SISTEME HI-FI

V43D: Sistem audio de mare putere, cu tehnologie BLUETOOTH®

MHC-V43D
Imagine cu V43D: Sistem audio de mare putere, cu tehnologie BLUETOOTH®

Preț recomandat

2.703,90 LEI

Imagini cu V43D: Sistem audio de mare putere, cu tehnologie BLUETOOTH®
Imagini cu V43D: Sistem audio de mare putere, cu tehnologie BLUETOOTH®
Imagini cu V43D: Sistem audio de mare putere, cu tehnologie BLUETOOTH®
Imagini cu V43D: Sistem audio de mare putere, cu tehnologie BLUETOOTH®
Caracteristici distractive
Caracteristici distractive
Găzduiți petreceri de neuitat

Asigurați-vă că noaptea va fi de neuitat, cu puternica boxă MHC-V43D. Sunetului de bas distribuit pe distanțe mari și luminile de petrecere colorate, care se sincronizează cu ritmul, îi vor ține pe invitații dvs. lipiți de ringul de dans. 

Aduceți ringul de dans la viață cu un sunet epic

Cu Spread Sound, două tweetere de înaltă eficiență și difuzoare de înaltă eficiență pentru notele din gama medie, muzica emisă din fața unității ajunge mai departe și toți oaspeții dvs. se pot bucura de un sunet bogat și clar. 

Două tweetere de înaltă eficiență
Două tweetere eficiente vor umple cu sunet locația dvs.

Cele două tweetere de înaltă eficiență, care au la bază boxe de tip horn, extind scena de sunet și cresc nivelul presiunii sonore, distribuind sunetul în întreaga locației în care are loc petrecerea.

Voci clare, difuzoare de înaltă eficiență pentru gama medie

Difuzoarele de înaltă eficiență pentru gama medie au la bază boxe de tip horn pe partea din față a unității și distribuie frecvențele medii cu o claritate superioară. Vă puteți bucura de voci mai clare când dansați sau cântați pe acordurile pieselor preferate.

Difuzoare de înaltă eficiență pentru notele din gama medie
AMPLIFICATOR NOTE JOASE JET
Simțiți ritmul de la distanță cu JET BASS BOOSTER.

Structura conică a sistemului Bass Reflex concentrează fluxul de aer al sunetului de bas, astfel încât să auziți sunetul clar și să simțiți basul, indiferent dacă vă aflați în mulțime sau la distanță mare. 

Live Sound
Ascultați ca și când interpretul ar fi acolo 

Tehnologia DSP creează atmosfera de festival
oferind muzicii dvs. ambianța unui veritabil festival de muzică și unui concert live.

DSEE
Restabileşte detaliile muzicii digitale

Motorul Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) restabilește detaliile fișierelor muzicale comprimate, producând un sunet de înaltă calitate, mai apropiat de înregistrarea originală de pe CD. 

Învioraţi noaptea

Luminați petrecerea din podea până în tavan cu lumina de petrecere și luminile boxelor. Trimiteți valuri de un albastru profund, albastru deschis și verde, în dungi roșii intense, și bucurați-vă de atmosfera unui club de noapte sau a unui festival în aer liber autentic.

Dezvăluiți talentul dvs. de vedetă a muzicii pop

Asigurați-vă că toată lumea se distrează – cu două intrări pentru microfon, vă puteți întrece unu la unu cu oaspeții dvs., pe acordurile melodiilor preferate. De asemenea, puteți adăuga aroma rock and roll conectând o chitară la una dintre intrări și folosind sistemul ca amplificator pentru chitară. Descoperiți cele trei moduri – Clean pentru un sunet clar, Overdrive pentru un sunet de chitară cu distorsiuni și Bass pentru chitara bas. Iar când terminați, unitatea are două suporturi pentru depozitarea în siguranță a microfoanelor. 

gesture-control
Control prin gesturi verticale și orizontale

Săriți peste o piesă, treceți de la modul Flanger la modul WAH, porniți microfonul karaoke, controlați tonul microfonului și muzica sau creșteți volumul cu un gest pe verticală sau pe orizontală. Controlul prin gesturi vă permite să comandați funcțiile sistemului audio MHC-V43D rapid și ușor, astfel încât să fiți tot timpul în inima petrecerii. 

Petrecerea este în mâinile dvs., cu Fiestable

Aplicația Fiestable este o funcție distractivă care vă oferă control complet asupra sistemului MHC-V43D. Pentru a utiliza aplicația Fiestable, trebuie să descărcați mai întâi aplicația Sony | Music Center. Apoi, preluați controlul asupra muzicii, asupra iluminatului și nu numai, doar atingând telefonul sau folosind vocea.

party-playlist-fiestable
Permiteți prietenilor să creeze lista de redare, cu Fiestable

Oricine poate adăuga melodiile preferate la lista de redare cu aplicația Fiestable. Dați oaspeților posibilitatea să adauge muzica stocată în smartphone-uri prin rețeaua Wi-Fi®. Petrecerea nu se oprește niciodată.

karaoke-ranking-fiestable
Găsiți super-cântărețul sau cântăreața cu funcția Karaoke Ranking și cu aplicația Fiestable 

La petrecere, întreceți-vă pentru titlul de rege și regină a karaoke-ului, cu funcția Karaoke Ranking. Și dacă cineva intră în Top 10, își poate înregistra numele și titlul melodiei în clasament.

Regele petrecerii
Fiți regele petrecerii

Partajați starea petrecerii în rețelele de socializare cu un singur clic din aplicația Fiestable. Apoi, dați muzica mai tare și ridicați-i pe petrecăreți la statutul de rege al petrecerii.

Controlaţi totul de pe ringul de dans

Cu Sony | Music Center controlați muzica și setările sunetului direct de pe telefon. Iar cu aplicația Fiestable preluați controlul culorilor luminilor și activați modurile DJ și karaoke. Faceți schimbările scuturând încheietura, grație controlului intuitiv al mișcării. 

music-center-logo
google Play
Sony Music Center pentru Android
App Store
Sony Music Center pentru iOS
Plug-inul Fiestable pentru Android
Plug-inul Fiestable pentru iOS
Filme și emisiuni TV, acum cu un plus de dramatism 

Conectați sistemul MHC-V43D la televizor și bucurați-vă de filmele, emisiunile TV și evenimentele sportive preferate într-un mod cu totul nou. 

hdmi-logo
Ieşire HDMI™ pentru o configurare simplă

Cu ieșirea HDMI™ (ARC), puteți conecta cu ușurință sistemul la televizor. Vizionați emisiunile TV și DVD-urile pe ecranul obișnuit și bucurați-vă de sunetul emis de boxele MHC-V43D.

dvd-logo
Vizionaţi filme cu DVD playerul integrat

Trăiți drama din fiecare scenă cu un volum puternic și o presiune sonoră care vă plasează în centrul acțiunii. Transformați sufrageria în cinematograf și fiți gazda unor nopți de filme epice.

Amplificați atmosfera de petrecere cu conexiune wireless

Bucurați-vă de sunet mai puternic și de iluminare sincronizată. Cu Conectare wireless pentru petrecere puteți conecta sistemul MHC-V43D la unul dintre cele 50 de sisteme audio compatibile prin Bluetooth®,.  

Bluetooth®
Redare în flux fără întrerupere, prin Bluetooth®

Cu tehnologia Bluetooth, eliminați conexiunile wireless și secvențele complexe de configurare. Conectați-vă prin Bluetooth® și sunteți gata de petrecere.

Wireless Party Chain
Sincronizați sunetul cu Conectare wireless

Conectați maximum 50 de sisteme audio compatibile prin Bluetooth®, pentru o experiență audio mai puternică și urmăriți sincronizarea iluminării de pe difuzoare. 

Bluetooth®
Conectare a mai multor dispozitive

Dvs. și prietenii dvs. puteți asocia simultan până la trei smartphone-uri cu sistemul audio MHC-V43D prin Bluetooth®,. Puteți reda melodii din toate bibliotecile muzicale, pentru și mai multe opțiuni

DAB+
Ascultați mai mult conținut, cu DAB+ 

Cu tunerul complet compatibil DAB+, puteți lua cu dvs. posturile
de radio preferate oriunde mergeți. 

Conceput să facă față atmosferei de petrecere 

Fiind versatil și rezistent, nu trebuie să vă îndoiți că sistemul MHC-V43D poate face față atmosferei de petrecere

partying-hard
Construit pentru petreceri fără întrerupere

Un exterior din plastic dur acoperă toate părțile unității. Dublat de protecții de colț robuste, vă ajută să mențineți în stare optimă sistemul audio MHC-V43D pentru mai mult timp. În plus, acesta va fi ușor de transportat oriunde are loc petrecerea.

Înclinaţi şi rulaţi pentru transport simplu 

Oricând doriți să mutați sistemul audio MHC-V43D, doar țineți mânerul de transport ergonomic și înclinați dispozitivul. Rotilele puternice vă permit să transportați sistemul de sunet până la petrecere.

tilt-roll-transport

Specificaţii şi funcţii

Simțiți muzica în fiecare colț al incinte în care are loc petrecerea, cu Spread Sound, sunetul produs de tweeterele de înaltă eficiență și difuzoarele de înaltă eficiență pentru notele din gama medie. Distrați-vă mai mult cu funcțiile Party Playlist și Karaoke Ranking, prin aplicația noastră Fiestable. Grație protecțiilor, unitatea este rezistentă, iar rotilele fac ca transportul să fie mai ușor ca niciodată.
  • Spread Sound cu tweetere de înaltă eficiență și difuzoare de înaltă eficiență pentru notele din gama medie

  • Lumini de petrecere şi lumini încorporate în boxe

  • Control prin gesturi pentru control simplu și distractiv

  • Funcțiile Party Playlist și Karaoke Ranking din aplicația Fiestable

  • Player DVD integrat, cu HDMI™ ARC

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor