Imagini cu DSX-GS80 | Receptor media digital de mare putere
Imagini cu DSX-GS80 | Receptor media digital de mare putere
Imagini cu DSX-GS80 | Receptor media digital de mare putere
Preluați controlul sunetului care umple interiorul mașinii

Delectați-vă cu un sunet profund și curat dintr-un amplificator cu sarcină opțională de 2 ohmi pentru boxe, care vă asigură un sunet extraordinar în toată mașina. În plus, funcțiile de conectivitate precum navigația, mesageria și apelurile telefonice sunt ușor de folosit datorită interfeței sofisticate și comenzilor vocale.

4 x 100 W
Amplificator de mare putere

Amplificatorul cu patru canale vă oferă putere integrată, disponibilă până acum doar la amplificatoarele externe.

pictogramă control vocal
Controlaţi prin vocea dvs.

Utilizaţi comenzile vocale pentru a obține indicații, a reda muzica și a comunica cu persoanele de contact de pe smartphone.

siglă Music Center
Personalizare la îndemână

Datorită controlului prin unitatea frontală asupra anumitor aplicații și a posibilității de configurare și personalizare simple a sistemului audio auto direct de pe smartphone, puteți să vă unificați sistemul audio auto cu smartphone-ul.

De două ori mai multe conectări

Asociați un telefon cu Bluetooth® pentru a accesa funcții precum navigația, redarea muzicii și comunicațiile. Puteți conecta un al doilea telefon pentru a efectua și primi apeluri în regim „mâini libere”.

Pictogramă control vocal
Comenzi vocale pentru Android

Folosiţi comenzile vocale pentru a obţine indicaţii rutiere, trimite mesaje şi reda piese pe smartphone-ul Android.

Pictogramă microfon
Luaţi-o pe Siri în călătorii

Conectați-vă dispozitivul iOS pentru a controla muzica, navigația, mesageria și multe altele folosind Siri Eyes Free.

Controlaţi prin voce

Bucuraţi-vă de funcţiile utile ale smartphone-ului fără a vă lua ochii de la drum Controlul vocal vă permite să gestionaţi muzica, să obţineţi indicaţii de orientare în timp real şi să comunicaţi cu contactele - toate acestea prin comenzi vocale simple.

Putere de 4 x 100 W pentru călătorii

Un amplificator încorporat din categoria D vă oferă o putere imensă cu interferenţe minime, pentru un sunet de o claritate deosebită chiar şi la volum maxim. 

Vedere de sus DSX-GS80
Optimizat pentru excelenţă

Circuitele şi componentele sunt dispuse cu atenţie pentru zgomot redus şi o transmisie foarte eficientă a electricităţii.

Detaliu DSX-GS80
Amplasare precisă a blocului de putere

Poziţionarea blocului de putere aproape de intrare şi de amplificator minimizează pierderile de putere, în timp ce condensatoarele electrolitice furnizează un bas precis şi sensibil.

Vedere DSX-GS80
Ventilarea încălzirii

Un radiator supradimensionat cu o structură cu aripioare optimă asigură ventilarea eficientă pentru evitarea supraîncălzirii.

Ascultaţi muzica aşa cum vă place

Diferitele opțiuni de personalizare vă permit să adaptați experiența audio confirm preferințelor dvs. Cu opțiunea Subwoofer Direct and 2-ohm Speaker Load, puteți conecta un subwoofer direct la amplificatorul încorporat de clasă D, dar și mai multe boxe, pentru a obține un sunet profund în toată mașină.

Personalizare simplă

Aplicația de smartphone Sony Music Center unifică sistemul audio auto cu smartphone-ul, asigurând controlul asupra surselor unității frontale și a anumitor aplicații de pe smartphone-ul dvs. Unele setări pot fi controlate de la distanță, de exemplu, volumul, echilibrul stânga-dreapta, atenuatorul, EXTRA BASS™ și egalizatorul cu 10 benzi, precum și setarea iluminării, a poziției de scaunului și a configurațiilor pentru subwoofer. Cu ajutorul pluginului „Advanced Car Audio Setting”, puteți beneficia de și mai multe comenzi, pentru o personalizare detaliată a sunetului.

Redaţi muzica de pe iPhone/iPod cu intrarea USB

Puteți să redați cu ușurință muzică de pe dispozitivele dvs. iOS. Conectați dispozitivul doar cu un cablu USB și controlați funcțiile de redare de bază în timp ce vedeți informațiile despre piesă pe ecran.

Conferiţi mai multă lumină planşei de bord

Alegeţi dintr-o gamă de culori şi modele în ton cu decorul interior al maşinii, cu iluminarea dinamică în culori. Observaţi cum unitatea îşi schimbă culoarea, sincronizându-se cu muzica. 

Pictogramă volan
Schimbaţi piesele de pe volan

Configuraţi simplu comenzile sunetului de pe volan fără convertor de semnal, pe autovehiculele compatibile.

Siglă FLAC
Redaţi fişiere FLAC

Compatibilitatea cu standardul audio FLAC înseamnă că puteţi reda fişiere audio fără pierderi, pentru a vă bucura de fiecare detaliu al muzicii. 

Specificaţii şi funcţii

Delectați-vă cu un control simplu și cu un sunet profund și curat în toată mașina. Funcțiile de muzică, navigație, mesagerie și apelare sunt ușor de folosit datorită interfeței rafinate și comenzii vocale. Funcția EXTRA BASS™ și amplificatorul puternic cu sarcină opțională de 2 ohmi¹ pentru boxe asigură u sunet dinamic și puternic.
  • Conexiunea Bluetooth® duală vă permite să conectaţi simultan două smartphone-uri

  • Comenzi vocale prin Siri Eyes Free și Android

  • Putere de ieșire maximă 4 x 100 W (45 W RMS) cu sarcină opțională de 2 ohmi pentru boxe

  • Creaţi boxe virtuale în fața dvs. cu Dynamic Stage Organiser

  • Cele două porturi USB vă permit să conectaţi simultan un smartphone și un dispozitiv USB

EXTRA BASS
Da (1,2)
DSO (Dynamic Stage Organizer)
Da
Putere de ieşire
4 x 100 W
Ieşire preamplificator
x 3
Ieşire subwoofer
Da
AUX
Da (faţă)
Memorie rezervă
Da
USB
Da (faţă + spate)
Bluetooth®
Da
Protocol transfer media prin USB (MTP)
Da
Protocol Android Open Accessory USB (AOA)
DA (2.0)
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor