Aplicațiile dvs. favorite, optimizate

Veți obține tot ce este mai bun de la aplicațiile dvs. favorite cu o varietate de funcții unice de divertisment pe televizoarele noastre inteligente.

Mai multe aplicații decât orice alt TV

Cu experiența de cinema acasă, vă bucurați de filme incluse cu BRAVIA XR™

Numeroase filme sunt incluse și vă așteaptă. Cu tehnologia BRAVIA XR, Pure Stream™ și IMAX® Enhanced, imaginile sunt uimitoare, iar sunetul are o expresivitate extraordinară.

O experiență superioară pe Netflix

Telecomandă Recommended by Netflix îndreptată spre televizor
Televizoarele noastre sunt recomandate de Netflix

Netflix simplifică găsirea TV-urilor mai performante, cu acces mai uşor la aplicaţii şi funcţii noi, adică TV-uri mai inteligente. Gama Netflix Recommended TV vă ajută să vă delectaţi cu emisiuni şi filme de succes printr-un buton dedicat şi control vocal. 

Siglă Netflix Calibrated Mode
Bucurați-vă de Netflix Calibrated Mode

Acest mod a fost conceput special pentru ca utilizatorii să se poată bucura de filmele originale de pe Netflix, grație capacității de reproducere pe un televizor a calității dintr-un studio de înregistrare. Cu Netflix Calibrated Mode, viziunea și intenția creatorului sunt păstrate cu fidelitate.

Familie de patru persoane vizionând captivate televizor pe o canapea roșie, mâncând floricele de porumb
Așa trebuie vizionate filmele

Urmăriți toate filmele dvs. preferate într-un mod complet nou, mai dramatic și mai realist, pe un televizor proiectat pentru a oferi o experiență cinematografică autentică la domiciliu.

Siglă IMAX Enhanced

Unele televizoare Sony sunt IMAX Enhanced, pregătit să ofere culoare, contrast, claritate și sunet de calitate. Beneficiați de o experiență de divertisment la domiciliu captivantă, care profită la maximum de conținutul IMAX Enhanced.

Siglă Dolby Vision/Atmos

Bucurați-vă de experiența cinematografică la domiciliu. Dolby Vision™ aduce scenele la viață pentru o experiență de vizionare autentică, în timp ce Dolby Atmos™ umple camera cu un sunet surround captivant.

Divertisment la maxim. Cu ajutor de la Google.

Peste 700.000 de filme și episoade TV într-un loc. Google TV vă oferă conținutul preferat din toate aplicațiile și abonamentele dvs. și îl organizează pentru dvs. Găsiți un anumit titlu doar rostindu-l. Sau căutați recomandări pe larg, spunând „arată-mi emisiuni TV de aventură SF”.