MHC-V73D

Experiența supremă a ringului de dans

Simțiți ritmul melodiilor preferate în toate colțurile locației cu Sunet omnidirecțional pentru petrecere, apoi vedeți cum prinde viață ringul de dans cu lumina omnidirecțională și luminile de pe difuzor.

SISTEME HI-FI

V73D: Sistem de sunet de mare putere, cu tehnologie BLUETOOTH®

MHC-V73D
Imagine cu V73D: Sistem de sunet de mare putere, cu tehnologie BLUETOOTH®

Preț recomandat

3.688,90 LEI

Caracteristici distractive
Caracteristici distractive
Sunet uimitor la petrecere

Dansați și interpretați melodiile preferate, indiferent unde faceți petrecerea. Cu patru tweetere de înaltă eficiență și difuzoare din gama medie de frecvențe, în unghi și cu înaltă eficiență, petrecerile se vor bucura de sunet puternic. 

Live Sound
Ascultați melodiile ca și când ar fi interpretate în direct

Tehnologia DSP creează o atmosferă de festival, oferind muzicii dvs. ambianța unui veritabil concert live. 

DSEE
Restabileşte detaliile muzicii digitale

Motorul Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) restabilește detaliile fișierelor muzicale comprimate, producând un sunet de înaltă calitate, mai apropiat de înregistrarea originală de pe CD. 

Creați o atmosferă de neuitat 

Iluminați petrecerea din podea până în tavan cu lumina omnidirecțională de petrecere și luminile de pe difuzor. Trimiteți valuri de un albastru profund, albastru deschis și verde, într-o dungă multicoloră, și bucurați-vă de atmosfera unui club de noapte sau a unui festival autentic în aer liber.

Încercați lumina omnidirecțional de petrecere

Urmăriți clipul video pentru a vedea lumina omnidirecțională de petrecere.

Dezvăluiți talentul dvs. de vedetă a muzicii pop

Asigurați-vă că toată lumea se distrează – cu două intrări pentru microfon, vă puteți întrece unu la unu cu oaspeții dvs., pe acordurile melodiilor preferate. De asemenea, puteți adăuga aroma rock and roll conectând o chitară la una dintre intrări și folosind sistemul ca amplificator pentru chitară. Descoperiți cele trei moduri – Clean pentru un sunet clar, Overdrive pentru un sunet de chitară cu distorsiuni și Bass pentru chitara bas. Iar când terminați, unitatea are două suporturi pentru depozitarea în siguranță a microfoanelor.

MHC-V73D_Gesturi
Control prin gesturi verticale și orizontale

Săriți peste o piesă, treceți de la Flanger la WAH, porniți microfonul karaoke, controlați tonul și muzica sau creșteți volumul cu un gest pe verticală sau pe orizontală. Controlul prin gesturi vă permite să comandați funcțiile
sistemului audio MHC-V73D rapid și ușor, astfel încât să fiți mereu în inima petrecerii.

Mod TAIKO

Puteți interpreta pe ritmuri eșantionate precum cele de bongo, djembe, surdo și cele ale tobelor japoneze Taiko. Trebuie doar să atingeți panoul superior în același ritm. 

Mână cu telefon
Petrecerea este în mâinile dvs., cu Fiestable

Aplicația Fiestable este o funcție distractivă care vă oferă control complet asupra sistemului MHC-V73D. Pentru a utiliza aplicația Fiestable, trebuie să descărcați mai întâi aplicația Sony | Music Center. Apoi, preluați controlul asupra muzicii, asupra iluminatului și nu numai, doar atingând telefonul sau folosind vocea.

Xperia5_Fiestable_PartyPlaylist
 Prietenii pot crea lista de redare cu Fiestable

Oricine poate adăuga melodiile preferate la lista de redare, cu aplicația Fiestable. Dați oaspeților posibilitatea să adauge muzica stocată în smartphone-uri prin rețeaua Wi-Fi®. Petrecerea nu se oprește niciodată.

Xperia5_Fiestable_KaraokeRanking
Găsiți super-cântărețul sau cântăreața cu funcția Karaoke Ranking și cu aplicația Fiestable 

La petrecere, întreceți-vă pentru titlul de rege și regină a karaoke-ului, cu funcția Karaoke Ranking. Și dacă cineva intră în Top 10, își poate înregistra numele și titlul melodiei în
clasament.

Pictogramă Regele petrecerilor
Fiţi regele petrecerii

Partajați starea petrecerii în rețelele de socializare cu un singur clic din aplicația Fiestable. Apoi, dați muzica mai tare și ridicați-i pe petrecăreți la statutul de rege al petrecerii.

Controlaţi totul de pe ringul de dans

Cu Sony | Music Center controlați muzica și setările sunetului direct de pe telefon. Iar cu aplicația Fiestable preluați controlul culorilor luminilor și activați modurile DJ și KARAOKE. Faceți schimbările scuturând încheietura, grație controlului intuitiv al mișcării. 

Music Center
Google Play
Sony | Music Center pentru Android
App Store
Sony | Music Center pentru iOS
Plug-inul Fiestable pentru Android
Plug-inul Fiestable pentru iOS
Filme și emisiuni TV, acum cu un plus de dramatism 

Conectați sistemul MHC-V73D la televizor și bucurați-vă de filmele, emisiunile TV și evenimentele sportive preferate într-un mod cu totul nou. 

HDMI®
Ieșire HDMI™ pentru configurare ușoară

Cu ieșirea HDMI™ (ARC), puteți conecta cu ușurință sistemul la televizor. Vizionați emisiunile TV și DVD-urile pe ecranul obișnuit și bucurați-vă de sunetul emis de sistemul de sunet MHC-V73D.

DVD
Vizionaţi filme cu DVD playerul integrat

Transformați sufrageria într-o sală de teatru și găzduiți nopți uimitoare de film alături de familie și prieteni. Simțiți dramatismul în fiecare scenă cu un volum puternic și o presiune sonoră care vă pun în centrul acțiunii.

Amplificați atmosfera de petrecere cu conexiune wireless

Bucurați-vă de sunet mai puternic și de iluminare sincronizată. Cu Conectare wireless pentru petrecere puteți conecta sistemul MHC-V73D la unul dintre cele 50 de sisteme audio compatibile prin Bluetooth®,

NFC şi Bluetooth®
Tehnologie NFC™ printr-o atingere pentru conectivitate instantanee

Tehnologiile de comunicaţii în câmp apropiat (NFC™) și Bluetooth®, elimină nevoia de conexiuni prin cablu. Atingeți dispozitivul compatibil NFC™ de sistemul audio MHC-V73D pentru a realiza o conexiune rapidă și simplă. Nu aveți NFC™? Nicio problemă. Conectați-vă prin Bluetooth® și sunteți
gata de petrecere. 

Petrecere în mod wireless
Sincronizați sunetul cu Conectare wireless

Conectați maximum 50 de sisteme audio compatibile prin Bluetooth®, pentru o experiență audio mai puternică și urmăriți sincronizarea iluminării de pe difuzoare. 

Mai multe dispozitive
Conectare a mai multor dispozitive

Dvs. și prietenii dvs. puteți asocia simultan până la trei smartphone-uri cu sistemul audio MHC-V73D prin Bluetooth®,. Puteți reda melodii din toate bibliotecile muzicale, pentru și mai multe opțiuni. 

Sigla DAB
Ascultați mai mult conținut, cu DAB+ 

Cu tunerul complet compatibil DAB+, puteți lua cu dvs. posturile de radio preferate
oriunde mergeți.

Conceput să facă față atmosferei de petrecere 

Fiind versatil și rezistent, nu trebuie să vă îndoiți că sistemul MHC-V73D poate
face față atmosferei de petrecere. 

MHC-V73D_Conceput pentru petreceri
Construit pentru petreceri fără întrerupere

Un exterior din plastic dur, care acoperă toate părțile, dublat de protecții de colț robuste, vă ajută să mențineți în stare optimă sistemul audio MHC-V73D pentru mai mult timp. În plus, acesta va fi ușor de transportat oriunde are loc petrecerea.

Durabilitate cu panou de control
rezistent la stropire 

Suprafața superioară a sistemului MHC-V73D este rezistentă la stropire, astfel că veți putea petrece în continuare, chiar dacă vărsați o băutură. Butonul Blocare petrecere dezactivează temporar celelalte butoane, pentru curățare.

MHC-V73D_Rezistență la stropire
MHC-V73D_Înclinare și rotire
Înclinaţi şi rulaţi pentru transport simplu 

Oricând doriți să mutați sistemul de sunet MHC-V73D, doar țineți mânerul de transport ergonomic și înclinați dispozitivul. Rotilele puternice vă permit să transportați sistemul de sunet până la petrecere.

Specificaţii şi funcţii

Organizați petreceri distractive pentru o audiență mai mare cu sunetul de petrecere omnidirecțional, creați o atmosferă deosebită cu luminile de petrecere omnidirecționale și luminile de boxe și distrați-vă mai mult cu funcțiile Party Playlist și Karaoke Ranking, prin aplicația Fiestable. Protecțiile pentru colțuri și rotilele fac ca transportul să fie mai ușor ca niciodată.
  • Sunet de petrecere omnidirecțional

  • Lumină de petrecere și lumină de boxe omnidirecționale

  • Funcțiile Party Playlist și Karaoke Ranking din aplicația Fiestable

  • Player DVD integrat, cu ieșire HDMI™

  • Control prin gesturi pentru control simplu și distractiv

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor