SISTEME HI-FI

V42D: Sistem audio de mare putere cu tehnologie BLUETOOTH®

MHC-V42D
Imagine cu V42D: Sistem audio de mare putere cu tehnologie BLUETOOTH®

Preț recomandat

1.927,80 LEI

Imagini cu V42D: Sistem audio de mare putere cu tehnologie BLUETOOTH®
Imagini cu V42D: Sistem audio de mare putere cu tehnologie BLUETOOTH®
Imagini cu V42D: Sistem audio de mare putere cu tehnologie BLUETOOTH®
Asigurați-vă că noaptea este de neuitat

Cu puternica boxă MHC-V42D care asigură propagarea pe distanțe mari a sunetului de bas, toți petrecăreții vor simți ritmul. Luminile de petrecere colorate se sincronizează cu muzica, iar dvs. puteți deveni DJ prin gesturi sau cu ajutorul smartphone-ului.

Umpleți spațiul de petrecere cu sunet

Aduceți sunetul de festival la zilele de naștere, ocazii speciale și petreceri organizate pe loc. Sunetul de bas propagat pe distanțe lungi prin funcția JET BASS BOOSTER permite oaspeților dvs. să se bucure de muzică și mai puternică în întreaga incintă.

MHC-V42D cu tweetere dispuse în unghi
Tweetere înclinate

Umpleți încăperea cu sunetul puternic de festival datorită unităților tweeter înclinate care răspândesc sunetul pe o arie mai largă.

AMPLIFICATOR NOTE JOASE JET
AMPLIFICATOR NOTE JOASE JET

Structura conică a sistemului Bass Reflex concentrează fluxul de aer al sunetului de bas, astfel încât să auziți sunetul clar și să simțiți basul, indiferent dacă vă aflați în mulțime sau la distanță mare.

Siglă LIVE SOUND
Ascultați melodiile ca și când ar fi interpretate în direct

Tehnologia DSP creează atmosfera de festival oferind muzicii dvs. ambianța unui veritabil festival de muzică și unui concert live.

Sigla DSEE
Restabileşte detaliile muzicii digitale

Motorul Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) restabilește detaliile fișierelor muzicale comprimate, producând un sunet de înaltă calitate, mai apropiat de înregistrarea originală de pe CD.

Lumini de petrecere şi lumini încorporate în boxe

Iluminați fiecare colț al petrecerii, chiar și în spațiile mari cu lumini de petrecere şi lumini de boxe, pentru o atmosferă autentică de club sau festival.

Dezvăluiți talentul dvs. de vedetă a muzicii pop

Distrați participanții – cu cele două intrări pentru microfon, dvs. și invitații puteți cânta împreună melodiile preferate. De asemenea, puteți să adăugați un fundal muzical de rock and roll conectând o chitară la una dintre intrări și folosind sistemul ca amplificator pentru chitară. Bucurați-vă de cele trei moduri – Curat pentru un sunet clar, Distorsiune pentru sunet distorsionat de chitară și Bas pentru chitara bas.

Transformaţi-vă în DJ cu funcţia de control prin gesturi

Săriți peste o piesă, treceți de la amplificare la WAH, porniți microfonul de karaoke, controlați sunetul microfonului și al muzicii sau creșteți sau scădeți volumul cu o mișcare verticală sau orizontală a mâinii. Funcția de control prin gesturi vă permite să controlați rapid și simplu funcțiile MHC-V42D astfel încât să puteți rămâne în mijlocul petrecerii.

Control prin gesturi pentru MHC-V42D
Petrecăreț folosind funcția de control vocal din aplicația Fiestable pe smartphone
Voice Control prin intermediul Fiestable

Schimbați piesa, porniți și controlați lumina pur și simplu vorbind. Pur și simplu selectați Control vocal din aplicația Fiestable și rostiți comanda – există până la 39 de comenzi, inclusiv pentru redarea muzicii, iluminare și modul KARAOKE.

Petrecăreți folosind funcția Lumină de petrecere din aplicația Fiestable pe smartphone-uri
Lumină de petrecere cu Fiestable

Apăsați pe Party Light în aplicația Fiestable de pe smartphone, iar ecranul telefonului va imita efectele luminoase, sclipitoare și modificările culorilor sistemului audio deodată cu muzica. 

Pictogramă Regele petrecerilor
Fiți regele petrecerii

Partajați starea petrecerii în rețelele de socializare cu un singur clic din aplicația Fiestable. Apoi, dați muzica mai tare și ridicați-i pe petrecăreți la statutul de rege al petrecerii.

Petrecăreț folosind aplicația Sony | Music Center pe smartphone
Controlaţi totul de pe ringul de dans

Aplicația Sony | Music Center vă permite să controlați setările muzicii și sunetului direct de pe telefon. În plus, cu aplicația Fiestable preluați controlul culorilor luminilor și puteți activa modurile pentru DJ și karaoke. Grație controlului intuitiv prin mișcări, puteți să efectuați modificări printr-o simplă mișcare din încheietură. 

Sigla Google Play
Sony | Music Center pentru Android
Sigla App Store
Sony | Music Center pentru iOS
Plug-inul Fiestable pentru Android
Plug-inul Fiestable pentru iOS
Filme și emisiuni TV, acum cu un plus de dramatism

Conectați MHC-V42D la televizor și bucurați-vă de filmele, emisiunile TV și evenimentele sportive preferate într-un mod cu totul nou.

Sigla HDMI
Ieşire HDMI®™ 

Cu ieșirea HDMI (ARC) puteți conecta cu ușurință sistemul la televizor. Vizionați programe TV și DVD-uri pe ecranul normal și bucurați-vă de sunetul excepțional de la boxele MHC-V42D.

Sigla DVD
DVD player încorporat

Bucuraţi-vă de fiecare scenă la un volum ridicat şi o presiune a sunetului care vă duce în mijlocul acţiunii. Transformați-vă camera de zi într-o sală de cinematograf și organizați seri de neuitat dedicate filmelor.

Amplificați petrecerea cu boxe suplimentare

Bucurați-vă de un sunet mai puternic conectând mai multe sisteme audio pentru acasă prin Bluetooth®. Conectați până la 50 de sisteme audio pentru acasă compatibile și sincronizați muzica și iluminarea.

Pictograme NFC și Bluetooth®
Redare uşoară în timp real cu NFC şi Bluetooth®

Pur și simplu utilizați funcția NFC One-touch pentru a realiza o conexiune Bluetooth® și pentru a beneficia instantaneu de redare în timp real.

Pictogramă LDAC™
Calitate înaltă la transmisia Bluetooth® cu LDAC™

LDAC™ trimite de aproximativ trei ori mai multe date (la rata maximă de transfer de 990 kbps) decât semnalul audio Bluetooth® convențional, pentru o experiență superioară de audiție wireless. 

Ilustrație cu conectarea mai multor dispozitive MHC-V42D
Conectare a mai multor dispozitive

Folosind tehnologia Bluetooth®, dvs. și prietenii dvs. puteți asocia simultan până la trei smartphone-uri cu MHC-V42D și vă puteți bucura de piesele din toate bibliotecile muzicale.

MHC-V42D transportată de mânerele încorporate
Duceți petrecerea oriunde

MHC-V42D are încorporate mânere pentru transport, ca să o puteţi duce acasă la un prieten sau ca să puteţi muta uşor petrecerea în altă cameră.

Specificaţii şi funcţii

Organizați petreceri de poveste de fiecare dată cu puternicul sistem MHC-V42D. Sunetul larg și pe distanțe lungi propagă ritmurile prin spațiul petrecerii astfel încât toată lumea să se bucure de același sunet grozav. Luminile de petrecere şi luminile colorate de pe boxe se sincronizează cu ritmul muzicii, iar dvs. puteți prelua rolul de DJ cu controlul gestual orizontal și vertical sau prin intermediul smartphone-ului.
  • Sunet de bas pe distanțe lungi cu JET BASS BOOSTER

  • Lumini de petrecere şi lumini încorporate în boxe

  • Control prin gesturi pentru control simplu și distractiv

  • Control vocal prin intermediul Fiestable/Party Light prin intermediul Fiestable

  • DVD player integrat cu ieşire HDMI, ARC

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor