ID articol : 00198006 / Ultima modificare : 17.06.2021Tipărire

Notificare de securitate pentru dispozitivul personal de stocare Personal Content Station LLS-201

  Stimaţi clienţi,

  Dispozitivul personal de stocare Personal Content Station LLS-201, lansat în iunie 2013, utilizează Wi-Fi Protected Access II (WPA2) ca standard de criptare a reţelei wireless.
  Pe baza rapoartelor recente din industrie, s-a descoperit că această tehnologie prezintă următoarele vulnerabilităţi. (Baza de date cu notele privind vulnerabilitatea CERT)

  Pentru a vă asigura securitatea şi pentru a vă proteja dispozitivele împotriva atacatorilor rău-intenţionaţi care utilizează aceste vulnerabilităţi, urmaţi instrucţiunile descrise mai jos:

  1. Utilizaţi o conexiune directă cu dispozitivele dvs.

   Atunci când conectaţi LLS-201 la smartphone sau la tabletă, utilizaţi o conexiune wireless directă (modul Wi-Fi Direct), fără a utiliza un punct de acces LAN wireless.
    

  2. Configuraţi o parolă

   Configuraţi o parolă pentru LLS-201 conform detaliilor din Ghidul de asistenţă (consultaţi linkul de mai jos).
   Dacă dezvăluiţi parola altor persoane în scopul partajării fişierelor, vă recomandăm să vă schimbaţi parola imediat după aceea.

    
  3. Alegeţi un loc sigur în timpul conexiunii LAN wireless

   Dacă realizaţi conexiunea dintre LLS-201 şi smartphone sau tabletă printr-un punct de acces LAN wireless, alegeţi un loc sigur (de exemplu în interiorul casei dvs.), care să facă dificilă accesarea conexiunii la reţeaua dvs. wireless pentru alte persoane.

    
  4. Evitaţi utilizarea serviciilor publice LAN wireless
   Unele servicii publice LAN nu sunt suficient de sigure şi permit unui număr nespecificat de utilizatori să se conecteze la acestea. Din motive de securitate, vă recomandăm să evitaţi conexiunile de pe LLS-201 la serviciile publice LAN wireless.