SISTEME HI-FI

V13: Sistem audio de mare putere, cu tehnologie BLUETOOTH®

MHC-V13
MHC-V13

Preț recomandat

1.718,80 LEI

MHC-V13
MHC-V13
MHC-V13
Caracteristici distractive
Caracteristici distractive
Acum petrecerile sunt mai reușite ca niciodată

Simțiți ritmul pieselor preferate și distribuiți-l pe distanțe mari cu acest sistem unic cu o singură incintă sau dansați pe acordurile preferate impulsionat de luminile boxei MHC-V13,
care pulsează pe ritmul muzicii. Puteți chiar să controlați redarea cu ajutorul smartphone-ului. 

Umpleți spațiul de petrecere cu sunet 

Duceți petrecerile la nivelul următor și transformați zilele de naștere, ocaziile speciale și adunările ad-hoc într-o experiență de festival.
Grație tweeterelor de înaltă eficiență și sunetului de bas distribuit pe distanțe mari prin tehnologia JET BASS BOOSTER, petrecăreții se vor bucura de o muzică percutantă, oriunde s-ar afla. 

MHC-V13
Distribuiți sunetul în toată incinta unde are loc petrecerea

Boxa MHC-V13 este compactă, dar oferă un sunet impresionant. Două tweetere eficiente și JET BASS BOOSTER distribuie sunetul în toată incinta. Muzica emisă din fața unității ajunge mai departe și toți oaspeții dvs. se pot bucura de un sunet bogat și clar.

Două tweetere de înaltă eficiență vor umple cu sunet locația dvs.

Cele două tweetere de înaltă eficiență, orientate în sus, adoptă construcția de tip horn, sunt încorporate în partea superioară din fața unității, extind scena sonoră și cresc nivelul presiunii sonore, astfel încât muzica dvs. să ajungă în fiecare colț al incintei. 

MHC-V13
AMPLIFICATOR NOTE JOASE JET
Simțiți ritmul de la distanță cu JET BASS BOOSTER.

Structura conică a sistemului Bass Reflex concentrează fluxul de aer al sunetului de bas, astfel încât să auziți sunetul clar și să simțiți basul, indiferent dacă vă aflați în mulțime sau la distanță mare. 

Creșteți nivelul energiei cu luminile de pe boxă

Luminile de boxe transmit valuri de lumini multicolor, astfel încât să vă puteți bucura de atmosfera unui club de noapte sau a unui festival în aer liber autentic.

lumină
Dezvăluiți talentul dvs. de vedetă a muzicii pop

Cântați pe acordurile melodiilor preferate. Grație intrării pentru microfon MHC-V13 este însoțitorul perfect pentru petrecerile karaoke. Mai mult, puteți conecta o chitară la intrarea pentru microfonul și puteți folosi sistemul ca amplificator. Bucurați-vă de trei moduri - Clean pentru un sunet clar, Overdrive pentru un sunet de chitară distorsionat și Bass pentru chitară bas. 

Petrecerea este în mâinile dvs., cu Fiestable

Aplicația Fiestable este o funcție distractivă care vă oferă control complet asupra sistemului MHC-V13. Pentru a utiliza aplicația Fiestable, trebuie să descărcați mai întâi aplicația Sony | Music Center. Apoi, preluați controlul asupra muzicii, asupra iluminatului și nu numai, doar atingând telefonul sau folosind vocea.

party-playlist-fiestable
Permiteți prietenilor să creeze lista de redare, cu Fiestable

Oricine poate adăuga melodiile preferate la lista de redare, cu aplicația Fiestable. Dați oaspeților posibilitatea să adauge muzica stocată în smartphone-uri prin rețeaua Wi-Fi®. Petrecerea nu se oprește niciodată.

karaoke-ranking-fiestable
Găsiți super-cântărețul sau cântăreața cu funcția Karaoke Ranking și cu aplicația Fiestable 

La petrecere, întreceți-vă pentru titlul de rege și regină a karaoke-ului, cu funcția Karaoke Ranking. Și dacă cineva intră în Top 10, își poate înregistra numele și titlul melodiei în
clasament.

Party_king
Fiţi regele petrecerii

Partajați starea petrecerii în rețelele de socializare cu un singur clic din aplicația Fiestable. Apoi, dați muzica mai tare și ridicați-i pe petrecăreți la statutul de rege al petrecerii.

Controlaţi totul de pe ringul de dans

Cu Sony | Music Center controlați muzica și setările sunetului direct de pe telefon. Iar cu aplicația Fiestable preluați controlul culorilor luminilor și activați modurile DJ și karaoke. Faceți schimbările scuturând încheietura, grație controlului intuitiv al mișcării.

music-center-logo
googleplaystore
Sony | Music Center pentru Android
appstore
Sony | Music Center pentru iOS
Plug-inul Fiestable pentru Android
Plug-inul Fiestable pentru iOS
Amplificați atmosfera de petrecere cu conexiune wireless  

Bucurați-vă de sunet mai puternic și de iluminare sincronizată. Cu Conectare wireless pentru petrecere puteți conecta sistemul MHC-V13 la unul dintre cele 50 de sisteme audio compatibile prin Bluetooth®,

Bluetooth®
Redare în flux fără întrerupere, prin Bluetooth®

Cu tehnologia Bluetooth®, eliminați conexiunile wireless și secvențele complexe de configurare. Conectați-vă prin Bluetooth® și sunteți gata de petrecere.

Petrecere în mod wireless
Sincronizați sunetul cu Conectare wireless

Conectați maximum 50 de sisteme audio compatibile prin Bluetooth®, pentru o experiență audio mai puternică și urmăriți sincronizarea iluminării de pe difuzoare. 

Mai multe dispozitive
Conexiune multi-dispozitiv pentru
controlul muzicii

Dvs. și prietenii dvs. puteți asocia simultan până la trei smartphone-uri cu sistemul audio MHC-V13 prin Bluetooth®,. Puteți reda melodii din toate bibliotecile muzicale, pentru și mai multe opțiuni. 

siglă dab
Ascultați mai mult conținut, cu DAB+ 

Cu tunerul complet compatibil DAB+, puteți lua cu dvs. posturile
de radio preferate oriunde mergeți. 

Conceput să facă față atmosferei de petrecere 

Fiind versatil și rezistent, nu trebuie să vă îndoiți că sistemul MHC-V13 poate face față atmosferei de petrecere.

Duceți petrecerea oriunde

MHC-V13 are încorporate mânere pentru transport, ca să o puteţi duce acasă la un prieten sau ca să puteţi muta uşor petrecerea în altă cameră. 

tilt-roll-transport
Durabilitate
Construit pentru petreceri fără întrerupere

Un exterior din plastic dur acoperă toate părțile unității. Dublat de protecții de colț robuste, vă ajută să mențineți în stare optimă sistemul audio MHC-V13 pentru mai mult timp. În plus, acesta va fi ușor de transportat oriunde are loc petrecerea.

Specificaţii şi funcţii

Duceți petrecerile la nivelul următor cu acest puternic sistem audio cu o singură incintă. Simțiți ritmul pieselor preferate cu tweeterele de înaltă eficiență și funcția JET BASS BOOSTER. Bucurați-vă de luminile de boxe multicolore și organizați petrecerea așa cum doriți, cu funcțiile Party Playlist și Karaoke Ranking, prin aplicația noastră Fiestable. Grație mânerelor confortabile, transportul este mai ușor ca niciodată.
  • Spread Sound cu tweetere de înaltă eficiență

  • Lumină boxă

  • Funcțiile Party Playlist și Karaoke Ranking din aplicația Fiestable

  • Mâner pentru ridicare şi transport în siguranţă

  • Protecții pentru colțuri, pentru un plus de rezistență

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor