Imagini cu DSX-A416BT | Receptor media digital
Imagini cu DSX-A416BT | Receptor media digital
Imagini cu DSX-A416BT | Receptor media digital
Imagini cu DSX-A416BT | Receptor media digital
Imagini cu DSX-A416BT | Receptor media digital
Imagini cu DSX-A416BT | Receptor media digital
Imagini cu DSX-A416BT | Receptor media digital
Imagini cu DSX-A416BT | Receptor media digital
Imagini cu DSX-A416BT | Receptor media digital
Imagini cu DSX-A416BT | Receptor media digital
De două ori mai multe conexiuni și culori

Receptor media cu un DIN cu conectivitate Bluetooth® duală și iluminare color cu două zone

DSX-A416BT oferă comunicare și iluminare optimizată. Cu conectivitatea Bluetooth® duală conectați în sistem wireless un al doilea smartphone, pentru a efectua și primi în apeluri în regim „mâini libere” de pe oricare dintre telefoane. Cu iluminarea cu două zone, puteți asorta luminile frontale ale receptorului cu interiorul mașinii dvs.

Imagine cu boxele
Extindeţi sistemul audio

Cu cele trei ieşiri pentru preamplificator, puteţi conecta componente suplimentare pentru a avea mai multe opţiuni ale sunetului.

Pictogramă Bluetooth şi tehnologie NFC
Atingeţi pentru a vă conecta în sistem wireless

Tehnologia NFC vă permite să conectaţi instantaneu telefonul Bluetooth®, prin simpla atingerea a acestuia de butonul de volum al receptorului.

Pictogramă control vocal
Controlaţi prin vocea dvs.

Utilizaţi comenzile vocale pentru a obţine indicaţii, pentru a reda muzica şi pentru a comunica cu persoanele de contact când conectaţi smartphone-ul.

Conectați două smartphone-uri cu conexiunea Bluetooth duală

Împerecheați primul telefon folosind conectivitatea Bluetooth® pentru acces deplin la navigație, redarea muzicii și funcțiile de comunicare. Simultan, se poate conecta un al doilea telefon pentru a efectua și primi apeluri în regim „mâini libere”.

Pictogramă Siri
Luaţi-o pe Siri în călătorii

Conectaţi-vă dispozitivul iOS pentru a controla muzica de pe acesta, funcţiile de navigaţie, mesageria şi multe altele, folosind Siri Eyes Free.

Pictogramă Android
Comenzi vocale pentru Android

Folosiţi comenzile vocale pentru a obţine indicaţii rutiere, trimite mesaje şi reda piese pe smartphone-ul Android.

Controlaţi prin voce

Bucuraţi-vă de funcţiile utile ale smartphone-ului fără a vă lua ochii de la drum Controlul vocal vă permite să gestionaţi muzica, să obţineţi indicaţii de orientare în timp real şi să comunicaţi cu contactele - toate acestea prin comenzi vocale simple.

Beneficiaţi de un sunet excelent în fiecare călătorie

Oriunde mergeţi, beneficiaţi de un sunet clar şi natural redat de amplificarea puternică şi de setările de sunet personalizate.

Alegeţi culorile preferate

Răsfoiţi cele 35.000 de culori pentru a asorta iluminarea cu două zone cu interiorul maşinii dvs. Când porneşte muzica, luminile ecranului cu leduri pulsează în timpul melodiei.

Pictogramă FLAC
Redaţi fişiere FLAC

 Compatibilitatea cu standardul audio FLAC înseamnă că puteţi reda fişiere audio fără pierderi, pentru a vă bucura de fiecare detaliu al muzicii.

Pictogramă contrast ridicat LCD
Citiţi cu uşurinţă, graţie ecranului LCD cu contrast înalt 

Cu un contrast de cinci ori mai mare decât al ecranelor convenţionale, plus un unghi de vizionare optimizat, ecranul este mereu uşor de citit.  

Specificaţii şi funcţii

Aveți conectivitate de două ori mai extinsă și de două mai multe culori în mașină cu receptorul media DSX-A416BT. Conexiunea Bluetooth® duală vă permite să conectați în sistem wireless două smartphone-uri, al doilea fiind rezervat în exclusivitate pentru efectuarea apelurilor în regim „mâini libere”. Iluminarea cu două zone vă permite să alegeți dintre 35.000 de culori care să se asorteze cu interiorul mașinii dvs.
  • Conexiunea Bluetooth® duală vă permite să conectați simultan două smartphone-uri

  • Comenzi vocale cu Siri Eyes Free şi Android

  • Amplificatorul de mare putere oferă un sunet clar şi natural

  • Iluminarea cu două zone se poate asorta cu culorile din interiorului maşinii dvs.

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor