Despre această descărcare

Acest program de actualizare a securităţii rezolvă o potenţială supraîncărcare a memoriei tampon în momentul importării anumitor fişiere de dăunătoare de listă de redare (m3u), fapt care ar putea cauza blocarea versiunilor de SonicStage® listate mai jos şi executarea unui cod arbitrar:

 • 4.0 / 4.1 /4.2 /4.3

Instalare

Înaintea descărcării programului de actualizare a securităţii

Verificaţi dacă programul SonicStage care este instalat în computerul dumneavoastră are una dintre următoarele versiuni: 4.0 / 4.1 / 4.2 sau 4.3.

 1. Porniţi SonicStage
 2. În fereastra principală a programului, executaţi clic pe opţiunea "Help" [Ajutor] din meniu, după care executaţi clic pe "About SonicStage" [Despre SonicStage].
 3. În fereastra "About SonicStage" [Despre SonicStage], verificaţi dacă numărul versiunii începe cu 4.0 / 4.1 / 4.2 sau 4.3.
  Notă: dacă versiunea dumneavoastră de SonicStage este diferită, această actualizare nu este aplicabilă.

Descărcare

 1. Pentru a vă asigura că niciun program nu va interfera cu instalarea, salvaţi lucrările curente şi închideţi toate celelalte programe. Bara de activităţi nu trebuie să conţină aplicaţii înainte de a continua.
 2. Descărcaţi fişierul SonicStageSecurityUpdateProgram-1.0.00.11020.exe într-un director temporar sau într-un director de descărcări (vă rugăm să vă notaţi acest director pentru referinţe ulterioare).

Instalare

 1. Accesaţi directorul în care a fost descărcat fişierul şi executaţi dublu clic pe fişierul SonicStageSecurityUpdateProgram-1.0.00.11020.exe pentru a începe instalarea.
 2. Vă rugăm să urmaţi cu atenţie instrucţiunile afişate pe ecran pentru a finaliza instalarea.

Confirmarea instalării

 1. Porniţi programul SonicStage.
 2. În fereastra principală a programului, executaţi clic pe opţiunea "Help" [Ajutor] din meniu, după care executaţi clic pe "About SonicStage" [Despre SonicStage].
 3. În fereastra "About SonicStage" [Despre SonicStage], în cadrul "Module Version" [Versiune modul], verificaţi dacă este listat "SonicStage® Security Update Program 1.0.00.11020".

Informaţii despre fişier

Nume fişier

 • SonicStageSecurityUpdateProgram-1.0.00.11020.exe

Dimensiune fişier

 • 3.11 Mb