Imagini cu PX470: Reportofon digital din seria PX
Imagini cu PX470: Reportofon digital din seria PX
Imagini cu PX470: Reportofon digital din seria PX
Imagini cu PX470: Reportofon digital din seria PX
Imagini cu PX470: Reportofon digital din seria PX

Caracteristici

Conexiune directă USB pentru transfer rapid al fișierelor

Transferul de fișiere pe și de pe computer este rapid și comod. Nu trebuie decât să conectați ICD-PX470 direct la un port USB liber pentru o conexiune imediată, fără a avea nevoie de vreun cablu USB.

Extindeți memoria folosind slotul pentru carduri SD

ICD-PX470 este dotat cu 4 GB de memorie, care vă asigură o durată maximă pentru înregistrări de 59 h și 35 min. când înregistrați stereo în format MP3 la 128 Kbps. Puteți să extindeți capacitatea memoriei folosind un card SD de până la 32 GB – echivalent cu o durată de înregistrare de cel puțin 536 de ore (micro SD de 32 GB, MP3 la 128 Kbps).

Cu funcția de căutare în calendar găsiți rapid fișierul corect

Înregistrările sunt marcate după dată, pentru a le putea găsi cu ușurință pe cele făcute într-o anumită zi. Accesați calendarul pentru a găsi înregistrările căutate răsfoind după zile.

Redarea pentru transcriere vă ajută să vă examinați înregistrările

Scrierea conversațiilor pe hârtie este facilitată de modul de redare pentru transcriere. Derulați înainte sau înapoi cu ușurință în înregistrare sau creați puncte indicatoare care să vă ajute să găsiți rapid pozițiile. Controlul digital al tonului vă permite chiar să încetiniți redarea pentru a putea asculta mai cu atenție ce se spune.

Filtrul de eliminare a frecvențelor joase vă scapă de zgomotul nedorit

Activați filtrul de eliminare a frecvențelor joase pentru a filtra zgomotele de fundal de frecvență joasă când înregistrați. Deoarece sursele de zgomot nedorit, precum proiectoarele, traficul sau vântul, pot fi scoase din înregistrare prin filtrare, este ușor să distingeți vocile când ascultați apoi înregistrarea.

Înregistrați și ascultați în formatele Linear PCM și MP3

Când înregistrați, aveți la dispoziție două formate de fișiere folosite frecvent. Fișierele Linear PCM sunt mai mari, dar surprind mai multe detalii, fiind astfel ideale pentru înregistrarea muzicii. Fișierele MP3 sunt comprimate, dar ocupă mai puțină memorie, fiind astfel mai bune pentru înregistrarea conferințelor sau ședințelor lungi. ICD-PX470 va și reda fișiere MP3 și PCM, pentru ca dvs. să puteți asculta melodiile preferate în modul de player muzical.

Funcția Auto Voice Recording (Înregistrare automată voce) reduce zgomotul de fundal

Vreți să înregistrați pe cineva care vorbește? Activați funcția Auto Voice Recording (Înregistrare automată voce) și ICD-PX470 va optimiza setările de captură audio pentru frecvențele vocii. Rezultatul este o înregistrare mai curată cu mai puțin zgomot de fond. Când ascultați înregistrarea, tehnologia Clear Voice curăță semnalul și mai mult pentru o claritate și mai mare.

Sistemul de microfoane S capturează sunete de la distanță sau slabe

Acum, datorită microfonului S de mare sensibilitate și cu zgomot redus, puteți înregistra sursele de sunet abia perceptibil fără a captura și zgomot de fond în exces. Până și ciripitul păsărilor din depărtare poate fi capturat în mod natural și clar.

Autonomie foarte mare a bateriei pentru înregistrare prelungită

Dacă înregistrați cu microfonul încorporat optând pentru formatul MP3 la 192/128 Kbps, bateria AAA va inclusă va ține până la 55 de ore. Asta înseamnă peste două zile întregi de înregistrare non-stop între încărcări consecutive ale bateriei, adică ideal pentru înregistrări la conferințe și evenimente lungi.

Câmp reglabil al microfonului pentru voci mai clare

Setările reglabile pentru microfon au grijă din toate punctele de vedere de sunetul pe care vreți să-l capturați. Când înregistrați o singură voce, modul Focus (Focalizare) capturează un câmp acustic îngust dintr-o singură direcție. Când sunteți la ședințe, modul Wide-Stereo (Stereo amplu) lărgește câmpul pentru a captura toate vocile din încăpere. Optați pentru una dintre cele patru presetări în funcție de situație (muzică, ședință, interviu, dictare) pentru a optimiza și mai mult setările audio.

Specificaţii

Înregistrați sunete și voci cu claritate superioară. ICD-PX470 prezintă modurile de înregistrare Focus (Focalizare) și Wide-Stereo (Stereo amplu), pentru a vă putea concentra numai asupra sursei pe care doriți să o capturați. În plus, datorită memoriei interne de 4 GB extensibile la 32 GB prin intermediul slotului pentru carduri micro SD, puteți să înregistrați zile întregi.
  • 4 GB de memorie internă, extensibilă la 32 GB folosind carduri micro SD

  • Sistemul de microfoane S înregistrează clar sunete de la distanță sau slabe

  • Modurile de înregistrare Focus (Focalizare) și Wide-Stereo (Stereo amplu) capturează vocile pe care doriți să le auziți

  • Funcția Auto Voice Recording (Înregistrare automată voce) reduce zgomotul de fundal

  • Conectorul USB integrat simplifică transferul de fișiere

Memorie încorporată
4 GB
Terminale de intrare şi ieşire
[Interfață PC] USB de mare viteză [Intrare] Mufă stereo de intrare pentru microfon stereo [Ieșire] Mufă stereo pentru căști
Greutate
74 g (2,7 oz)

Ce este în cutie

Baterii alcaline LR04 (dimensiune AAA), Software pentru aplicații de PC (Sound Organizer)., Memorie încorporată

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor