Model aplicabil

Aceste informaţii sunt pentru următoarele modele:

 • ILME-FX6T
 • ILME-FX6TK
 • ILME-FX6V

Despre această descărcare

Beneficii și îmbunătățiri

 • Adaugă asistență pentru denumirile fișierelor Movie (Film) în format Camera ID + Reel#
 • Adaugă o funcție care afișează De-squeeze (2.0x, 1.3x) (De-micșorare (2.0x, 1.3x)) pe vizor și ieșirea HDMI
 • Adaugă mai multe rate de cadre AF în timpul Slow & Quick Motion (Mișcare cu încetinitorul și rapidă)
 • Adaugă asistență pentru Flexible ISO (ISO flexibil) și Cine EI Quick în modul de captură:
  • Vă permite să înregistrați conținut S-Log3 cu setări de expunere ajustând sensibilitatea ISO
  • Vă permite să înregistrați la o setare ISO de bază la fel ca setarea Cine EI, cu ISO de bază ajustat automat împreună cu valoarea EI
 • Când modul de captură este setat la Flexible ISO (ISO flexibil), Cine EI sau Cine EI Quick, adaugă asistență pentru înregistrarea unui fișier 3D LUT pe același card de memorie cu aspectul de bază utilizat în timpul înregistrării ca date de înregistrare, în același timp

Notă: Consultați Ghidul de asistență pentru detalii despre toate funcțiile actualizate.

Beneficiile și îmbunătățirile anterioare

Consultați beneficiile și îmbunătățirile anterioare

Informații despre fișier

Nume fișier

 • BODYDATA.DAT

Versiune fișier

 • 4.00

Dimensiune fișier

 • 584 331 632 octeți

Data lansării

 • 17-08-2023

Pregătire

Acest document descrie modul de actualizare software a sistemului ILME-FX6. Datele de actualizare a versiunii sunt salvate mai întâi pe un card SD de tip SDXC sau pe un card de memorie CFexpress Type A, iar apoi se actualizează folosind MENU (Meniu).
Note:

 • Memoria CFexpress Type A este denumită card CFexpress în acest document.
 • Pentru detalii despre operarea MENU (Meniu), consultaţi Instrucţiuni de utilizare.

Verificarea versiunii existente

Sisteme de operare

Selectaţi Version (Versiune) → Version Number (Număr versiune) în meniul Maintenance (Întreţinere) pentru a afişa versiunea ILME-FX6.

Note despre upgrade

 • Conectaţi întotdeauna un adaptor c.a. inclus la actualizare. Dacă un acumulator este ataşat în acelaşi timp, actualizarea va continua dacă ulterior adaptorul c.a. este deconectat.
 • Deconectați dispozitivele conectate (cum ar fi dispozitivele USB, SDI, HDMI, microfonul, suporturile pentru accesorii) și scoateți orice suport media care nu este utilizat la actualizare.
 • Când utilizaţi un card SD, asiguraţi-vă că este un card de memorie SDXC sau CFexpress. Pentru detalii despre cardurile SDXC sau CFexpress compatibile, consultaţi Instrucţiuni de utilizare.
 • Utilizaţi un card SDXC sau CFexpress care a fost formatat în slotul cardului de memorie utilizând funcţia de formatare a unităţii. Pentru detalii despre funcţia de formatare, consultaţi Instrucţiunile de operare.

Salvarea datelor de actualizare a versiunii pe un card SDXC sau CFexpress

 1. Introduceţi cardul SDXC sau CFexpress formatat într-un computer.
 2. Descărcați datele de actualizare a versiunii de pe site-ul de descărcare și salvați-le pe computer.
 3. Salvaţi datele în directorul rădăcină al cardului SDXC sau CFexpress.

Notă: Nu modificaţi numele fişierului.

Actualizarea versiunii de software a sistemului

Notă: Nu efectuaţi niciuna dintre următoarele operaţiuni în timp ce actualizaţi software-ul sistemului. Actualizarea versiunii nu va fi finalizată și ar putea cauza funcționarea defectuoasă a unității.

 • Nu scoateţi cardul SDXC sau CFexpress
 • Nu opriţi unitatea

Pentru detalii despre operarea unității, consultați Instrucțiunile de utilizare.

 1. Introduceţi cardul SDXC sau CFexpress pe care au fost salvate datele de actualizare a versiunii în slotul B al unităţii.
  Notă: Doar slotul B recunoaşte datele de actualizare a versiunii.
 2. Selectaţi Version (Versiune) → Version Up (Actualizare versiune) în meniul Maintenance (Întreţinere) şi selectaţi Execute (Executare).
  Notă: Se afișează mesajul Please use the AC Adapter (Utilizați adaptorul c.a.). Dacă datele de actualizare a versiunii nu pot fi determinate, Version Up (Actualizare versiune) nu poate fi selectată.
 3. Selectaţi Execute (Executare) pe ecranul de confirmare a actualizării versiunii.
  Notă: Se afişează mesajul Version Update VX.XXVY.YY (X.XX: numărul versiunii existente, Y.YY: numărul celei mai recente versiuni).
 4. Selectaţi Execute (Executare) pe ecranul de confirmare a actualizării versiunii din nou. Actualizarea versiunii începe. Când începe actualizarea versiunii, indicatorul de acces luminează intermitent. Procesul durează aproximativ 8 minute (timpul va varia în funcție de combinația dintre versiunea veche și versiunea de actualizare nouă). Când actualizarea versiunii este finalizată cu succes, indicatorul de acces încetează să lumineze intermitent şi unitatea reporneşte automat.
  Notă: Dacă este afişat un ecran negru timp de 15 minute sau mai mult, setaţi comutatorul de alimentare al unităţii pe poziţia OFF (Oprit), deconectaţi şi apoi reintroduceţi cablul de alimentare şi setaţi comutatorul de alimentare pe poziţia ON (Pornit). Verificaţi procedura de actualizare a versiunii, apoi efectuaţi din nou procedura de actualizare de la pasul 1. Dacă problema de actualizare a versiunii persistă şi actualizarea nu se efectuează cu succes, este posibil să existe o problemă cu unitatea. Contactaţi un reprezentant de service Sony.
 5. Verificaţi dacă versiunea a fost actualizată (consultaţi Verificarea versiunii existente). Dacă software-ul sistemului nu a fost actualizat la cea mai recentă versiune, verificaţi procedura de actualizare a versiunii şi apoi efectuaţi din nou procedura de actualizare de la pasul 1.