Cea mai bună experienţă audio auto

Produsele noastre cele mai recente au fost concepute de experţi pentru a scoate în evidenţă tot ce e mai bun la muzica dvs., insuflând o nouă viaţă şi emoţie în fiecare piesă.

Aşa cum au intenţionat artiştii

Bucuraţi-vă de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate studio, mai bună decât pe CD, cu sunetul de înaltă rezoluţie. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, astfel încât să aveţi senzaţia că artistul cântă chiar în fața dvs.

Descoperiţi-vă configuraţia perfectă

Combinaţi componentele noastre premium pentru o acustică de neegalat

Noua serie audio GS 2015 a fost proiectată pentru a depăşi provocările acustice asociate cu audiţia în maşină, lucrând împreună pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă audio posibilă. Exploraţi opţiunile de configurare recomandate mai jos.

Convingeţi-vă singur de sunetul de înaltă rezoluţie

Urmăriţi clipul nostru video pentru a vedea inovaţiile tehnice şi componentele de cea mai înaltă calitate care au fost folosite pentru această gamă de dispozitive ce oferă sunet de înaltă rezoluţie.

Conceput pentru excelenţă acustică

Componentele premium din spatele sunetului nostru premium

De la primul receptor media din lume cu redare audio DSD fără pierderi până la super-tweeterele noastre revoluţionare cu dispersie mare, fiecare aspect din cele mai recente produse auto ale noastre a fost proiectat cu gândul la precizie audio pură. Descoperiţi mai jos mai multe despre fiecare produs.

Receptor media RSX-GS9

Noul RSX-GS9 asigură sunet de excepţie cu un design superb pentru o experienţă audio auto cu adevărat captivantă.

Descoperiţi cea mai ridicată calitate a redării

Profitaţi la maximum de muzica dvs. cu receptorul RSX -GS9

Modelul RSX-GS9 îmbină componente premium cu tehnologii audio uimitoare - inclusiv prima funcţionalitate de redare DSD originală din lume, astfel încât vă veţi bucura cea mai grozavă experienţă audio auto.

Amplificator cu 4 canale XM-GS4

Îmbunătăţiţi-vă melodiile preferate cu noul nostru amplificator stereo cu 4 canale XM-GS4.

Puterea din spatele fiecărei piese

Scoateţi tot ceea ce e mai bun din melodiile preferate cu XM-GS4

Îmbunătăţiţi-vă sistemul audio auto cu amplificatorul nostru XM-GS4. Gama sa ultra-largă de frecvenţe se extinde până la 100 kHz, ceea ce îl face perfect pentru orice sursă de muzică - inclusiv fişiere audio de înaltă rezoluţie.

Super-tweetere XS-GS1

Cu design revoluţionar şi cu montare pe panou, noile noastre super-tweetere XS-GS1 extraordinare vă permit să vă umpleţi întreaga maşină cu sunet de excepţie.

O experienţă perfectă

Aduceţi sunetul de înaltă rezoluţie în fiecare părticică din viaţa dvs.

Acum, pentru prima dată, vă veţi putea bucura de aceeaşi calitate audio excelentă în fiecare aspect al vieţii dvs. Indiferent dacă vă aflaţi în maşină, în mişcare sau dacă vă relaxaţi acasă, veţi putea întotdeauna să ascultaţi muzica exact aşa cum au intenţionat artiştii.