Despre această descărcare

Despre această actualizare (05/02/2013)

Vă mulţumim pentru interesul dumneavoastră continuu faţă de produsele Sony.

Sony este o companie implicată permanent în asigurarea calităţii şi satisfacerii clientului şi, prin urmare, oferă o actualizare a firmware-ului pentru camera digitală cu obiectiv interschimbabil SLT-A37. Vă rugăm să consultaţi secţiunea "Descărcare şi instalare" de pe această pagină pentru informaţii privind modul de descărcare şi instalare a actualizării firmware-ului.

Important:

Dacă întâmpinaţi probleme cu actualizarea firmware-ului, vă rugăm să contactaţi SonyConfirmaţi versiunea de firmware a camerei dumneavoastră

Urmaţi instrucţiunile de mai jos pentru a verifica versiunea de firmware a camerei dumneavoastră.
Dacă versiunea de firmware este Ver.1.04 sau o versiune ulterioară, actualizarea nu este necesară.

 1. Selectaţi Menu (Meniu) --> Setup (Configurare) --> Version (Versiune) pe cameră.
 2. Versiunea de firmware este afişată după cum se ilustrează mai jos.

Modele aplicabile

Această actualizare de firmware se aplică doar pentru SLT-A37 care, în prezent, are o versiune de firmware 1.03 sau inferioară

Îmbunătăţiri

Acest utilitar actualizează firmware-ul SLT-A37 la versiunea 1.03 şi oferă următoarele avantaje:


suport pentru următoarele obiective compatibile cu compensarea automată: SAL100M28, SAL50M28, SAL85F28, SAL18200, SAL20F28, SAL28F28

Cerinţe de sistem

Pregătire pentru actualizarea firmware-ului

 • Hardware de calculator
  • Spaţiu liber pe hard disk: Minim 200MB
  • RAM: Minim 512MB
   Notă: Vă rugăm să închideţi toate celelalte software-uri de aplicaţie înainte de actualizarea firmware-ului.
 • Sursa de alimentare pentru cameră
  • Acumulator reîncărcabil NP-FM500H complet încărcat
   sau
   Adaptor de alimentare AC-PW10AM (comercializat separat)

   Notă: Actualizarea poate fi efectuată doar atunci când nivelul acumulatorului este de minim (trei marcaje) care reprezintă capacitatea rămasă. Vă recomandăm să utilizaţi un acumulator complet încărcat sau adaptorul de c.a. AC-PW10AM (comercializat separat).
 • Cablu USB furnizat împreună cu camera

  Notă: Funcţionalitatea de actualizare nu este garantată cu alte cabluri USB.

Instalare

Observaţii importante:

 • La actualizarea firmware-ului, vă rugăm să utilizaţi un acumulator reîncărcabil NP-FM500H complet încărcat sau adaptorul de c.a. AC-PW10AM (comercializat separat).
 • Nu scoateţi acumulatorul sau adaptorul de c.a. în timpul actualizării; în caz contrar, camera poate deveni nefuncţională din cauza întreruperii bruşte a alimentării.
 • Scoateţi, în prealabil, cardul de memorie din cameră.
 • Nu acoperiţi senzorii ocularului (A.) în timpul actualizării; în caz contrar, monitorul LCD poate fi comutat la vizor. Dacă nu puteţi vedea nimic pe monitorul LCD, vă rugăm să apăsaţi butonul [FINDER / LCD] (Vizor/LCD) (B.).

Pasul 1: Descărcaţi aplicaţia de actualizare a firmware-ului

 1. Asiguraţi-vă că sunteţi conectat/ă ca utilizator cu drepturi administrative.
 2. În partea de jos a paginii, citiţi declaraţia de neasumare a răspunderii şi acceptaţi termenii şi condiţiile executând clic pe caseta de validare. Apoi, executaţi clic pe butonul Download (Descărcare).
 3. Descărcarea fişierului [Update_SLTA37V104.exe] va începe.
 4. Salvaţi fişierul pe desktop-ul calculatorului dumneavoastră (recomandat).

Pasul 2: Porniţi aplicaţia de actualizare a firmware-ului

 1. Închideţi toate programele care rulează în acest moment pe calculatorul dumneavoastră.
 2. Executaţi dublu-clic pe fişierul [Update_SLTA37V104.exe] descărcat pentru a porni aplicaţia de actualizare firmware.


  Apare fereastra aplicaţiei de actualizare a firmware-ului.

 3. Conform instrucţiunilor din fereastra aplicaţiei de actualizare a firmware-ului, selectaţi Menu (Meniu) --> Setup (Configurare) --> USB Connection (Conexiune USB) pe cameră şi verificaţi dacă este selectat modul Mass Storage (Stocare în masă).
  Dacă este selectat un alt mod decât Mass Storage (Stocare în masă), vă rugăm să selectaţi Mass Storage (Stocare în masă). 4. Scoateţi cardul de memorie din cameră, dacă nu aţi făcut deja acest lucru.
 5. Conectaţi camera la calculator prin intermediul cablului USB furnizat.
  Notă: USB Mode (Mod USB) apare pe monitorul LCD al camerei.
 6. Asiguraţi-vă că este afişată pictograma "Safely Remove Hardware" (Eliminare dispozitiv hardware în siguranţă) pe bara de activităţi din colţul din dreapta jos al ecranului calculatorului.
 7. După ce confirmaţi cele de mai sus, executaţi clic pe Next (Următorul) din fereastra aplicaţiei de actualizare a firmware-ului. Figura 4 apare în fereastra aplicaţiei de actualizare a firmware-ului, iar Figura 5 apare pe ecranul LCD al camerei.
  • Când executaţi clic pe Next (Următorul), nu acoperiţi senzorii ocularului (A. în Figura 6) în timpul actualizării; în caz contrar, monitorul LCD poate fi comutat la vizor. Dacă nu puteţi vedea nimic pe monitorul LCD, vă rugăm să apăsaţi butonul [FINDER / LCD] (Vizor/LCD) (B. în Figura 6).
  • Dacă Figura 5 nu apare pe ecranul LCD al camerei, vă rugăm să deconectaţi cablul USB de la cameră şi să treceţi la "Procedura de restabilire" detaliată în partea de jos a paginii.

  Notă: De acum înainte, nu opriţi în niciun moment camera înainte ca actualizarea firmware-ului să se fi încheiat.
  În cazul în care calculatorul nu poate găsi camera, pe ecranul calculatorului apare mesajul " Could not find the camera for this update." (Nu a putut fi găsită camera pentru această actualizare). Încercaţi următoarele dacă se întâmplă acest lucru. - Deconectaţi cablul USB şi conectaţi-l din nou. - În cazul în care calculatorul are terminale USB multiple, încercaţi cu alte terminale.
  - Deconectaţi cablul USB şi conectaţi-l din nou.
  - În cazul în care calculatorul are terminale USB multiple, încercaţi cu alte terminale.
  Uneori, când camera este conectată la calculator prin intermediul cablului USB, este posibil ca pe ecranul calculatorului să apară mesajul care să recomande repornirea calculatorului. În acest caz, scoateţi acumulatorul sau adaptorul de curent alternativ din cameră, reporniţi calculatorul şi urmaţi procedurile începând de la pasul 2 "Porniţi aplicaţia de actualizare a firmware-ului".

  Figura: 4

  Figura: 5

  Figura: 6

 8. După confirmarea ecranelor din Figurile 4 şi 5, executaţi clic pe Next (Următorul). Versiunea curentă şi versiunea după actualizare apar în partea stângă jos a ecranului. (Figura 7)
 9. După confirmarea faptului că Current Version (Versiune curentă) este Ver.1.01 sau Ver.1.02 sau Ver.1.03, executaţi clic pe Next (Următorul).

  Notă: Dacă apare ecranul din Figura 8, nu este necesară actualizarea. Conform mesajului, întrerupeţi conexiunea USB şi executaţi clic pe Finish (Finalizare). Opriţi camera, scoateţi acumulatorul sau adaptorul de c.a., reintroduceţi acumulatorul sau reconectaţi adaptorul de c.a. şi porniţi camera.

  Figura 7: Actualizarea este necesară.


  Figura 8: Actualizarea nu este necesară.

 10. Executaţi clic pe pictograma "Safely Remove Hardware" (Eliminare dispozitiv hardware în siguranţă) de pe bara de activităţi din colţul din dreapta jos al ecranului calculatorului pentru a întrerupe conexiunea USB, conform instrucţiunilor din Figura 9.
  Notă: Vă rugăm să menţineţi conectat cablul USB chiar şi după întreruperea conexiunii USB de la calculator prin operaţiunea de mai sus.
  Figura 9

 11. Apăsaţi centrul Multi-selector] (Selector multiplu) pentru a executa resetarea camerei.

  Notă: Ecranul se stinge atunci când apăsaţi centrul Multi-selector] (Selector multiplu). Vă rugăm să treceţi la pasul următor.
 12. Executaţi clic pe Next (Următorul) din fereastra aplicaţiei de actualizare a firmware-ului (Figura 12).

 13. După resetare, se verifică reconectarea camerei şi apare ecranul din Figura 13
 14. Executaţi clic pe Run (Executare) pentru a iniţia actualizarea. Bara de progres apare în timpul actualizării (aproximativ 5 minute).
  Notă: Nu opriţi camera şi nu deconectaţi cablul USB în niciun moment în timpul actualizării.
  Figura 13

 15. La încheierea actualizării, apare ecranul din Figura 14. Executaţi clic pe Finish (Finalizare) şi deconectaţi cablul USB.
  Figura 14

 16. Opriţi camera, scoateţi acumulatorul sau adaptorul de c.a., reintroduceţi acumulatorul sau reconectaţi adaptorul de c.a. şi porniţi camera.

Pasul 3: Asiguraţi-vă că versiunea de firmware a camerei dumneavoastră este Ver.1.04.

 1. Selectaţi Menu (Meniu) --> Setup (Configurare) --> Version (Versiune) pe cameră.
 2. Versiunea de firmware este afişată după cum se ilustrează mai jos. (Figura 15)