GTK-XB72 

Duceți petrecerile la alt nivel

Dați o petrecere de neuitat cu sistemul de sunet GTK-XB72 cu o singură cutie. Acesta combină basul profund și puternic cu iluminarea cu LED-uri vibrante, creând atmosfera unui eveniment muzical important.

Siglă EXTRA BASS™
EXTRA BASS™ adaugă forţă fiecărei linii de bas

Apăsați butonul EXTRA BASS și oferiți putere muzicii dvs. Funcția amplifică liniile de bas pentru un sunet profund, pătrunzător. Apăsați butonul pentru a activa modul și veți fi surprins de basul răsunător.

Ilustrație a GTK-XB72 în poziție verticală și orizontală
Instalare verticală și orizontală

O configurare flexibilă bidirecţională vă oferă un sunet excelent, oriunde plasați sistemul. Așezați-l în poziție orizontală pentru senzația unui sistem audio clasic sau întoarceți-l în poziție verticală dacă nu aveți mult spațiu la dispoziție. Un senzor încorporat optimizează modul în care este procesat sunetul în sunet stereo, indiferent de configurarea pe care o alegeți.

Diagramă a modului în care funcționează LIVE SOUND
Exact ca și cum ați fi acolo

Ascultați muzică într-un mod inedit – apăsați butonul LIVE SOUND, iar boxele ingenios înclinate și tehnologia DSP vor propaga muzica pe o arie mai mare. Însuflețiți petrecerea cu o experiență acustică tridimensională unică, creând vibrații specifice festivalurilor oriunde ați merge.

Învioraţi petrecerea

GTK-XB72 are LED-uri multicolore în linie pe părțile din față, laterală și de sus, lumini pulsatoare pe corpul principal și un stroboscop pentru un impact și mai mare. Modul perfect de a crea atmosfera de club.

Prim-plan cu lumina în linie a GTK-XB72
Lumini în linie
Prim-plan cu lumina de boxă a GTK-XB72
Lumină boxă
Prim-plan cu stroboscopul GTK-XB72
Stroboscop
Sigla Sony | Music Center
Personalizați setările cu aplicația Sony | Music Center

Preluați controlul setărilor dvs. cu aplicația Sony | Music Center. Pur și simplu descărcați-o pe smartphone și bucurați-vă de controlul wireless al muzicii dvs. Puteți ajusta setările audio, puteți selecta listele de redare preferate de pe telefon sau de pe un dispozitiv USB și puteți pregăti melodia următoare, fără a fi legat de sistemul audio.

Dublați distracția cu aplicația Fiestable

Aplicația Fiestable oferă control asupra luminilor colorate și vă permite să activați modurile DJ și karaoke cu smartphone-ul. Apăsați Lumină de petrecere în Fiestable, iar afișajul telefonului va începe să reflecte efectele de iluminare ale sistemului audio și să schimbe culorile în ritmul muzicii. Pentru o experiență unică, nu există limită privind numărul de smartphone-uri care pot fi conectate. 

Petrecăreți folosind funcția Lumină de petrecere din aplicația Fiestable pe smartphone-uri
Siglă Descărcați din Google
Sony | Music Center pentru Android
Siglă Descărcați din App Store
Sony | Music Center pentru iOS
Plug-inul Fiestable pentru Android
Plug-inul Fiestable pentru iOS
Extindeţi sistemul audio 

Oferiți putere suplimentară sistemului audio cu funcția Wireless Party Chain prin tehnologia Bluetooth®. Conectați mai multe boxe wireless prin tehnologia Bluetooth® pentru un volum mai mare al sunetului. Activați un dispozitiv ca „Gazda petrecerii” și sincronizați muzica și luminile, astfel încât toată lumea să danseze în același ritm.

Sigle NFC și Bluetooth®
Redare uşoară în timp real cu NFC şi Bluetooth®

Atingeți dispozitivul cu funcție NFC de sistemul audio pentru o conexiune rapidă, fără întreruperi, apoi începeți să redați colecția muzicală în timp real. Nu aveți NFC? Nicio problemă. Conectați-vă prin Bluetooth și sunteți gata de petrecere.

Pictogramă USB
Portul USB vă permite să vă conectați, să redați și să încărcați

Conectați un stick de memorie USB, un smartphone sau o tabletă și redați toate fișierele digitale. Grație compatibilității cu formatele MP3 și WMA, veți putea să continuați petrecerea și să încărcați dispozitivul în același timp.

Specificaţii şi funcţii

Duceți petrecerile la un alt nivel cu sistemul audio puternic cu o singură boxă. Cu funcțiile EXTRA BASS, LIVE SOUND și iluminarea LED intensă, care include o bandă luminoasă, luminile de pe boxă și stroboscopul sclipitor, vă veți simți ca la un festival muzical. Cu funcția Wireless Party Chain prin tehnologie Bluetooth®, puteți adăuga mai multe boxe pentru un sunet mai puternic.
  • EXTRA BASS™ pentru sunet profund și energic

  • Instalare verticală și orizontală

  • Intensificați petrecerea cu ajutorul benzii luminoase, a luminilor de pe boxă și a stroboscopului sclipitor.

  • Redați în flux și controlați direct de pe smartphone cu aplicația Sony l Music Center

  • Conectați mai multe boxe cu funcția Wireless Party Chain prin tehnologia Bluetooth®.

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor