Imagini cu Sistem Home Cinema Blu-ray cu Bluetooth®
Imagini cu Sistem Home Cinema Blu-ray cu Bluetooth®
Imagini cu Sistem Home Cinema Blu-ray cu Bluetooth®
Imagini cu Sistem Home Cinema Blu-ray cu Bluetooth®
Imagini cu Sistem Home Cinema Blu-ray cu Bluetooth®
Imagini cu Sistem Home Cinema Blu-ray cu Bluetooth®
BDV-N7200W
Home Cinema cu sunet de înaltă rezoluţie

Camera de zi se transformă într-o sală de cinema: savuraţi sunet surround pe 5.1 canale şi sunet de înaltă rezoluţie de la boxele cu fluid magnetic. Redaţi în timp real cu Wi-Fi® încorporat şi oglindiţi telefonul compatibil cu Miracast pe televizor

Cum funcţionează tehnologia audio de înaltă rezoluţie

Tehnologia audio de înaltă rezoluţie converteşte sunetul analogic în sunet digital la o rată superioară conversiei standard, revelând subtilităţi şi detalii cum nu aţi mai auzit vreodată pentru sunet şi dialog.

Boxe cu fluid magnetic
Boxe cu fluid magnetic 
Doar sunet puternic

Boxele satelit cu linii suple dispun de tehnologia cu lichid magnetic şi au un design compact şi fără amortizor care oferă un sunet puternic cu zgomot minim. Un amplificator digital S-master HX reduce distorsiunile de pe toate frecvenţele, astfel încât să auziţi fiecare şoaptă şi fiecare explozie cu detalii clare.

Conţinut de pe smartphone pe ecranul mare

Este de ajuns să atingeţi smartphone-ul sau tableta compatibilă NFC de sistemul Home Cinema pentru a reda clipuri video, fotografii şi multe altele pe televizor.

NFC
Sunet surround pe 5.1 canale
Lăsaţi-vă captivaţi de sunet

Pentru a umple camera, sunetul surround pe 5.1 canale de înaltă definiţie asigură un sunet captivant şi bogat pentru divertisment, chiar la redarea în timp real de conţinut online.

Obţineţi senzaţia unui concert live

Simţiţi-vă ca şi cum aţi participa la meci cu modul Fotbal în direct. Sunetul este reglat pentru a reda tare şi clar ovaţionările mulţimii. Sau plasaţi-vă în primul rând la un concert fantastic cu Digital Music Arena – bucuraţi-vă de acustica remarcabilă a arenei O2 din Londra recreată în propria locuinţă.

Tehnologie de câmp sonor
Wi-Fi®
Acces online facil cu Wi-Fi® încorporat

Redaţi în timp real divertisment de pe Internet sau din reţeaua wireless de acasă cu funcţia Wi-Fi® încorporată, apoi conectaţi-le cu celelalte produse certificate DLNA. Bluetooth® permite conexiuni wireless simple, astfel încât să vă puteţi bucura de filme şi muzică fără probleme.

Cea mai bună imagine pentru filmele dvs.

Playerul Blu-ray Disc™ 3D inclus va asigura cea mai bună calitate a imaginii pentru întreaga colecţie de filme. Redaţi-vă întreaga colecţie de DVD-uri şi beneficiaţi de o calitate apropiată de HD, sau vizionaţi filme Blu-ray şi Blu-ray 3D la o calitate impresionantă Full HD şi 3D.

Full HD 3D
Cel mai bun conţinut de pe Web pe televizorul dvs.

Conectaţi-vă online şi exploraţi. Bucuraţi-vă de acces instant la cele mai noi filme, melodii, programe Catch-up TV şi multe altele. Navigaţi pe canale online sau ascultaţi melodiile preferate.

Specificaţii

  • Sunet de înaltă rezoluţie

  • Boxe cu fluid magnetic

  • Oglindire printr-o singură atingere cu anumite dispozitive Xperia™

  • Full HD 3D

  • Sunet surround pe 5.1 canale

Sistem difuzor
Pe 2 căi
Bandă (FM/AM)
FM
Posturi presetate (FM/AM)
20 (FM)
Putere de ieşire
1200 W
Terminale de intrare şi ieşire
Conexiune Ethernet (1), Intrare/ieşire HDMI® (2/1), Intrare audio analogică: Mufă cu pini (1), Intrare audio optică (1), Intrare pentru microfon cu calibrare automată (1), Intrare USB (1), Tastatură USB
Playere Blu-ray Disc™
DA
Blu-ray 3D™
DA
DVD
DA

Ce este în cutie

Manual de instrucţiuni, Amplificator wireless, Antenă FM (Pig tail/tip T), Baterii, Card de garanţie, Ghid de configurare rapidă, Microfon cu calibrare automată, *Produsele pot varia în funcţie de ţară şi de model

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor