RECORDERE DE VOCE

UX570: Reportofon digital din seria UX

ICD-UX570 SERIES
Imagine cu UX570: Reportofon digital din seria UX

goldsilverblack

4 GB 

ICD-UX570

Preț recomandat

601,00 LEI

Imagini cu UX570: Reportofon digital din seria UX
Imagini cu UX570: Reportofon digital din seria UX
Imagini cu UX570: Reportofon digital din seria UX
Imagini cu UX570: Reportofon digital din seria UX
Imagini cu UX570: Reportofon digital din seria UX
Imagini cu UX570: Reportofon digital din seria UX
Imagini cu UX570: Reportofon digital din seria UX
Imagini cu UX570: Reportofon digital din seria UX

Caracteristici

Reduceți zgomotul de fond cu Înregistrare automată voce 

Înregistrați o discuție? Activați Înregistrare automată voce pentru a optimiza setările de captare a sunetului pentru frecvențele vocale. Rezultatul este o înregistrare mai pură, cu mai puțin zgomot de fond și o incidență mai redusă de pierdere a sunetului cauzată de setările inadecvate ale microfonului.

Beneficiați de un sunet mai bun cu Înregistrare automată muzică 

Înregistrare automată muzică optimizează setările de captare a sunetului pentru frecvențele de muzică. Funcția reduce impactul erorilor de înregistrare cauzate de setări incorecte de sensibilitate a microfonului și redă sunet clar, de înaltă calitate. 

Captați sunetele la distanță sau cu intensitate redusă cu ajutorul microfonului stereo

Acum, datorită microfonului stereo cu sensibilitate ridicată și cu zgomot redus, puteți înregistra sursele de sunet abia perceptibil fără a captura și zgomot de fond în exces. Până și ciripitul păsărilor din depărtare poate fi capturat în mod natural și clar.

LED înregistrare mai lat și mai strălucitor

Cu seria UX570, nu vă faceți griji dacă înregistrați sau nu atunci când trebuie. LED-ul mai lat și mai strălucitor vă permite să recunoașteți mai ușor atunci când înregistrați.

Ajungeți în punctul dorit cu Salt temporal

De asemenea, este facilă omiterea unor părți mari din înregistrare. Puteți găsi ușor secțiunile importante ale întâlnirii, seminarului sau discursului folosind funcția Salt temporal, care omite câte 10% din timpul total de redare al înregistrării.

Găsiți ce aveți nevoie cu efort minim

Seria UX570 simplifică localizarea punctului de redare de care aveți nevoie. Omiterea unor părți mici din înregistrare este facilă cu Căutare ușoară, care vă permite să derulați înapoi cu 3 secunde sau înainte cu 10 secunde cu un clic de buton.

Măriți volumul cu Normalizare redare

Grație funcției Normalizare redare, puteți asculta clar chiar dacă înregistrați accidental sunet la nivel redus. Aceasta amplifică amplitudinea înregistrării la limita superioară fără a compromite calitatea sunetului. 

Vedeți mai clar cu un afișaj OLED mai mare

Acum este și mai ușor să porniți, să examinați sau să gestionați înregistrările cu mai multă claritate pe ecranul de dimensiuni mari.

Conexiune directă USB pentru transfer rapid al fișierelor

Transferul de fișiere pe și de pe computer este rapid și comod. Este suficient să conectați seria UX570 direct la un port USB liber pentru o conexiune imediată, fără a avea nevoie de vreun cablu USB.

Subțire, cu greutate redusă și ușor de transportat  

Cu dimensiuni de doar 102,8 mm x 36,6 mm x 12,2 mm și o greutate de aproximativ 48 g, produsele din eleganta serie UX570 sunt subțiri și ușoare, ceea ce vă permite să la introduceți în buzunar și să le luați cu dvs. indiferent unde mergeți.

Extindeți memoria folosind slotul pentru carduri SD

Cu o capacitate de stocare încorporată de 4 GB, seria UX570 poate înregistra MP3 la 128 kb/s (STEREO) timp de maximum 59 de ore. În plus, puteți extinde spațiul de stocare cu carduri de memorie compatibile. Cardul microSDHC vă oferă o capacitate de stocare totală de până la 32 GB, iar cardul microSDXC vă oferă o capacitate impresionantă de 64 GB sau mai mult.

Specificaţii

Cu un microfon cu sensibilitate ridicată, redare ușor de utilizat și capacitate de stocare de peste 159 de ore, dispozitivul din seria UX570 este un reportofon digital portabil și versatil, care vă permite să înregistrați cursuri, întâlniri și muzică la o calitate uimitoare.
  • Înregistraţi în format MP3/LPCM cu microfonul stereo de sensibilitate ridicată

  • Capacitate de stocare încorporată de până la 4 GB, extensibilă prin carduri microSD (SDHC/SDXC)

  • Funcția Auto Voice Recording (Înregistrare automată voce) reduce zgomotul de fundal

  • USB Direct încorporat pentru conectare uşoară la PC

  • Baterie cu litiu încorporată, cu încărcare rapidă în 3 minute pentru 1 oră de înregistrare

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor