ID articol : 00158042 / Ultima modificare : 12.01.2018Tipărire

Atenţie: Nu se recomandă utilizarea bateriei Li-Ion de la Sony în țigările electronice și vaporizatoare

    Sony se preocupă foarte mult de siguranța consumatorilor noștri. De curând, am fost informaţi că anumite persoane ar utiliza bateriile noastre cilindrice litiu-ion VTC („bateriile Li-Ion”) într-un mod care în Sony nu intenționează ca acestea să fie utilizate: în țigările electronice și în vaporizatoare.

    Sony nu a testat bateriile Li-Ion în țigările electronice și în vaporizatoare. Din cauza puterii mari, bateriile Li-Ion de la Sony impun măsuri de siguranță și mecanisme care să le asigure utilizarea în condiții de siguranță. Sony nu cunoaşte țigări electronice sau vaporizatoare care să aibă astfel de mecanisme de siguranță.

    Utilizarea necorespunzătoare a bateriilor Li-Ion de la Sony în țigările electronice și în vaporizatoare poate prezenta un risc major pentru bunurile personale, precum și pentru siguranța personală.

    Bateriile Li-Ion de la Sony sunt vândute producătorilor și destinate alimentării unor produse precum uneltele electrice care conțin anumite măsuri de siguranță și mecanisme ce îndeplinesc standardele noastre de calitate.