SISTEME COMPLETE

Sistem Home Cinema Blu-ray cu Bluetooth®

BDV-N9200W / N9200WL
Imagine cu Sistem Home Cinema Blu-ray cu Bluetooth®

whiteblack

De la

Preț recomandat

4.417,28 LEI

Imagini cu Sistem Home Cinema Blu-ray cu Bluetooth®
Imagini cu Sistem Home Cinema Blu-ray cu Bluetooth®
Imagini cu Sistem Home Cinema Blu-ray cu Bluetooth®
Imagini cu Sistem Home Cinema Blu-ray cu Bluetooth®
Aşa cum au intenţionat artiştii

Bucuraţi-vă de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate studio, mai bună decât pe CD, cu sunetul de înaltă rezoluţie. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, astfel încât să aveţi senzaţia că artistul cântă chiar în fața dvs.

Redefiniţi sunetul divertismentului la domiciliu

Sistem Home Cinema pe 5.1 canale cu sunet de înaltă rezoluţie

Aduceţi puterea cinematografului în camera de zi cu modelul BDV-N9200W. Bucuraţi-vă de toate filmele preferate în detalii realiste, mulţumită conversiei extinse şi tranziţiei 4K. Totul, de la explozii la şoapte prinde viaţă cu sunetul surround pe 5.1 canale şi boxele cu fluid magnetic, în timp ce sunetul de înaltă rezoluţie aduce muzica mai aproape de înregistrarea originală.

Putere RMS totală de 1.200 W
Sunet surround puternic

Un subwoofer şi 5 boxe sunt susţinute de 1.200 W de putere totală RMS totală, generând un sunet viu şi structurat care nu lasă niciun detaliu în urmă.

Conversie extinsă 4K şi player Blu-ray Disc™
Calitate detaliată a imaginii

Bucuraţi-vă de tot ceea ce vizionaţi în detalii realiste datorită conversiei extinse video 4K şi redării Blu-Ray Disc™ 3D.

Conectivitate wireless
Redare wireless în timp real

Este simplu să redaţi wireless filme şi muzică în timp real cu NFC, Miracast™, Bluetooth® şi Wi-Fi®.

Cum funcţionează tehnologia audio de înaltă rezoluţie
Cum funcţionează tehnologia audio de înaltă rezoluţie

Ascultaţi ca şi când v-aţi afla într-un studio de înregistrări

Sunetul de înaltă rezoluţie converteşte sunetul analogic în digital la o rată de biţi superioară CD-urilor. Eşantionare a sunetului la o rată de biţi mai mare de 24 de biţi/96Hz, pentru mai multe detalii şi subtilităţi şi muzică deosebit de realistă.

Îmbogăţiţi-vă colecţia muzicală

DSEE converteşte fişierele de muzică digitale comprimate (MP3, ACC şi WMA) la calitate de CD. Restabilind sunetul de înaltă frecvenţă pierdut în procesul de compresie, DSEE oferă sunet bogat şi natural, aproape de calitatea înregistrării originale.

Motor de accentuare a sunetului digital (DSEE)
Amplificator digital S-master HX
Savuraţi fiecare notă

Amplificator S-Master HX de la Sony 100% digital pentru intensitate fără distorsiuni. Procesor de semnale digitale (DSP) şi amplificator S-Master HX care converteşte semnalul pentru sunet de înaltă rezoluţie. Filtru trece-jos (LPF) pentru precizie.

ClearAudio+
Ascultaţi tare şi clar

ClearAudio+ reglează automat setările de sunet ale televizorului pentru o experienţă de audiţie captivantă. Percepeţi muzica, dialogurile şi efectele surround cu mai multă distincţie şi claritate, indiferent ce vizionaţi.

Nu pierdeţi niciun sunet

Experimentaţi sunet realist pentru filme, cu 5 boxe cu fluid magnetic şi 1 subwoofer. Super-tweeterele WD fac faţă sunetelor înalte de frecvenţă ultra-ridicată pentru sunete înalte şi joase bogate. Sunetul de înaltă rezoluţie asigură muzică de calitate excepţională.

Con ranforsat cu mică
Con din fibră de sticlă armată cu mică

Materialul ideal pentru conurile boxelor, fibra de sticlă permite obţinerea unei game mai largi de frecvenţe, unui răspuns mai rapid şi unei clarităţi îmbunătăţite a sunetului.

Super-tweetere WD
Super-tweetere WD

Două super-tweetere cu dispersie amplă (WD) creează o zonă largă de audiţie, în acelaşi timp reproducând şi note de înaltă frecvenţă, cu claritatea şi detaliul sunetului de înaltă rezoluţie.

Boxe cu fluid magnetic
Boxe cu fluid magnetic

Boxele cu fluid magnetic oferă un sunet îmbunătăţit şi deosebit de clar prin înlocuirea amortizoarelor cu suspensia cu fluid, ceea ce determină şi reducerea consumului de energie.

Subwoofer puternic
Subwoofer puternic

Conul celular armat cu mică răspândeşte presiunea sunetului în mod uniform de la subwoofer pentru o amplificare a caracteristicilor frecvenţei.

De patru ori mai multe detalii comparativ cu Full HD

Claritate realistă cu conversia extinsă la 4K

Pătrundeţi într-o nouă eră Home Cinema. Având de patru ori rezoluţia Full HD, rezoluţia 4K oferă opt milioane de pixeli pentru o imagine incredibil de realistă. Este ca şi când scenele s-ar derula în faţa dvs.

Redare în timp real perfectă

Partajaţi filme şi muzică prin NFC, MiraCast, Bluetooth® şi Wi-Fi®

Oglindiţi ecranul smartphone-ului pe televizor şi partajaţi filme, clipuri video şi fotografii. Este suficient să atingeţi un dispozitiv compatibil NFC de sistemul BDV-N9200W pentru a realiza o conexiune instantanee wireless cu Miracast. Redaţi muzică wireless prin Wi-Fi®, Bluetooth® şi ascultarea printr-o singură atingere prin NFC.

Lăsaţi-vă purtat de sunet

Aduceţi acasă experienţa audio a locaţiilor legendare

Simţiţi-vă ca şi când aţi sta în primul rând în arena O2 din Londra sau aţi aclama din tribune echipa preferată. Sunetul surround perfectează imaginea.

Mod Fotbal
Mod Fotbal

Aduceţi acasă atmosfera de pe stadion. Apăsaţi un buton pentru a intensifica ovaţionările mulţimii sau pentru a elimina comentariul - astfel încât să vă bucuraţi de meci exact aşa cum vă place.

Digital Music Arena
Digital Music Arena

Bucuraţi-vă acasă de acustica remarcabilă a arenei O2 din Londra cu Digital Music Arena.

Creaţi atmosferă

Luminile LED care iluminează boxa creează cadrul

Adăugaţi un strop de culoare la experienţa de divertisment la domiciliu cu un design elegant de culoare albă şi 48 de lumini LED integrate. Lăsaţi luminile să se sincronizeze automat cu muzica şi clipurile video sau alegeţi dintre cele patru modele prestabilite pentru a crea o anumită ambianţă.

Cel mai bun conţinut de pe Web pe televizorul dvs.

Conectaţi-vă online şi exploraţi. Exploraţi Sony Entertainment Network şi bucuraţi-vă de acces instant la cele mai noi filme, melodii, programe Catch-up TV şi multe altele. Navigaţi pe canale online sau ascultaţi melodiile preferate.

Filmele arată mai bine decât oricând

Full HD 3D şi conversie extinsă 3D

Vizionaţi filme Blu-ray Disc™ 3D de înaltă definiţie - conectare simplă prin HDMI la un televizor HD cu capacitate 3D. Playerul Blu-ray Disc™ redă şi DVD-uri şi converteşte filmele 2D la format 3D simulat, pentru detalii şi profunzime a imaginilor.

3D şi conversie extinsă 3D

Specificaţii şi funcţii

  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Conversia extinsă DSEE restabileşte calitatea fişierelor comprimate

  • Amplificator digital S-Master HX pentru calitate pură a sunetului

  • Bucuraţi-vă de atmosfera live de pe stadion cu modul Fotbal

  • Muzică de calitate excepţională într-un singur pas cu ClearAudio+

Sistem difuzor
3 căi
Bandă (FM/AM)
FM
Posturi presetate (FM/AM)
20 (FM)
Putere de ieşire
1200 W
Dimensiuni
5,1
Terminale de intrare şi ieşire
Conexiune Ethernet (1), Intrare/ieşire HDMI® (2/1), Intrare audio analogică: Mufă cu pini (1), Intrare audio optică (1), Intrare pentru microfon cu calibrare automată (1), Intrare USB (1), Tastatură USB
Playere Blu-ray Disc™
DA
Blu-ray 3D™
DA
DVD
DA

Ce este în cutie

Manual de instrucţiuni, Amplificator wireless, Antenă FM (Pig tail/tip T), Baterii, Certificat de garanţie, Ghid de configurare rapidă, Microfon cu calibrare automată

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor