Salt la conţinut
SISTEME AUDIO

Sistem audio de mare putere pentru acasă

GTK-XB90

Imagine cu Sistem audio de mare putere pentru acasă

Preț recomandat

2.269,30 LEI

Imagini cu Sistem audio de mare putere pentru acasă
Imagini cu Sistem audio de mare putere pentru acasă
Imagini cu Sistem audio de mare putere pentru acasă
Imagini cu Sistem audio de mare putere pentru acasă
Imagini cu Sistem audio de mare putere pentru acasă
Imagini cu Sistem audio de mare putere pentru acasă

Caracteristici

EXTRA BASS™ adaugă forţă fiecărei linii de bas

Apăsaţi butonul EXTRA BASS pentru a adăuga putere la frecvenţe joase melodiilor dvs. Acesta funcţionează prin ranforsarea liniilor de bas pentru a crea un sunet de bas profund, energic. Este suficient să apăsaţi butonul pentru a activa acest mod şi a vă lăsa surprins de basul răsunător.

Bucuraţi-vă de o calitate superioară a redării în timp real prin BLUETOOTH® cu LDAC™

LDAC™ este o nouă tehnologie audio de la Sony care vă permite să vă bucuraţi de un sunet wireless de cea mai înaltă calitate prin Bluetooth. Deoarece transmite de 3 ori mai multe date, LDAC™ oferă o experienţă mai intensă de audiţie wireless pentru toată muzica dvs.  

DSEE™ restabileşte automat detaliile muzicii digitale

Îmbunătăţiţi calitatea fişierelor muzicale comprimate. La comprimarea unei surse originale de muzică, elementele de înaltă frecvenţă care adaugă detalii şi bogăţie melodiilor preferate se pierd. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE™) restabileşte fidel aceste elemente pentru a genera sunet de înaltă calitate, mai apropiat de înregistrarea originală de pe CD.

ClearAudio+ vă îmbogăţeşte muzica

O inovaţie unică de la Sony, ClearAudio+ reglează automat setările de sunet pentru o experienţa sonoră mai bogată. Reunind cele mai performante tehnologii de procesare digitală a semnalului, ClearAudio+ reuşeşte să optimizeze fişierele audio pentru a reda constant un sunet clar, de înaltă calitate, indiferent dacă jucaţi jocuri sau vă bucuraţi de muzică sau filme.

Grupare wireless pentru petreceri prin conectivitatea Bluetooth®

Delectaţi-vă peste tot cu aceeaşi melodie folosind Wireless Party Chain. Conectaţi până la 10 boxe wireless prin Bluetooth® şi sincronizaţi muzica şi luminile pentru ca toată lumea să danseze pe acelaşi ritm.

Cu bateria încorporată puteţi să redaţi muzică oriunde

Doriţi să petreceţi în aer liber sau departe de o priză? Bateria încorporată intră în acţiune când nu vă conectaţi la o priză, oferindu-vă 16 ore de redare sau 3,5 ore la volum maxim. Sau activaţi modul Stamina şi volumul se va reduce puţin pentru a beneficia de cinci ore de redare.

Multitudinea de lumini creează o atmosferă de petrecere

Creează o atmosferă de club cu iluminarea cu LED-uri multiple Luminile dispuse în linie din jurul difuzoarelor iluminează pentru a forma modele multicolore, variind de la alb pur la curcubeu. Luminile colorate ale difuzoarelor luminează totul din spate, iar luminile tip stroboscop creează un efect de iluminare intermitentă în stil de club. Luminile se sincronizează cu ritmul muzicii, pentru a se potrivi cu atmosfera muzicală.

Design cu o singură incintă pentru portabilitate maximă

Distraţi-vă oriunde, mulţumită designului cu o singură incintă a sistemului GTK-XB90. Indiferent dacă petreceţi timp cu prietenii acasă sau dacă duceţi distracţia în altă parte, designul compact este prevăzut cu un mâner integrat pentru portabilitate şi confort,

Iluminatul cu oglinzi infinite creează efecte vizuale uimitoare

Distraţi-vă cu efecte extraordinare oferite de iluminarea cu oglinzi infinite. Poziţionate în jurul luminilor difuzoarelor, oglinzile reflectă lumina la infinit, creând o atmosferă de petrecere energizantă.

Personalizaţi setările cu aplicaţia Sony | Music Center şi Fiestable

Cu Sony controlaţi cu uşurinţă setările petrecerii chiar de pe ringul de dans | Aplicaţia Music Center. Plug-inul Fiestable vă dă posibilitatea să modificaţi fără fir culoarea luminilor de pe difuzoare sau să activaţi efectele DJ. Totul cu doar câteva mişcări bruşte din încheietură, graţie caracteristicii intuitive de control al mişcării. De asemenea, puteţi selecta listele de redare preferate de pe smartphone şi puteţi pregăti melodia următoare, fără a fi legat de cabina DJ-ului.

Intrarea pentru microfon vă dă posibilitatea să deveniţi vocea petrecerii

Pentru a vă transforma în MC-ul unei petreceri, trebuie doar să conectaţi un microfon. GTK-XB90 va insera vocea dvs. direct în mixul muzical.

Redare uşoară în timp real cu NFC™ şi Bluetooth®

Comunicarea în câmp apropiat (NFC™) şi tehnologia Bluetooth® elimină necesitatea conexiunilor prin cablu şi a procedurilor complexe de configurare. Pur şi simplu atingeţi căştile cu dispozitivul cu NFC™ pentru o conectare rapidă şi simplă, şi începeţi redarea în timp real a colecţiei de muzică. Nu aveţi NFC™? Nicio problemă. Conectaţi-vă prin Bluetooth® şi sunteţi gata de pornire.

Conexiunea cu mai multe dispozitive permite mai multor persoane să controleze muzica

Dvs. şi prietenii dvs. puteţi asocia simultan până la trei smartphone-uri cu dispozitivul GTK-XB90 utilizând tehnologia Bluetooth. Veţi putea să redaţi piese din bibliotecile muzicale, având astfel la dispoziţie o selecţie şi mai mare de melodii.

Portul USB vă permite să vă conectaţi şi să redaţi

Cu un port USB veţi putea să conectaţi o unitate USB, un smartphone sau o tabletă pentru a asculta toată colecţia dvs. de muzică digitală. Dispozitivul acceptă formatele MP3, WMA şi WAV, astfel că puteţi menţine petrecerea aprinsă cu listele dvs. de redare preferate. GTK-XB90 poate chiar să reîncarce dispozitivul dvs. de redare atunci când îl conectaţi, astfel încât acesta să poată rămâne alimentat.

Party Chain vă permite să vă extindeţi sistemul de boxe

Adăugaţi un plus de putere sistemului de sunet. Conectaţi mai multe aparate muzicale folosind un singur cablu audio, pentru o intensitate mai mare a sunetului. Activaţi un dispozitiv pentru a fi „Gazda petrecerii” şi sincronizaţi muzica cu celelalte sisteme din lanţ.

Intrare şi ieşire audio

Conectaţi echipamente audio-vizuale, cu o intrare și o ieșire audio. Conectaţi un televizor sau o boxă suplimentară, pentru a oferi divertismentului dvs. de acasă o optimizare a intensităţii audio.

Specificaţii
Retrăiţi momentele pline de viaţă din cluburi sau de la festivaluri cu GTK-XB90. Sunetul EXTRA BASS™ îi invită pe toţi la dans, iar iluminarea uimitoare cu oglinzi infinite dă viaţă muzicii cu efecte vizuale. Bateria reîncărcabilă încorporată vă permite să începeţi petrecerea fără avea o priză.
  • EXTRA BASS™ pentru sunet profund şi energic

  • Cu bateria reîncărcabilă puteţi să ţineţi oriunde o petrecere

  • Iluminarea cu oglinzi infinite creează atmosfera unei petreceri

  • Controlaţi sunetul şi efectele de lumină cu Sony | Aplicaţia Music Center

  • Cu Wireless Party Chain puteţi să conectaţi mai multe boxe

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător