Imagini cu Sistem audio de mare putere cu EXTRA BASS XB72
Imagini cu Sistem audio de mare putere cu EXTRA BASS XB72
Imagini cu Sistem audio de mare putere cu EXTRA BASS XB72
Imagini cu Sistem audio de mare putere cu EXTRA BASS XB72
Imagini cu Sistem audio de mare putere cu EXTRA BASS XB72
Imagini cu Sistem audio de mare putere cu EXTRA BASS XB72
Imagini cu Sistem audio de mare putere cu EXTRA BASS XB72
Imagini cu Sistem audio de mare putere cu EXTRA BASS XB72

Caracteristici

EXTRA BASS™ adaugă forţă fiecărei linii de bas

Apăsaţi butonul EXTRA BASS pentru a adăuga putere la frecvenţe joase melodiilor dvs. Acesta funcţionează prin ranforsarea liniilor de bas pentru a crea un sunet de bas profund, energic. Este suficient să apăsați butonul pentru a activa acest mod și a vă lăsa surprins de basul răsunător.

Instalare verticală și orizontală

O configurare flexibilă bidirecţională vă oferă un sunet excelent, oriunde plasați sistemul. Așezați-l în poziție orizontală pentru senzația unui sistem audio clasic sau întoarceți-l în poziție verticală dacă nu aveți mult spațiu la dispoziție. Un senzor încorporat optimizează modul în care este procesat sunetul în sunet stereo, indiferent de configurarea pe care o alegeți.

Exact ca și cum ați fi acolo

Ascultați muzică într-un mod inedit – apăsați butonul LIVE SOUND, iar boxele ingenios înclinate și tehnologia DSP vor propaga muzica pe o arie mai mare. Însuflețiți petrecerea cu o experiență acustică tridimensională unică, creând vibrații specifice festivalurilor oriunde ați merge.

Înviorați atmosfera cu luminile boxelor și funcția Party Light prin intermediul aplicației Fiestable.

GTK-XB72 are benzi luminoase LED multicolore integrate pe partea frontală, laterală și superioară a boxei și un stroboscop sclipitor pentru un plus de efect. Apăsați pe Party Light în aplicația Fiestable de pe smartphone, iar ecranul telefonului va imita efectele luminoase, sclipitoare și modificările culorilor sistemului audio odată cu muzica. Numărul de smartphone-uri care se pot asocia este nelimitat, ceea ce creează o experiență unică pentru toți participanții la petrecere. 

Personalizați setările cu aplicația Sony | Music Center

Preluați controlul setărilor dvs. cu aplicația Sony | Music Center. Pur și simplu descărcați-o pe smartphone și bucurați-vă de controlul wireless al muzicii dvs. Puteți ajusta setările audio, puteți selecta listele de redare preferate de pe telefon sau de pe un dispozitiv USB și puteți pregăti melodia următoare, fără a fi legat de sistemul audio.

Control distractiv şi simplu, prin intermediul aplicaţiei Fiestable

Aplicația Sony | Music Center vă permite să controlați setările muzicii și sunetului direct de pe telefon. În plus, cu aplicația Fiestable preluați controlul culorilor luminilor și puteți activa modurile pentru DJ și karaoke. Grație controlului intuitiv prin mișcări, puteți să efectuați modificări printr-o simplă mișcare din încheietură. 

Efectele de DJ vă permit să vă puneţi amprenta asupra melodiilor

Însuflețiți atmosfera cu o gamă de efecte de DJ. Aplicația Flanger creează un efect unic al sunetului, similar cu cel al unui avion cu reacție. Funcția WAH deplasează automat în sus sau în jos frecvența unui filtru; Isolator scoate în evidentă o bandă de frecvență specifică; iar PAN dispersează sunetul prin difuzoare. Dezlănțuiți creativitatea cu efecte sonore de DJ.

Redare uşoară în timp real cu NFC şi Bluetooth®

Comunicarea în câmp apropiat (NFC) și tehnologia Bluetooth® elimină necesitatea conexiunilor prin cablu și a procedurilor complexe de configurare. Atingeți dispozitivul cu NFC activat de sistemul audio pentru o conectare rapidă și optimă și începeți redarea în timp real a colecției de muzică. Nu aveți NFC? Nicio problemă. Conectați-vă prin Bluetooth și sunteți gata de petrecere.

Portul USB vă permite să vă conectați, să redați și să încărcați

Cu un port USB, veți putea să conectați o unitate de stocare USB, un smartphone, o tabletă sau un laptop pentru a asculta toată colecția dvs. de muzică digitală. Grație compatibilității cu formatele MP3 și WMA, veți putea să continuați petrecerea cu listele de redare preferate și să vă încărcați dispozitivul în același timp.

Oferiți putere suplimentară sistemului audio cu funcția Wireless Party Chain prin tehnologia Bluetooth®.

Oferiți putere suplimentară sistemului audio cu funcția Wireless Party Chain prin tehnologia Bluetooth®. Conectați mai multe boxe wireless prin tehnologia Bluetooth® pentru un volum mai mare al sunetului. Activați un dispozitiv ca „Gazda petrecerii” și sincronizați muzica și luminile, astfel încât toată lumea să danseze în același ritm.

Conectați wireless altă boxă pentru redare stereo

Cu funcția Adăugare boxă puteți conecta wireless două sisteme GTK-XB72 prin Bluetooth®. Apoi, alegeți între modul dublu, în care ambele boxe redau același sunet, sau modul stereo, în care una dintre boxe redă sunetul pe canalul drept, iar cealaltă redă sunetul pe canalul stâng, pentru o redare stereo între boxe.

Conectare a mai multor dispozitive

Dvs. și prietenii dvs. puteți asocia simultan până la trei smartphone-uri sau tablete utilizând tehnologia Bluetooth. Veți putea să redați piese din bibliotecile muzicale, având astfel la dispoziție o selecție și mai mare.

Microfon încorporat pentru apeluri în regim "mâini libere"

Când trebuie să preluați un apel în timpul petrecerii, utilizați boxa în locul telefonului. Microfonul încorporat vă permite să redirecționați apelurile de pe smartphone direct pe sistemul stereo utilizând conectivitatea Bluetooth®. Astfel, puteți efectua și prelua apeluri fără a deconecta telefonul de la sistemul audio.

Ghidare vocală care vă informează

Ghidarea vocală este o caracteristică utilă care vă ține la curent cu funcțiile importante: De exemplu, când vă asociați smartphone-ul cu sistemul audio veți auzi „Asociere Bluethooth” urmat de „Bluetooth conectat”, odată ce s-a stabilit conexiunea. 

Dezvăluiți talentul dvs. de vedetă a muzicii pop

Cântaţi melodiile preferate alături de artişti. Grație intrării pentru microfon, GTK-XB72 este partenerul ideal pentru petrecerile în stil karaoke.

intrare audio

Intrarea audio vă permite să conectați playere MP3 portabile care nu au conectivitate Bluetooth®.

Mânere integrate pentru portabilitate simplă

Luați-l cu dvs. și petreceți oriunde. Indiferent dacă petreceți timp cu prietenii acasă sau dacă duceți distracția în altă parte, construcția compactă, cu o singură boxă, a sistemului GTK-XB72 este prevăzut cu mânere integrate pentru portabilitate și confort.

Specificaţii
Duceți petrecerile la un alt nivel cu sistemul audio puternic cu o singură boxă. Cu funcțiile EXTRA BASS, LIVE SOUND și iluminarea LED intensă, care include o bandă luminoasă, luminile de pe boxă și stroboscopul sclipitor, vă veți simți ca la un festival muzical. Cu funcția Wireless Party Chain prin tehnologie Bluetooth®, puteți adăuga mai multe boxe pentru un sunet mai puternic.
  • EXTRA BASS™ pentru sunet profund și energic

  • Instalare verticală și orizontală

  • Intensificați petrecerea cu ajutorul benzii luminoase, a luminilor de pe boxă și a stroboscopului sclipitor.

  • Redați în flux și controlați direct de pe smartphone cu aplicația Sony l Music Center

  • Conectați mai multe boxe cu funcția Wireless Party Chain prin tehnologia Bluetooth®.

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător