteristici de divertisment chiar și mai asemănătoare cu cele disponibile pe cele mai noi dispozitive Xperia, chiar dacă folosiți un dispozitiv mai vechi!

  Noile actualizări de caracteristici variază în funcție de modelul dispozitivului. Pentru mai multe informații și detalii, consultați „Modificări după actualizarea software-ului la Android 14” din Ghidul de asistență pentru dispozitivul Xperia.

  Descoperiți caracteristici îmbunătățite de divertisment la îndemână cu sistemul de operare Android 14!

  Rețineți că acest articol nu tratează un anumit produs. Caracteristicile și funcțiile descrise pot, deci, să difere în funcție de dispozitivul și/sau de versiunea software-ului.

  Android și Google Play sunt mărci comerciale ale Google LLC.