MHC-V82D

Puneți toată mulțimea în mișcare

Mulțimea va fi acaparată de experiența petrecerii, cu sunetul răspândit la 360° și basul puternic. Patru difuzoare medii oferă un sunet clar, pentru sesiuni intense de dans, fiind completat de lumini pulsante.

SISTEME HI-FI

V82D: Sistem audio de mare putere cu tehnologie BLUETOOTH®

MHC-V82D
Imagine cu V82D: Sistem audio de mare putere cu tehnologie BLUETOOTH®

Preț recomandat

3.467,70 LEI

Însuflețiți petrecerea cu un magnific sunet 360° și voci clare

Asigurați-vă că toți petrecăreții dansează și cântă pe acordurile melodiilor preferate, indiferent unde se află în incintă. Grație SUNETULUI 360°, sunetului de bas răspândit pe distanțe lungi de AMPLIFICATORUL DE NOTE JOASE JET și celor patru boxe pentru gama medie, petrecerile dvs. vor fi mereu îmbogățite de un sunet puternic și de voci clare.

Siglă LIVE SOUND
Ascultați melodiile ca și când ar fi interpretate în direct

Tehnologia DSP creează atmosfera de festival oferind muzicii dvs. ambianța unui veritabil festival de muzică și unui concert live.

Sigla DSEE
Restabileşte detaliile muzicii digitale

Motorul Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) restabilește detaliile fișierelor muzicale comprimate, producând un sunet de înaltă calitate, mai apropiat de înregistrarea originală de pe CD.

Luminați fiecare colț al petrecerii

Cu lumina de petrecere 360° și lumina de boxă, chiar și spațiile mari pot fi umplute cu lumini de petrecere în roșu, albastru și verde și cu lumini de boxă, pentru o atmosferă de club de noapte autentic sau de festival în aer liber.

Bucuraţi-vă de luminile de petrecere cu dispersie în 360° 

Urmăriți clipul video pentru a vedea lumina de petrecere cu dispersie în 360°.

Dezvăluiți talentul dvs. de vedetă a muzicii pop

Distrați participanții – cu cele două intrări pentru microfon, dvs. și invitații puteți cânta împreună melodiile preferate. De asemenea, puteți să adăugați un fundal muzical de rock and roll conectând o chitară la una dintre intrări și folosind sistemul ca amplificator pentru chitară. Bucurați-vă de cele trei moduri – Curat pentru un sunet clar, Distorsiune pentru sunet distorsionat de chitară și Bas pentru chitara bas.

Control prin gesturi pentru MHC-V82D
Transformaţi-vă în DJ cu funcţia de control prin gesturi

Săriți peste o piesă, treceți de la amplificare la WAH, porniți microfonul de karaoke, controlați sunetul microfonului și al muzicii sau creșteți volumul cu o mișcare verticală sau orizontală a mâinii. Funcția de control prin gesturi vă permite să controlați rapid și simplu funcțiile MHC-V82D astfel încât să puteți rămâne în mijlocul petrecerii.

Țineți ritmul în modul Taiko

Adăugați propria interpretare la tobe în mix cu modul Taiko și puneți-vă ritmul la încercare în înfruntările cu prietenii în modul Joc Taiko.

Petrecăreț folosind funcția de control vocal din aplicația Fiestable pe smartphone
Voice Control prin intermediul Fiestable

Schimbați piesa, porniți și controlați lumina pur și simplu vorbind. Pur și simplu selectați Control vocal din aplicația Fiestable și rostiți comanda – există până la 39 de comenzi, inclusiv pentru redarea muzicii, iluminare și modul KARAOKE.

Persoane bucurându-se de funcția Lumină de petrecere din aplicația Fiestable pe smartphone-uri
Lumină de petrecere cu Fiestable

Apăsați pe Party Light în aplicația Fiestable de pe smartphone, iar ecranul telefonului va imita efectele luminoase, sclipitoare și modificările culorilor sistemului audio deodată cu muzica. 

Pictogramă Regele petrecerilor
Fiți regele petrecerii

Partajați starea petrecerii în rețelele de socializare cu un singur clic din aplicația Fiestable. Apoi, dați muzica mai tare și ridicați-i pe petrecăreți la statutul de rege al petrecerii.

Controlaţi totul de pe ringul de dans

Aplicația Sony | Music Center vă permite să controlați setările muzicii și sunetului direct de pe telefon. În plus, cu aplicația Fiestable preluați controlul culorilor luminilor și puteți activa modurile pentru DJ și karaoke. Grație controlului intuitiv prin mișcări, puteți să efectuați modificări printr-o simplă mișcare din încheietură. 

Persoană folosind aplicația Sony | Music Center pe smartphone
Sigla Google Play
Sony | Music Center pentru Android
Sigla App Store
Sony | Music Center pentru iOS
Plug-inul Fiestable pentru Android
Plug-inul Fiestable pentru iOS
Filme și emisiuni TV, acum cu un plus de dramatism

Conectați MHC-V82D la televizor și bucurați-vă de filmele, emisiunile TV și evenimentele sportive preferate într-un mod cu totul nou.

Sigla HDMI
Ieşire HDMI™

Cu ieșirea HDMI (ARC) puteți conecta cu ușurință sistemul la televizor. Vizionați emisiuni TV și DVD-uri pe ecranul normal și bucurați-vă de sunetul excepțional de la boxele MHC-M82D.

Sigla DVD
DVD player încorporat

Bucuraţi-vă de fiecare scenă la un volum ridicat şi o presiune a sunetului care vă duce în mijlocul acţiunii. Transformați-vă camera de zi într-o sală de cinematograf și organizați seri de neuitat dedicate filmelor.

Amplificați petrecerea cu boxe suplimentare

Bucurați-vă de un sunet mai puternic conectând mai multe sisteme audio pentru acasă prin Bluetooth®. Conectați până la 50 de sisteme audio pentru acasă compatibile și sincronizați muzica și iluminarea.

Sigle NFC și Bluetooth®
Redare uşoară în timp real cu NFC şi Bluetooth®

Pur și simplu utilizați funcția NFC One-touch pentru a realiza o conexiune Bluetooth® și pentru a beneficia instantaneu de redare în timp real.

Siglă LDAC™
Calitate înaltă la transmisia Bluetooth® cu LDAC™

LDAC™ trimite de aproximativ trei ori mai multe date (la rata maximă de transfer de 990 kbps) decât semnalul audio Bluetooth® convențional, pentru o experiență superioară de audiție wireless. 

Conexiune cu mai multe dispozitive MHC-V82D
Conectare a mai multor dispozitive

Folosind tehnologia Bluetooth®, dvs. și prietenii dvs. puteți asocia simultan până la trei smartphone-uri cu MHC-V82D și vă puteți bucura de piesele din toate bibliotecile muzicale.

Panou rezistent la stropire al MHC-V82D
Durabilitate cu panoul de control anti-stropire

Suprafața de sus a MHC-V82D este rezistentă la stropire, astfel că veți putea petrece toată noaptea, chiar dacă vărsați o băutură. Butonul Blocare petrecere dezactivează temporar celelalte butoane, pentru curățare.

Persoană folosind tehnica de înclinare și rulare pentru a transporta MHC-V82D
Înclinaţi şi rulaţi pentru transport simplu

Dacă doriți să schimbați poziția dispozitivului MHC-V82D, doar țineți de mânerul de transport confortabil și înclinați dispozitivului pe spate. Roata robustă vă permite să mutaţi dispozitivul direct în mijlocul petrecerii.

Specificaţii şi funcţii

Creați o experiență de petrecere pentru mai multe persoane cu SUNET 360° și sunet de bas proiectat pe distanțe lungi. Dansați și cântați alături de vocea clară și directă a artiștilor, cu lumini de petrecere și de boxă 360° și preluați rolul de DJ, cu ajutorul controlului prin gesturi orizontale și verticale sau prin intermediul smartphone-ului.
  • Sunet 360° și sunet de bas pe distanțe lungi

  • Lumini de petrecere și lumini de boxe 360°

  • Control prin gesturi pentru control simplu și distractiv

  • Control vocal prin intermediul Fiestable/Party Light prin intermediul Fiestable

  • DVD player integrat cu ieşire HDMI

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor