Salt la conţinut
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu DVD
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu DVD
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu DVD
Imagini cu Sistem audio personal de mare putere cu DVD

Caracteristici

Luminile difuzoarelor creează o atmosferă de petrecere

Zguduiţi atmosfera cu luminile multicolore încorporate în boxe Le puteţi controla cu aplicaţia Fiestable sau prin intermediul sistemului, după care le veţi putea vedea sincronizate cu ritmul muzicii.

Cântaţi pe acordurile muzicii folosind funcţiile de karaoke

Concursurile de karaoke cu prietenii sunt uşor de câştigat: doar conectaţi sistemul MHC-M60D la un televizor şi introduceţi un DVD de karaoke. Cele două intrări pentru microfon, alături de scorul şi efectele de sunet, vă permit să faceţi echipă cu prietenii pentru o distracţie muzicală de zile mari. Funcţie de fader vocal de karaoke inclusă reduce până şi vocile de pe CD-uri, astfel încât să puteţi interpreta toate melodiile preferate.

Interpretaţi pe ritmul muzicii folosind intrarea pentru chitară

Puteţi şi să interpretaţi pe ritmul muzicii, beneficiind de intrarea pentru chitară Doar conectaţi instrumentul şi apăsaţi tasta pentru chitară pentru a obţine un sunet puternic şi un efect de amplificare. Cântați doar la chitară sau conectați și un microfon pentru acompaniament vocal.

Efectele de DJ vă permit să vă puneţi amprenta asupra melodiilor 

Însufleţiţi atmosfera cu efectele de DJ. Patru efecte diferite definesc cadrul petrecerii: Flanger creează un efect răsunător profund; WAH distorsionează sunetul; Isolator scoate în evidenţă o bandă de frecvenţă specifică; iar PAN împrăştie sunetul prin difuzoare. Puteţi utiliza efectele DJ cu aplicaţia Fiestable şi controlul gesturilor, astfel încât va fi mai uşor ca niciodată să fiţi creativi cu listele de melodii pentru petrecere.

Opţiunea de grupare wireless prin Bluetooth® vă dă posibilitatea să extindeţi sistemul de boxe pentru o petrecere de neuitat

Bucuraţi-vă de un sunet mai puternic prin conectarea mai multor sisteme audio prin Bluetooth®. Conectaţi până la 50 de sisteme audio de reşedinţă compatibile prin tehnologia Bluetooth® şi sincronizaţi muzica şi luminile.

Fiţi regele petrecerii

Distribuiţi o stare despre noul dvs. sistem audio pe reţelele de socializare printr-un singur clic în aplicaţia Fiestable. Apoi, creşteţi volumul muzicii pentru a urca în clasamentul petrecăreţilor şi a deveni un veritabil rege al petrecerii.

Unificaţi muzica cu Sony | Music Center

Aplicaţia Sony | Music Center pentru Android şi iOS vă permite să controlaţi setările muzicii şi sunetului direct de pe telefon.

Aplicaţia Fiestable

Fiestable este o aplicaţie gratuită pentru iOS şi Android care vă dă posibilitatea să controlaţi culorile luminilor sau să activaţi modurile DJ şi karaoke. Graţie controlului intuitiv prin mişcări, puteţi să efectuaţi modificări printr-o simplă mişcare din încheietură.

Vizionaţi filme cu DVD playerul integrat

Bucuraţi-vă de fiecare scenă la un volum ridicat şi o presiune a sunetului care vă duce în mijlocul acţiunii. Transformaţi-vă camera de zi într-o sală de cinematograf şi organizaţi seri de neuitat dedicate filmelor.

Ieşire HDMI pentru o configurare simplă

Cu ieşirea HDMI (ARC) puteţi conecta cu uşurinţă sistemul la televizor. Vizionaţi programe TV şi DVD-uri pe ecranul normal şi bucuraţi-vă de sunetul excepţional de la boxele MHC-M60D.

Sunetul S-Force Front Surround cinematografic aduce filmele la viaţă 

Bucuraţi-vă de un sunet de scenă captivant, care vă plasează direct în mijlocul acţiunii. S-Force Front Surround simulează modul în care creierul corelează sursele de sunet pentru a genera volum, întârziere şi spectru de unde sonore adecvate, utilizând numai canalele boxelor din stânga şi din dreapta. Emulând în mod natural câmpurile de sunet tridimensional, vă veţi putea bucura de sunete bogate, de înaltă fidelitate pe o zonă de audiţie mai largă.  

Mod Fotbal

Veţi avea senzaţia că păşiţi pe stadion de fiecare dată când vedeţi un meci spectaculos. Dezactivaţi funcţia de naraţiune pentru a optimiza sunetul spectatorilor şi a obţine o experienţă de vizionare cu adevărat captivantă, ca şi când aţi fi efectiv la meci.

DSEE restabileşte automat detaliile colecţiei de muzică digitală

Îmbunătăţiţi calitatea fişierelor muzicale comprimate. La comprimarea unei surse originale de muzică, elementele de înaltă frecvenţă care adaugă detalii şi bogăţie melodiilor preferate se pierd. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) restabileşte fidel aceste elemente pentru a genera sunet de înaltă calitate, mai apropiat de înregistrarea originală de pe CD.

Bucuraţi-vă de o calitate superioară a redării în timp real prin Bluetooth® cu LDAC

LDAC transmite de aproximativ trei ori mai multe date (la rata maximă de transfer de 990 kbps) decât semnalul audio Bluetooth® convențional, pentru o experiență superioară de audiție wireless.

Conexiunea cu mai multe dispozitive permite mai multor persoane să controleze muzica

Dvs. şi prietenii dvs. puteţi asocia simultan până la trei smartphone-uri cu dispozitivul MHC-M60D utilizând tehnologia Bluetooth®. Veţi putea să redaţi piese din toate bibliotecile muzicale, având astfel la dispoziţie o selecţie şi mai mare.

Specificaţii
Transformaţi-vă casa în cea mai populară destinaţie de petrecere a anului cu sistemul MHC-M60D. Creaţi o atmosferă de club cu luminile multicolore ale boxelor, care se aprind pe ritmul muzicii, şi redaţi cu tehnologia LDAC™ sunetul de înaltă calitate de pe smartphone prin intermediul boxelor, pentru un sunet de petrecere şi mai bun.
  • Creaţi o atmosferă de excepţie cu luminile încorporate în boxe

  • Intrările pentru karaoke şi chitară vă dau posibilitatea să cântaţi şi să interpretaţi pe ritmul muzicii

  • Controlaţi efectele de DJ cu aplicaţia Fiestable

  • DVD player integrat cu ieşire HDMI

  • Mod Fotbal

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător