Aplicațiile dvs. favorite, optimizate

Veți obține tot ce este mai bun de la aplicațiile dvs. favorite cu o varietate de funcții unice de divertisment pe televizoarele noastre inteligente.

Google Play aduce peste 7.000 de aplicații și jocuri pe televizorul dvs.    

Cu experiența de cinema acasă, vă bucurați de filme incluse cu BRAVIA XR™

Numeroase filme sunt incluse și vă așteaptă. Cu tehnologia BRAVIA XR, Pure Stream™ și IMAX® Enhanced, imaginile sunt uimitoare, iar sunetul are o expresivitate extraordinară.

Divertisment ca în studio din plin, cum a intenționat creatorul

Creator Calibrated Mode de pe TV-urile BRAVIA XR optimizează setările imaginii când vedeți conținut pe Netflix și BRAVIA CORE. Netflix Adaptive Calibrated Mode optimizează și mai mult experiența Netflix după lumina din cameră, permițându-vă să vă bucurați de conținut Netflix la calitate de studio de excepție, așa cum a intenționat creatorul.

Familie de patru persoane vizionând captivate televizor pe o canapea roșie, mâncând floricele de porumb
Așa trebuie vizionate filmele

Urmăriți toate filmele dvs. preferate într-un mod complet nou, mai dramatic și mai realist, pe un televizor proiectat pentru a oferi o experiență cinematografică autentică la domiciliu.

Siglă IMAX Enhanced

Unele televizoare Sony sunt IMAX Enhanced, pregătit să ofere culoare, contrast, claritate și sunet de calitate. Beneficiați de o experiență de divertisment la domiciliu captivantă, care profită la maximum de conținutul IMAX Enhanced.

Siglă Dolby Vision/Atmos

Bucurați-vă de experiența cinematografică la domiciliu. Dolby Vision™ aduce scenele la viață pentru o experiență de vizionare autentică, în timp ce Dolby Atmos™ umple camera cu un sunet surround captivant.

Divertisment la maxim. Cu ajutor de la Google.

Peste 700.000 de filme și episoade TV într-un loc. Google TV vă oferă conținutul preferat din toate aplicațiile și abonamentele dvs. și îl organizează pentru dvs. Găsiți un anumit titlu doar rostindu-l. Sau căutați recomandări pe larg, spunând „arată-mi emisiuni TV de aventură SF”.