Imagini cu M60D: Sistem audio de mare putere cu DVD
Imagini cu M60D: Sistem audio de mare putere cu DVD
Imagini cu M60D: Sistem audio de mare putere cu DVD
Imagini cu M60D: Sistem audio de mare putere cu DVD
Însuflețiți petrecerea din casa dvs.  

Asigurați-vă că toată lumea va vorbi despre următoarea dvs. petrecere. Sistemul MHC-M60D aduce lumini mai puternice și o muzică mai intensă în sufrageria dvs. pentru o atmosferă autentică de club. 

Pictogramă microfon karaoke
Facem un apel către toți amatorii de karaoke 

Pregătiți-vă de înfruntarea karaoke. Există două intrări pentru microfon, perfecte pentru conectarea instrumentelor și pentru confruntări muzicale. 

Sigle LDAC şi BLUETOOTH®
Redare de înaltă calitate în timp real a muzicii

Redați în timp real muzica fără nicio problemă, la calitate înaltă, cu tehnologiile LDAC™ și BLUETOOTH®. 

Sigla DSEE
Ridicați calitatea muzicii

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) restaurează calitatea audio a muzicii digitale comprimate.

Lăsați-vă captivat de lumini

Luminile boxei de la MHC-M60D pulsează în ritmul muzicii. Preluați controlul complet al acestora prin intermediul sistemului sau al palmei mâinii cu aplicația Fiestable.

Dezvăluiți talentul dvs. de vedetă a muzicii pop

Toată lumea se distrează - cu două intrări pentru microfon, vă confruntați cu oaspeții pe acordurile preferate. Adăugați ritmuri de rock and roll conectând alternativ o chitară la una dintre intrări și folosind sistemul ca amplificator. Aveți trei moduri - Clean pentru sunet clar, Overdrive pentru sunet de chitară distorsionat și Bass pentru chitara bas.

Wireless Party Chain
Amplificați petrecerea cu boxe suplimentare

Bucurați-vă de un sunet mai puternic prin conectarea mai multor sisteme audio prin Bluetooth®. Conectați până la 50 de sisteme audio de reședință compatibile prin tehnologia Bluetooth® și sincronizați muzica.

Run everything from the dancefloor

The Sony | Music Center app lets you control music and sound settings right from your phone. The Fiestable app lets you activate DJ and karaoke modes. Make changes with a flick of your wrist, thanks to intuitive motion control.

Sony | Music Center pentru iOS
Sony | Music Center pentru Android
Plug-inul Fiestable pentru iOS
Plug-inul Fiestable pentru Android
Siglă Regele petrecerii
Fiți regele petrecerii

Partajați starea petrecerii în rețelele de socializare cu un singur clic din aplicația Fiestable. Apoi, dați muzica mai tare și ridicați-i pe petrecăreți la statutul de rege al petrecerii.

DVD player încorporat pentru cinefili

Vizionați ușor filmele grație playerului DVD încorporat și beneficiați de un sunet amplu care dă viață scenelor preferate. Conectarea televizorului este simplă – aveți nevoie doar de un cablu HDMI.

Stadium thrills at home with Football Mode

Shift the MHC-M60D into Football Mode to enjoy an authentic stadium experience. Choose narration off and immerse yourself in the crowd, by minimising narration volume and increasing crowd cheers.

Sigla S-Force Front Surround
Bucurați-vă de audiția cinematografică cu sunetul surround

Delectați-vă în sufragerie cu un sunet de cinema captivant, cu surround virtual, datorat tehnologiei S-Force Front Surround, care reproduce un câmp acustic de surround virtual. 

Permiteți mai multor persoane să controleze muzica

Dvs. și prietenii dvs. puteți asocia simultan până la trei smartphone-uri utilizând tehnologia Bluetooth®. Veți putea să redați piese din bibliotecile muzicale, având astfel la dispoziție o selecție și mai mare.

Imagine care prezintă sistemul de boxe MHC-M60D și dispozitive conectate

Specificaţii şi funcţii

Aveți garantat statutul de legendă la viitoarea petrecere cu MHC-M60D. Creați acasă o atmosferă de club cu luminile multicolore ale boxelor, care se aprind pe ritmul muzicii și redați cu tehnologia LDAC™ sunetul de înaltă calitate de pe smartphone prin intermediul boxelor, pentru un sunet de petrecere și mai bun.
  • Creaţi o atmosferă de excepţie cu luminile încorporate în boxe

  • Intrările pentru karaoke şi chitară vă dau posibilitatea să cântaţi şi să interpretaţi pe ritmul muzicii

  • Controlaţi efectele de DJ cu aplicaţia Fiestable

  • DVD player integrat cu ieşire HDMI

  • Mod Fotbal

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor