Imagini cu Recorder PCM liniar A10, seria A
Imagini cu Recorder PCM liniar A10, seria A
Imagini cu Recorder PCM liniar A10, seria A
Imagini cu Recorder PCM liniar A10, seria A
Imagini cu Recorder PCM liniar A10, seria A
Imagini cu Recorder PCM liniar A10, seria A
Imagini cu Recorder PCM liniar A10, seria A
Imagini cu Recorder PCM liniar A10, seria A
Înregistrați-vă cea mai bună interpretare

Înregistrare de înaltă calitate cu microfoane ajustabile

Fie că e timpul repetițiilor sau al spectacolului, cu reportofonul PCM-A10 puteți să faceți înregistrări cu rezoluţie înaltă și să le redați wireless cu o claritate deosebită. Perfect pentru muzicienii în devenire.

Luaţi-o oriunde
Luați-l oriunde. Înregistrați în deplasare.

Puteți face înregistrări de înaltă calitate oriunde v-ați afla: repetiții, evenimente transmise în direct sau momente de inspirație. Cu o autonomie a bateriei de 15 ore (în modul de înregistrare LPCM la 96 kHz/24 de biți), nu veți rata nimic.

Controlaţi înregistrările în sistem wireless 

Controlul facil al smartphone-ului cu înregistrarea de la distanţă

Porniţi și opriţi înregistrările, reglați nivelurile și setările și adăugaţi chiar şi marcări ale pieselor, toate acestea utilizându-vă smartphone-ul. Aplicația de înregistrare de la distanţă, disponibilă pe Google Play pentru Android sau pe App Store pentru dispozitivele iOS, vă permite să controlați reportofonul în mod wireless prin tehnologia BLUETOOTH®.

Redare wireless 

Ascultați în căşti și boxe prin BLUETOOTH®

Retrăți înregistrările la calitate înaltă pe dispozitivele BLUETOOTH®. Conectivitatea simplă, printr-o atingere a tehnologiei NFC înseamnă că o simplă atingere le va conecta.

Bluetooth®
NFC
Sunet suprem, înregistrare superioară

Înregistraţi și redaţi cu precizie absolută. Captaţi melodii și concerte într-o calitate superioară calităţii sunetului de pe CD și bucuraţi-vă de tot ceea ce ați înregistrat în sunetul de înaltă rezoluţie. 

PCM-A10
Zoom pentru afaceri

Pentru grupurile mici de persoane, cum ar fi întâlnirile de afaceri sau tutorialele, setarea zoom captează conversațiile cu o claritate optimă, astfel încât dvs. să nu pierdeţi nimic. 

PCM-A10
XY pentru muzică

Pentru reprezentaţiile executate de o singură persoană sau micile concerte ale trupelor, alegeţi setarea XY cu interpreții aproape de microfon pentru un sunet și o profunzime naturale. 

PCM-A10
Stereo amplu pentru aer liber

Pentru spații deschise, evenimente în aer liber și conferințe, setarea stereo amplă captează o varietate de sunete diferite, oferind o senzaţie de realism și spațialitate.

Bucuraţi-vă de o calitate uimitoare a sunetului

La fel ca trecerea de la definiţia standard la filmele HD, melodiile cu sunet de înaltă rezoluţie au o calitate superioară MP3-urilor și chiar CD-urilor, redând fiecare detaliu. Vă bucurați de experienţa de audiţie integrală de tip studio.

Sunet de înaltă rezoluţie

De 3,2 ori mai multe date transmise

96 kHz
Înregistrare în format Linear PCM 

Captaţi sunetul până la 96 kHz/24 biți, un progres important de la frecvența de 44,1 kHz și rata de 16 biți a CD-ului.

Flac
Redare audio fără pierderi FLAC

Bucurați-vă de sunet fără pierderi, cu claritatea și dinamica pe care artistul le-a intenţionat, cu suportul de redare FLAC.

Niveluri optime de sunet
Niveluri optime de sunet la atingerea unui buton

Activați funcția Repetiție în timpul încălzirii, iar reportofonul va ajusta automat nivelurile de înregistrare pentru ca acestea să corespundă interpretării, fiind presetat și pregătit pentru a înregistra perfect atunci când apăsați pe butonul de înregistrare. Puteți face acest lucru și wireless, cu aplicația REC Remote.

Măriți spațiul de stocare cu un card microSD

Extindeți memoria internă de 16 GB folosind un card microSDHC sau microSDXC pentru a stoca mai multe înregistrări.

microSD
USB Direct
Plug and play cu USB Direct 

Conectorul USB încorporat vă permite să conectați reportofonul direct la PC, pentru o încărcare ușoară și transfer fără cablu al înregistrărilor.

Înregistrați din cele mai bune poziții

Conectați un trepied în orificiul încorporat pentru trepied, pentru mai multă flexibilitate, susținere și mai mult control atunci când vă poziționați reportofonul.

Poziții de înregistrare

Specificaţii şi funcţii

Înregistrarea sunetului de calitate profesională nu a fost niciodată mai ușoară. Controlați recorderul de pe smartphone și înregistrați automat la nivelurile optime și la înaltă rezoluție, pentru un sunet clar de cristal.
  • Microfoane reglabile, care se potrivesc cu o serie întreagă de situații de înregistrare

  • Design minimalist și ușor

  • Redare wireless - Ascultați înregistrările folosind căștile sau boxele dvs. BLUETOOTH®

  • Controlați înregistrarea și reglați setările prin BLUETOOTH®, cu ajutorul aplicației de pe smartphone-ul dvs.

  • Capturaţi sunet de înaltă rezoluţie la calitate superbă

Memorie încorporată
16 GB
Max. Durată de înregistrare LPCM 96 kHz, 24 biți
6 h 35 min.
Autonomie baterie pentru înregistrare LPCM 96kHz, 24 biți
Aprox. 15 de ore
NFC
Da
Bluetooth®
Metodă de comunicare: Standard Bluetooth versiunea 4.0 Rază de comunicare maximă: aprox. 10 m. Bandă de frecvență: Bandă de 2,4 GHz (2,4000 GHz - 2,4835 GHz) Profiluri Bluetooth compatibile: A2DP/AVRCP/SPP Codec acceptat: SBC
Terminale de intrare şi ieşire
Mufă intrare microfon/mufă intrare externă (minimufă, stereo) mufă pentru căști (minimufă, stereo), conector USB (tip A), slot pentru card microSD compatibil cu conexiuni USB de mare viteză
Greutate
Aprox. 82 g

Ce este în cutie

Software pentru PC (Sound Organizer2/Stocare în memoria încorporată), ecran de protecție contra vântului, husă de transport

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor