SISTEME AUDIO

SISTEM AUDIO PERSONAL DE MARE PUTERE CU TEHNOLOGIA BLUETOOTH®

MHC-V50D

Imagine cu SISTEM AUDIO PERSONAL DE MARE PUTERE CU TEHNOLOGIA BLUETOOTH®

Preț recomandat

2.290,75 LEI

Imagini cu SISTEM AUDIO PERSONAL DE MARE PUTERE CU TEHNOLOGIA BLUETOOTH®
Imagini cu SISTEM AUDIO PERSONAL DE MARE PUTERE CU TEHNOLOGIA BLUETOOTH®
Imagini cu SISTEM AUDIO PERSONAL DE MARE PUTERE CU TEHNOLOGIA BLUETOOTH®
Imagini cu SISTEM AUDIO PERSONAL DE MARE PUTERE CU TEHNOLOGIA BLUETOOTH®
Imagini cu SISTEM AUDIO PERSONAL DE MARE PUTERE CU TEHNOLOGIA BLUETOOTH®

Caracteristici

Bucuraţi-vă de redarea în timp real de înaltă calitate prin BLUETOOTH cu LDAC™

LDAC este o nouă tehnologie audio de la Sony care vă permite să vă bucuraţi de un sunet wireless de cea mai înaltă calitate prin tehnologia Bluetooth. Deoarece transmite de 3 ori mai multe date, LDAC oferă o experienţă mai intensă de audiţie wireless pentru toată muzica dvs. 

Creaţi o atmosferă de petrecere

Însufleţiţi petrecerea cu iluminarea difuzoarelor, ca în club. Lumina este direcţionată printr-un obiectiv, pentru a dispersa un model amplu de lumini. Puteţi controla luminile de la sistem şi le puteţi vedea cum se sincronizează cu ritmul muzicii, pentru a avea în camera de zi un ring de dans la fel ca în club.

Panou de control iluminat, cu taste tactile 

Datorită tastelor tactile și panoului de control iluminat, veți putea să controlați ușor redarea muzicii și veți avea lumini de petrecere chiar și pe întuneric.

Design cu o singură incintă pentru portabilitate maximă

Distraţi-vă oriunde, mulţumită designului cu o singură incintă. Indiferent dacă petreceţi timp cu prietenii acasă sau dacă duceţi distracţia în altă parte, designul compact este prevăzut cu mânere integrate pentru portabilitate şi confort.

Funcţii karaoke pentru a cânta pe fundal 

Concursurile de karaoke cu prietenii sunt uşor de câştigat: nu trebuie decât să conectaţi sistemul MHC-V50D la un televizor și să introduceți un DVD pentru karaoke sau să cântați pe ritmul melodiilor de pe YouTube™ prin tehnologia Bluetooth. Cele două intrări pentru microfon, alături de scorul şi efectele de sunet vă permit să faceţi echipă cu prietenii pentru o distracţie muzicală de zile mari. O funcţie de fader vocal încorporată reduce vocile de pe CD-uri, astfel încât să puteţi interpreta toate melodiile preferate.

Efectele de DJ vă permit să vă puneţi amprenta asupra melodiilor

Însufleţiţi atmosfera cu efectele de DJ. Patru efecte diferite definesc cadrul petrecerii: Flanger creează un efect răsunător profund; WAH distorsionează sunetul; Isolator scoate în evidenţă o bandă de frecvenţă specifică; iar PAN împrăştie sunetul prin difuzoare. Puteţi utiliza efectele DJ cu aplicaţia Fiestable şi controlul gesturilor, astfel încât va fi mai uşor ca niciodată să fiţi creativi cu listele de melodii pentru petrecere.

Intrare pentru chitară

Organizați-vă propriile concerte folosind intrarea pentru chitară. Trebuie doar să realizați conexiunea și să apăsați pe tasta Guitar (Chitară) pentru a beneficia de sunet puternic pentru chitară. Cântați doar la chitară sau conectați și un microfon pentru acompaniament vocal.

Ieşire HDMI pentru o configurare simplă

Conectaţi-vă uşor la televizor şi alte dispozitive cu ieşirea HDMI. Datorită unui port de ieşire HDMI, tot ce trebuie să faceți este să vă conectaţi printr-un singur cablu.

Delectaţi-vă cu toate filmele dvs. pe un player DVD integrat

Faceți senzație cu DVD-urile și vizionați-le pe playerul integrat al sistemului MHC-V50D. Savuraţi fiecare explozie, scenă de acţiune sau dramă cu un sunet surround cinematografic, care vă plasează direct în mijlocul acţiunii. Transformaţi-vă camera de zi într-o sală de cinematograf şi organizaţi seri de neuitat dedicate filmelor.

Redare uşoară în timp real cu NFC şi tehnologia Bluetooth

Comunicarea în câmp apropiat (NFC) şi tehnologia Bluetooth® elimină necesitatea conexiunilor prin cablu şi a procedurilor complexe de configurare. Atingeți MHC-V50D cu dispozitivul cu NFC pentru o conectare rapidă și fără probleme și începeți redarea în timp real a colecției de muzică. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Conectaţi-vă prin tehnologia Bluetooth şi sunteţi gata de pornire.

Unificaţi muzica cu Sony | Music Center

Descărcaţi aplicaţia Sony | Music Center (numită anterior SongPal) pentru smartphone sau tabletă şi preluaţi controlul colecţiei de muzică. Este suficient să vă conectați prin tehnologia Bluetooth și veți avea acces fără cusur la toate melodiile preferate. Aplicaţia poate fi utilizată şi pentru a personaliza setările de sunet în vederea asigurării unui sunet echilibrat şi de calitate.

Portul USB vă permite să vă conectaţi şi să redaţi

Redați piesele stocate pe un dispozitiv USB. Nu trebuie decât să-l conectați la portul PLAY/REC și sunteți gata să transferați muzică de pe CD prin USB.

Intrare şi ieşire audio

Conectaţi echipamente audio-vizuale, cu o intrare și o ieșire audio. Conectaţi un televizor sau o boxă suplimentară, pentru a oferi divertismentului dvs. de acasă o optimizare a intensităţii audio.

CD player încorporat pentru colecţia de discuri

Redaţi albume clasice sau discuri cu compilaţii utilizând CD playerul încorporat. Acest sistem audio personal este compatibil cu discuri CD, CD-R şi CD-RW, astfel încât vă puteţi bucura de toată muzica, de la înregistrări de studio la mixaje şi piese descărcate.

Tuner radio FM pentru emisiunile dvs. preferate

Doriţi să ascultaţi DJ-ii preferaţi? Alegeţi postul dorit utilizând selectorul radioului FM şi vedeţi ce mai este nou.

Specificaţii
Organizaţi cea mai distractivă petrecere cu acest sistem audio personal de mare putere. Difuzorul conic pentru presiune ridicată şi Mega Bass-ul se combină pentru a vă oferi sunete joase puternice şi concentrate, care vor fi resimţite în toată casa. Revitalizaţi atmosfera cu lumini de petrecere, efecte audio de DJ şi funcţii de karaoke, şi chiar controlaţi-le pe toate de pe telefonul dvs. cu aplicaţia Fiestable.
  • LDAC pentru audiții de înaltă calitate prin Bluetooth

  • Luminile de petrecere conferă o atmosferă de club

  • Panou superior iluminat pentru control simplu

  • Funcţii karaoke pentru a cânta pe fundal

  • Mânere integrate pentru portabilitate simplă

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor