Imagini cu DSX-B710D | RECEPTOR MEDIA DAB
Imagini cu DSX-B710D | RECEPTOR MEDIA DAB
Imagini cu DSX-B710D | RECEPTOR MEDIA DAB
Rămâneți conectat la volan 

Receptor media DAB cu DIN dublu și conectivitate prin BLUETOOTH® dual

Țineți legătura când sunteți pe drum, grație conectivității Bluetooth duale. Bucurați-vă de sunetul puternic al posturilor de radio DAB, în timp ce aplicația Sony | Music Center și ecranului LCD cu contrast ridicat și 3 linii vă oferă un control fluid și simplu, inclusiv comenzi vocale pentru o serie de funcții.

Siglă DAB+
Ascultați posturi de radio DAB+

Alegeți posturile de radio DAB+ pentru a avea la dispoziție mai multe opțiuni și o calitate audio superioară. Receptorul va avea acces și la posturile dvs. DAB preferate.

Sigla Bluetooth®
 Conectați-vă la smartphone

Bucurați-vă de apelarea în regim „mâini libere” și de redarea audio wireless în timp real

Pictogramă control vocal
Controlaţi prin vocea dvs.

Utilizaţi comenzile vocale pentru a obţine indicaţii, pentru a reda muzica şi pentru a comunica cu persoanele de contact când conectaţi smartphone-ul.

Conectaţi două smartphone-uri cu funcţia Bluetooth duală

Împerecheaţi primul telefon folosind Bluetooth pentru a avea acces complet la funcţiile de navigaţie, la redarea muzicii şi la caracteristicile de comunicare. Un al doilea telefon poate fi conectat simultan pentru efectuarea şi primirea apelurilor în regim „mâini libere”.

Pictogramă Comandă vocală folosind Siri
Luaţi-o pe Siri în călătorii

Conectaţi-vă dispozitivul iOS pentru a controla muzica de pe acesta, funcţiile de navigaţie, mesageria şi multe altele, folosind Siri Eyes Free.

Pictogramă Comenzi vocale pentru Android
Comenzi vocale pentru Android

Folosiți comenzile vocale pentru a obținea indicații rutiere, trimite mesaje și reda melodii pe smartphone.

Controlaţi prin voce

Bucuraţi-vă de funcţiile utile ale smartphone-ului fără a vă lua ochii de la drum Controlul vocal vă permite să gestionaţi muzica, să obţineţi indicaţii de orientare în timp real şi să comunicaţi cu contactele - toate acestea prin comenzi vocale simple.

Redați un sunet mai captivant când călătoriți

Bucurați-vă de sunetul clar și natural, redat de amplificarea puternică și setările de sunet personalizate.

Conferiţi mai multă lumină planşei de bord

Alegeţi dintr-o gamă de culori şi modele în ton cu decorul interior al maşinii, cu iluminarea dinamică în culori. Observaţi cum unitatea îşi schimbă culoarea, sincronizându-se cu muzica.

Pictogramă FLAC
Redaţi fişiere FLAC

Compatibilitatea cu standardul audio FLAC înseamnă că puteţi reda fişiere audio fără pierderi, pentru a vă bucura de fiecare detaliu al muzicii.

Pictogramă LCD cu contrast ridicat
Citiţi cu uşurinţă, graţie ecranului LCD cu contrast înalt 

Cu un contrast de cinci ori mai mare decât al ecranelor convenţionale, plus un unghi de vizionare optimizat, ecranul este mereu uşor de citit.  

Imagine cu un iPhone conectat la DSX-B710D prin intrarea USB
Intrarea USB vă permite să redați muzica de pe iPhone sau iPod 

Puteți să redați cu ușurință muzică de pe dispozitivele dvs. iOS. Conectați dispozitivul doar cu un cablu USB și controlați funcțiile de redare de bază în timp ce vedeți informațiile despre piesă pe ecran.

Control simplu

Afişajul cu contrast mare şi 3 linii este citit mai uşor, oriunde v-aţi aşeza. Un selector rotativ vă permite controlul simplu al muzicii şi al altor funcţii.

Imagine cu afișajul cu 3 linii și contrast ridicat al DSX-B710D

Specificaţii şi funcţii

Datorită conectivității Bluetooth duale oferite de receptorul media DSX-B710D, veți fi mereu la curent cu evenimentele când vă aflați la volan. Funcția EXTRA BASS optimizează ritmurile melodiilor, iar amplificarea 4 x 55 W vă oferă volumul de care aveți nevoie.
  • Funcţia Bluetooth duală vă permite să conectaţi simultan două smartphone-uri

  • Comenzi vocale cu Siri Eyes Free și Android

  • 4 x 55 W

  • Activați funcția EXTRA BASS pentru o amplificare dinamică a notelor joase

  • Gradaţie radio digital certificată.

Ce este în cutie

Microfon extern, Conector ISO, Inel ornamental (tip dur), Manșon de montare și taste de eliberare, Certificat de garanţie

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor